No i pięknie - Polacy porządzili na podium:))) Psiapsiel karze mi się cieszyć z wygranej Nickiego więc niech mu będzie, z jego pierwszego miejsca też się cieszę
Chociaż wolałabym żeby zajął trzecie, a dwa pierwsze Polacy:PP Zawsze to miło jak rodacy zajmują wysokie lokaty:)
Jeśli chodzi o dzisiejszą kolejkę to myślę sobie tak:
Unia Tarnów - Unia Leszno 40:50
CKM Złomrex Włókniarz Częstochowa -Polonia Bydgoszcz 52:38
Unibax Toruń - Atlas Wrocław 48:42
ZKŻ Kronopol Zielona Góra - Marma Polskie Folie Rzeszów 36:54
pozdrawiam:)
Ostatnio edytowany przez zabka (2007-07-29 13:06:02)
CKM Złomrex Włókniarz Częstochowa -Polonia Bydgoszcz 51:39
Unibax Toruń - Atlas Wrocław 48:42
ZKŻ Kronopol Zielona Góra - Marma Polskie Folie Rzeszów 40-50
CKM Złomrex Włókniarz Częstochowa -Polonia Bydgoszcz 55:35
Unibax Toruń - Atlas Wrocław 45:45
ZKŻ Kronopol Zielona Góra - Marma Polskie Folie Rzeszów 39-51
wczorajsze GP było w pyte..... naprawdę super emocje, mijanki upadki wszystko co może być w tym pięknym sporcie. Zaba hmmm wez Nicki jest the best a Polacy owszem super że stanęli na podium ale mnie by sie bardziej takie podium podobało:
Nicki
Scott
Hampel
Holta
Pozdrawiam
hehehe Jowita może i jest the best np. ma fajny tyłeczek:PP Ty jesteś stronnicza bo Twoi faworyci są z Rzeszowa jakbyś była obiektywna to też wolałabyś Polaków:P
Jestem obiektywna dlatego kibicuje zawodnikom którzy jezdza w Rzeszowie, zawsze trzymam najpierw za swoimi z miasta a dopiero potem wchodzi w gre patriotyzm i rodacy z pozostałej części Polski.....
Ja tam w 100% zgadzam się z Żabką Nicki Nickim, ale trzecie miejsce w zupełności by wystarczyło, a nas bardziej cieszyłyby jeszcze wyższe lokaty Polaków czyli pierwsze i drugie miejsce dla nas:P
Oczywiście Jowitko masz racje
najpierw liczą się nasi a dopiero potem cała reszta, wiesz Oni tzn Krzychu i Żabka nie są z Rzeszowa dlatego mają inne zdanie, jednak zrozumieli by nas gdyby sie tu przeprowadzili(zrobilibyśmy im małą resocjalizację) hehe Pozdrawiam
Iron ja rozumiem , że jesteście za tymi co jeżdżą w Rzeszowie, ale to sobie kibicujcie za nimi w rozgrywkach ligowych a w GP bądźcie za Polakami:)
Krzyśku my widzę byśmy się dogadali i razem byśmy kibicowali tym co trzeba:D
Nie!!! bo jesteśmy za nimi 24h na dobę i 33 dni w tygodniu hehe 
To sobie bądźcie a my z krzysiem będziemy i tak za Polakami w takich zawodach:)
Tak jest Żabeczko całkowicie się z Tobą zgadzam:)
i niecierpliwie czekam na kolejny temat do dyskusji:)
A sobie będziemy bo my Tacy sami ( ja i Jowita) a Mansfred między nami 
No i Hampel ma złamane przedramię;/ Ciekawe czy bez niego Unia utrzyma prowadzenie?
Trener duńskiej reprezentacji żużlowej uważa, że Polacy wygrali finał Drużynowego Pucharu Świata w Lesznie tylko dzięki oszustwom. Jego wypowiedzi w jednej z największych duńskich gazet spotkały się z szeroką krytyką w Danii i Norwegii.
Co o tym sądzicie? ja się ostro wkurzyłem-facet obraził naszą reprezentacje, fim speedway i widać że rozumem nie grzeszy...
A co do Hampelka to szkoda bardzo bo Unia będzie osłabiona a w tym sezonie należy się im złoto są naprawdę dobrzy. Ale myśle ze Adams Kasprzak Baliński i cała reszta poradzą sobie.
Właśnie czytałam o tym. Koleś niepoważny jakiś jest!. Mam nadzieję, że kara go nie ominie. A może sam był nawalony jak to mówił?
Facet nie umie przyjać porażki i tyle. A taki cymbał to w ogole nie powinien być trenerem. Mi też jak o tym czytałem gul skoczył!
No Iron niby meczyk przegrany 6 oczkami, ale Nicki zrobił 18 punktów pewnie dumni jesteście co?
A Gollob chyba zmęczony po GP. Do Ciebie też dotarły plotki, że to jego ostatni raz w barwach Unii??
Ostatnio edytowany przez zabka (2007-08-13 08:14:26)
No mamy szanse wygrać z wrockiem w play-off i przejść dalej a co do Gollobów to takie historyjki snują już 2 rok więc nie wiadomo
No własnie czytałam gdzieś jak ludziki przeżywali, że juz ostatni raz oglądają Tomka w Unii i pomyślałam, że może Ty wiesz coś więcej maniaku:)
Wy na pewno wygracie:) Teraz u Was meczyk? W ogóle się wybierasz?
>>> dzis / wczoraj JANUSZA <<< 
Piwko dla wszystkich - bukmacher płaci
Powodzenia w konkursie - hej[/b]
Zakaz wstępu dla pijaków 
Pijani kibice nie wejdą na ligowe mecze ZKŻ-u Kronopol Zielona Góra. Klub zapowiada kontrole alkomatem osób, które będą się podejrzanie zachowywać. Kibiców badać będą ochroniarze, a w razie potrzeby policjanci. Ma to poprawić komfort oglądania spotkań na zielonogórskim stadionie.
I prawidłowo, na żużel przychodzą całe rodziny i wątpię, aby dzieciom pokazywało się takie "okazy", które tylko przeklinają i psioczą na sędziego. Tak powinno być wszędzie a nie tylko w Zielonej Górze. Może inne kluby wezmą przykład z ZKŻ ?
Dziewięciu zdało , jeden nie
We wtorek w Częstochowie odbył się egzamin na licencję żużlową.
Podeszło do niego 10 adeptów, lecz 9 zdało egzamin.
Wśród zawodników, którzy ukończyli częśc praktyczną znaleźli się potomkowie byłych żużlowców - Przemysław Pawlicki, Kacper Gomólski i Patryk Dudek.
Po części praktycznej adepci napisali test. Jego wyniki będą znane za kilka dni.
Część praktyczną ukończyli:
Mateusz Łukaszewski (Unia Leszno)
Przemysław Pawlicki (Unia Leszno)
Kamil Cieślar (Rybki Rybnik)
Cezary Romańczuk (Włókniarz Częstochowa)
Łukasz Cyran (Stal Gorzów)
Michał Chmiel (Marma Rzeszów)
Patryk Dudek (ZKŻ Zielona Góra)
Kacper Gomólski (Start Gniezno)
Adrian Osmólski (Złomrex Włókniarz SA)
Nie ukończył:
Piotr Foltyński (Włókniarz Częstochowa)
Wszystko byłoby pięknie , gdyby nie to , co zresztą jest smutne, że tak mało zawodników podchodzi do tego egzaminu
jedynie 10ciu ? śmiech ?
Panowie, Panie o speedway’u zapomnieliście? 
W ekstralidze lada moment zaczną się finały, jesteśmy po pierwszym meczu o 3 miejsce w Zielonej Górze, a tu cisza.
Całkiem nie dawno Emil Saifutdinov obronił w Pardubicach tytuł IMŚJ i zrobił to jako pierwszy w historii. Przed nami rozstrzygnięcia na arenie seniorskiej. Takie rzeczy nie mogą pozostać bez echa. 
Ciekawa wzmianka pojawiła się także na WP...
http://ekstraliga.wp.pl/wid,10434343,ka … caid=16be0
I nie pozostała bez odpowiedzi...
http://www.sport1.pl/Rydzyk-Speedway-Ekstraliga-/a66250
Bójcie się żużlowy narodzie, Ojciec Dyrektor nadchodzi! 
W pierwszym meczu finałowym wygrał Unibax (APATOR!) Toruń. Rewanż odbędzie się w Toruniu.
A więc Unibax mistrzem, srebro dla Unii oraz brąz dla zielonogórzan. Dość niespodziewanie wg. mnie Lotos Gdańsk pokonał Rzeszów w barażach i będzie w przyszłym sezonie ścigał się w ekstralidze.
Co o tym sądzicie? Jesteście zaskoczeni?