kokosek1960 napisał:
ile mam wplacic??? kiedys wzialem nagrode prosze sprawdzic i napisac
- połowę [50%] tego co teraz ewentualnie wygrasz.
- jak wygrasz 200zł to musisz wpłacić 100zł aby otrzymać nagrodę 200zł i razem będzie na koncie 300zł
- analogicznie z nagrodami 120zł - wpłata wyniesie 60 zł za 2 miejsce i 80zł za 3 miejsce wpłata 40 zł.
Sory za zwłokę, ale jak prawie w całym kraju miałem kłopoty z energią i netem.
nic nie rozumiem, wysłałem Ci woof login a odpisujesz mi że do administratora mam go wysłac?!
btw. nagroda jest już na koncie, wielkie dzieki woof 
woof napisał:
kokosek1960 napisał:
- jak wygrasz 200zł to musisz wpłacić 100zł aby otrzymać nagrodę 200zł i razem będzie na koncie 300zł
- analogicznie z nagrodami 120zł - wpłata wyniesie 60 zł za 2 miejsce i 80zł za 3 miejsce wpłata 40 zł.
OK!!! zrozumialem
urbanz napisał:
woof napisał:
kokosek1960 napisał:
- analogicznie z nagrodami 120zł - wpłata wyniesie 60 zł za 2 miejsce i 80zł za 3 miejsce wpłata 40 zł.OK!!! zrozumialem
jestem nowy to tez musze wplacic?
urbanz napisał:
jestem nowy to tez musze wplacic?
- moją intencją było, aby nowi / ci co jeszcze nie wygrali / gracze nie płacili, ale przyznam się, że ten problem muszę doprecyzować i wtedy odpowiem.
Oficjalnie informuję, że dopuszcza się do konkursu wszystkich uczestników co już raz wygrali w tym konkursie jednak warunkiem uzyskania nagrody jest wpłata na konto sponsora 50% ewentualnie wygranej po raz 2 nagrody.
Wszyscy pozostalim grający co jeszcze nie wygrali żadnej nagrody w tym konkursie nie podlegają temu ubowiązkowi i będą mieli przyznawane nagrody na starych warunkach w/g regulaminu.
Zmiana w regulaminie konkursu.
10. Każdy Gracz może otrzymać nagrodę wymienioną w punkcie 18 tylko raz.
- warunkiem uzyskania nagrody po raz 2 jest wpłata na konto sponsora 50% kwoty wygranej ponownie w konkursie.
- aby nagrodę uzyskać po raz 2 należy wcześniej przesłać na mail admina >>> administrator <<< screen dowodu wpłaty określonej kwoty na konto bukmacherskie sponsora.
Witam,
mam nadziej ze to dobre miejsce na zadanie pytania.
Otóz moje typy z 2 dekady stycznia roztrzygnely sie 19 I i 20 stycznia puscilem nowy post z typami (w tym typy były z 20 stycznia).
W ten sposób de facto złamałem regulamin
. Czy mógłby któs z administratorów napisać co powinienem zrobić? Najlepiej cos co by mi nie przyznalo ptk ujemnych 
Z gory dziekuje za odpowiedz i przepraszam za zaistniala sytuacje
apollin3 napisał:
Witam,
mam nadziej ze to dobre miejsce na zadanie pytania.
Otóz moje typy z 2 dekady stycznia roztrzygnely sie 19 I i 20 stycznia puscilem nowy post z typami (w tym typy były z 20 stycznia).
W ten sposób de facto złamałem regulamin. Czy mógłby któs z administratorów napisać co powinienem zrobić? Najlepiej cos co by mi nie przyznalo ptk ujemnych
Z gory dziekuje za odpowiedz i przepraszam za zaistniala sytuacje
- pomiń typy z 20 i napisz w swoim wątku post / sprostowanie.
Prosze o usuniecie mojego typu nr 32 gdyz podalem go na 10min przed rozpoczaeciem a w regulaminie pisze ze najpozniej ma byc na 30min. No chyba ze mozna tak go zostawic. Mecz sie jeszcze nie zaczal, dodalem go przed chwila...
Martinho19 napisał:
Prosze o usuniecie mojego typu nr 32 gdyz podalem go na 10min przed rozpoczaeciem a w regulaminie pisze ze najpozniej ma byc na 30min. No chyba ze mozna tak go zostawic. Mecz sie jeszcze nie zaczal, dodalem go przed chwila...
- sam popraw w nowym poście
>>>>>> UWAGA <<<<<<
Z przyjemnością powiadamiam, że konkurs w lutym będzie kontynowany.
Proszę rozliczyć konkurs ze stycznia do dn 04.02.2010 r.
Reklamacje można składać w temacie organizacyjnym, lub na mój e-mail do dn 06.02. 2010 r.
Pytanko? jak teraz bedzie z nagrodami ,np zdobycie miejsca 1-3 uprawniajacego do odbioru nagrody po wczesniejszym wplaceniu polowy do unibetu bedzie tak w nastepnych miesiacach tzn ze w kazdym miesiacu mozna walczyc o glowne nagrody???
kokosek1960 napisał:
Pytanko? jak teraz bedzie z nagrodami ,np zdobycie miejsca 1-3 uprawniajacego do odbioru nagrody po wczesniejszym wplaceniu polowy do unibetu bedzie tak w nastepnych miesiacach tzn ze w kazdym miesiacu mozna walczyc o glowne nagrody???
- niestety nie / ngrodę po raz 2 będzie można wygrać także tylko raz /
wlodek02 napisał:
Rozumiem że krecze Unibet rozlicza po kursie 1.0 dlatego podajemy typy zastępcze w takim przypadku.
Proszę o potwierdzenie.
- każde zdarzenie jakie było w ofercie Unibet powinno być rozliczone na ich stronie.
- jeżeli ktoś zagrał taki typ w tenisa gdzie zaistniał krecz, to należy sprawdzić jak ten typ został przez tego bukmachera rozliczony.
- obowiązuje rozliczenie bukmachera Unibet w tym konkursie.
Jeżeli bukmacher rozliczył zdarzenie po kursie 1,00 to można podać typ zastępczy.
Patrzyłem na wyniki w Unibecie i jest 2-1 dla Gransolesa więc jednak nie rozliczyli po 1.0 w takim razie rozliczam typ jako wygrany a podany typ zastępczy traktuję jako kolejny typ nie 3 ale 4.
Proszę o potwierdzenie prawidlowości mojego rozumowania przez admina.
wlodek02 napisał:
Patrzyłem na wyniki w Unibecie i jest 2-1 dla Gransolesa więc jednak nie rozliczyli po 1.0 w takim razie rozliczam typ jako wygrany a podany typ zastępczy traktuję jako kolejny typ nie 3 ale 4.
Proszę o potwierdzenie prawidlowości mojego rozumowania przez admina.
- ok
Witam chciałbym się dowiedzieć/potwierdzić czy nadal aktualny obrót nagrody to 3x po kursie minimalnym 1.50 ??
Tenis>ATP>rotterdam
Baghdatis, M
-
Davydenko, N
19.30 2010-02-11
typ 1 (-1,5) kurs 1.86 //
Mam pytanie odnosnie tego typu. Chcialem grac na Davydenke (-1,5) o czym swiadczy kurs i handi ujemny. niestety widze ze wpisalem w typie 1 . nie wiem jak rozliczyc kupon czy jako pfrzegrany czy jest mozliwosc anulowania go i powtorzenia typu. Typ bym trafil, ale nie chce jakichkolwiek pretensji ze strony innych graczy wiec sie dostosuje do decyzji
osa1916 napisał:
Witam chciałbym się dowiedzieć/potwierdzić czy nadal aktualny obrót nagrody to 3x po kursie minimalnym 1.50 ??
- nie otrzymałem od sponsora innej informacji niż ta z regulaminu, więc nadal obowiązują stare zasady
- 3x po kursie minimalnym 1.50
stres napisał:
Tenis>ATP>rotterdam
Baghdatis, M
-
Davydenko, N
19.30 2010-02-11
typ 1 (-1,5) kurs 1.86 //
Mam pytanie odnosnie tego typu. Chcialem grac na Davydenke (-1,5) o czym swiadczy kurs i handi ujemny. niestety widze ze wpisalem w typie 1 . nie wiem jak rozliczyc kupon czy jako pfrzegrany czy jest mozliwosc anulowania go i powtorzenia typu. Typ bym trafil, ale nie chce jakichkolwiek pretensji ze strony innych graczy wiec sie dostosuje do decyzji
Jeżźeli nie zdążyłeś zrobić poprawki przed rozpoczęciem spotkania, to niestety musisz rozliczyć typ jako przegrany.
- takie sytuacje miały już miejsce i zawsze były rozliczane jak typ przegrany.
dołaczajac dopiero teraz moe oddac zaległe 15 typow z 1 dekady teraz w 2 dekadzie? czyli łacznie 30 typow w 2 dekadzie?