1)Jekie są opłaty za kożystanie z Moneybookers ???
2)Jak długo trwają przelewy (ile czasu trwa przesłanie pieniędzy z konta Moneybookers na konto bankowe i odwrotnie)
3)czy jest to bezpieczne i sprawdza się ???
Kepas napisał:
2)Jak długo trwają przelewy (ile czasu trwa przesłanie pieniędzy z konta Moneybookers na konto bankowe i odwrotnie)
3)czy jest to bezpieczne i sprawdza się ???
Na te wszystkie pytania znajdziesz odpowiedzi na stronie Moneybookers.
Jak coś nie jest jasne to można pisać na "kontakt"
Ostatnio edytowany przez woof (2008-01-15 22:00:49)
woof napisał:
Kepas napisał:
3)czy jest to bezpieczne i sprawdza się ???Na te wszystkie pytania znajdziesz odpowiedzi na stronie Moneybookers.
Jak coś nie jest jasne to można pisać na "kontakt"
wymiatasz wofik. odpowiedziales na pytanie ktore bylo zadane chyba przed dwoma miesiacami
hehe
suprajs napisał:
wymiatasz wofik. odpowiedziales na pytanie ktore bylo zadane chyba przed dwoma miesiacami
hehe
Hahaha przyganiał kocioł garnkowi - mnie zmylił wpis >>> Harko1989 <<< i pomyliłem się o miesiąc a Ty przyganiając mi też pomyliłeś się o miesiac, to tak jakbym policzył, że
2 * 2 + 2 = 8
A Ty mnie poprawił na 10
wynik:
wynik:
wynik:
wynik:
woof napisał:
suprajs napisał:
hehe
Hahaha przyganiał kocioł garnkowi - mnie zmylił wpis >>> Harko1989 <<< i pomyliłem się o miesiąc a Ty przyganiając mi też pomyliłeś się o miesiac, to tak jakbym policzył, że
2 * 2 + 2 = 8
A Ty mnie poprawił na 10wynik:
wynik:
wynik:
wynik:
hehe.. fakt, równy miesiac i jeden dzień.. musiałem źle spojrzeć..
pozdro