e-mail:

Zarejestruj się
porady bukmacherskie
Analizy bukmacherskie
Średnie kursy bukmacherów
Forum sportowe
Wyniki online
Aktualności sportowe
Narzędzia
Poker

#26 2008-01-17 14:33:59

michas1188
Junior
Od: łódź

Re: Najlepsi bukmacherzy

Ja wybieram  Milenium z naziemnych,najlepsza oferta  kursy wedlug mnie tez sa najwyzsze,dodatkowo dostaje sie karte gracza i zbiera punkty za ktore pozniej mozemy dostac nagrody, a w dodatku jestem jestem na ty ze sprzedawcą Z internetowych polecam bwin z tego co mi sei wydaje ma najwiecej zdarzen live a ja je uwielbiam i maja doskonaly czat;)

UNDEROWIEC ZAWODOWY

#27 2008-01-17 16:11:44

Marcin
Kadet

Polecam Gamebookers oraz Bet365. Nie ustępują ofertą tym najbardziej znanym firmom bukmacherskim w Polsce. Mają wysokie kursy, szczególnie Bet365, a także renome na świecie. W Polce jeszcze nie sa tak dobrze znani.

#28 2008-01-17 16:26:41

donPezo
Kadet

Ja lubię Expekt ze względu na wysokie kursy, jednak denerwuje mnie trochę mała przejrzystość oferty zakładów. Za taką przejrzystość cenie przede wszystkim bet-at-home. Interwetten i bwin też polecam atrakcyjne bonusy, szybkie podliczanie zawartych typów, przejrzyste menu zakładów.

#29 2008-02-05 19:09:44

arek44
Junior

donPezo napisał:

Ja lubię Expekt ze względu na wysokie kursy, jednak denerwuje mnie trochę mała przejrzystość oferty zakładów. Za taką przejrzystość cenie przede wszystkim bet-at-home. Interwetten i bwin też polecam atrakcyjne bonusy, szybkie podliczanie zawartych typów, przejrzyste menu zakładów.

Dokładnie się z tobą zgadzam co do przejrzystości stron. Tak samo lubie Bet-at-home za to, że w łatwy sposób moge znaleźć mecze i obstawić je. Przejrzystą strone ma także Betgun, choć w tej dziedzinie chyba Bet-at-home jest bezkonkurencyjne.
Czasem dziwie się, że internetowy bukmacher chce zdobyć klientów bez posiadania łatwej w obsłudze strony. Na prawde róznego rodzaju i promocje itp. nie będą górą nad przyjrzystością i łatwością obsługi strony bukmachera internetowego

#30 2008-02-08 17:38:56

ufo
Młodzik

Ja ze swojej strony polecam Betgun i Gamebookers. Dla mnie osobiscie są to buki w których warto jest grać i nie ma żadnych problemow , jak sie nic nie kombinuje. Bardzo dobre kursy i najszybsze wyplaty na rynku to zalety Betguna, no i oczywiscie liveczat, na ktorym mozemy wyjasnic "niejasne " sprawy w razie czego.

#31 2008-02-21 10:24:37

TheStyl
Kadet

W swoim rankingu bukmacherów skupię się na tych, których znam z własnego doświadczenia. Co zrozumiałe zrobię to przez pryzmat użyteczności danej firmy w obstawianiu moich ulubionych dyscyplin i rodzajów zakładów.

1. Tytuł lidera bezapelacyjnie przyznaję dla BET365. Wysokie kursy, znakomita oferta dodatkowych zakładów na piłkę nożną w tym moje ulubione asiany (po kilka różnych do jednego spotkania w tym także na ilość goli), bardzo dobra sekcja zakładów live, solidny, pewny i wiarygodny o uznanej marce na rynku brytyjskim. Na naszym przez małą obecność w mediach firma nie tak znana, ale jak najbardziej godna polecenia.
2. EXPEKT - jedyne co można mu poważniej zarzucić to uboga sekcja zakładów live. Poza tym bardzo atrakcyjne kursy, na handicapy azjatyckie często wręcz najlepsze na rynku (ich oferta mogłaby wyjść poza najsilniejsze ligi europejskie). Nigdzie poza tą firmą nie spotkałem się z tak częstymi promocjami jak np. zakłady bez ryzyka. Dziwią mnie trochę niektóre opinie o małej przejrzystości strony
3. SPORTINGBET - wiarygodny i solidny bukmacher, niezła oferta dodatkowych zakładów na piłkę nożną chociaż poza dostępnym DNB zdecydowanie brakuje mi tu jednak asianów. Często zaniedbuje też ofertę tenisową. Przyzwoita sekcja zakładów live.
4. Tenis to za to mocna strona firmy GAMEBOOKERS, który w ofercie ma wiele zakładów dodatkowych. Także na piłkę nożną z asianami włącznie. Bolączką są jednak nie najwyższe kursy.
5. BWIN - najbardziej medialna z firm przy bliższym kontakcie rozczarowuje. Owszem bardzo ładna strona, przebogata oferta, ale w moim odczuciu nastawiona bardziej na ogłupienie i zdezorientowanie mniej doświadczonych klientów. Dosyć wysokie marże, systematyczne próby oszukiwania wyżej wygrywających graczy. Jedynym pozytywem jest tylko bardzo dobra sekcja zakładów live.
6. Tytuł czerwonej latarni zestawienia przyznaję BET AT HOME przede wszystkim za drakońskie marże. Układ kursów 1,75 do 1,85 przy niektórych zdarzeniach dwudrogowych to już gruba przesada. Szczególnie początkującym graczom podobać może się jednak przyjazna i przejrzysta strona oraz szeroka oferta (nie dotyczy skromniutkiej oferty zakładów live).

W zestawieniu pomijam znakomity BETFAIR, ale to dlatego, że nie jest to klasyczny bukmacher.

#32 2008-02-21 11:44:18

woof
Administrator

Co do bet365 to zgoda - jeden mankament to mało czytelna strona dla początkujących i jeszcze jedno to trzeba uważać przy wysyłaniu zakładu, bo postawienie przecinka zamiast kropki przy wpisywaniu stawki może się źle skończyć ale to opiszę w odpowiednim wątku.

Natomiast bah to już przerósł nawet sam siebie bo ja widziałem kursy 1,75  1,75 na jakieś zdarzenie dwudrogowe

O bwin'ie to już gdzieś pisałem, że boję sie u nich grac na live ponieważ jak np : w tenisie przyłapie ich na czasowego "surebeta" co się u nich często zdarza to nie jestem pewien wypłaty przy wyższej stawce, bo zawsze mogą cofnąć / anulować zakład z powodu oczywistej pomyłki i zawsze jakos tak bywa, że pomyłka jest właśnie na tym wygranym zakładzie.

>>> umiesz wygrywać ? nie ! - to postaraj się przegrać w/g mojej strategii ! - ha !!! moim zdaniem też to Ci się nie uda !!! <<<

#33 2008-06-27 12:58:16

arturbo
Młodzik

Oddam głos na Bwin. Jak na razie ten buk odpowiada mi najbardziej, nie tylko jeśli chodzi o buków internetowych (dziękii niemu "wyleczyłem się juz z Profesjonału i Toto-mixa;)). Szeroka oferta + przekonywające mnie kursy.

Ostatnio edytowany przez arturbo (2008-06-27 13:00:20)

#34 2008-08-06 01:58:36

rkelly
Młodzik

Witam ,a czy moglby ktos mi napisac ktory buk w 100% nie robi problemow w wypadku gdy bym wygral dajmy 5250 zl z wyplatą  ??? (surebet)

oczywiscie bo jak narazie to o ani jednym  nie mam informacji ze wyplaca kase bez bolu i sie wywiazuje z u mowy...
Jesli wszytkie te bukmacherki robia problemy z meczami tego typu to jeden wielki kicz dla mnie jest ta bukmaherka i rzezbia ludzi bez wiedzy na maxa...

dodam ze oni takie kokosy zbieraja, a nawet uczciwie nie dadza zarobic ,a nie Nasza wina ze u innych sa inne stawki ... prosze o jakies info na ten temat ? jak nie na forum to e-mail etc... THX.

poza tym B-A-H jest moim favorytem poniewaz ma duza ilosc spotkan z karajów
mexyk, singapur ,rumunia, ekwador itp. co jest duzym plusem, a dlaczego to mysle ze sie domyslacie... dzieki za odpowiedzi...

#35 2008-08-08 10:22:27

maciej1711
Młodzik

Ja z bukmacherów internetowych najdłużej wierny pozostaje betssonowi. Ma on swoje minusy, takie jak dosyć uboga oferta Live, jednakże częste promocje, przejrzysta oferta i świetny pokerroom to rekompensują.

#36 2008-08-08 16:29:03

arek44
Junior

maciej1711 napisał:

Ja z bukmacherów internetowych najdłużej wierny pozostaje betssonowi. Ma on swoje minusy, takie jak dosyć uboga oferta Live, jednakże częste promocje, przejrzysta oferta i świetny pokerroom to rekompensują.

Ja również najbarziej lubię betsson, jest to dla mnie najbardziej szczęśliwy bukmacher już kilka razy udało mi się u nich coś ugrać. Promocje mają często, choć ostatnio chwile już nie było. No ale za dużo nie można wymagać.

Rkelly co do surebetów nie próbowałem i raczej nie spróbuje, takiej kasy również nie wypłacałem, ale na pewno firmy typu betsson, bet-at-home nie robią problemów. Nie polecam bwin, słyszałem że czasem anulują wygrany zakład na dużą kwote. Najwyższe kursy wśród bukmacherów ma betfair, nie grałem tam, ale mają coraz więcej klientów także raczej powinni wypłacić taką sume.

#37 2008-08-11 17:50:09

igorinho
Młodzik

Według mnie najlepsze jest sportingbet , szybkie wpłaty /wypłaty , dobry kontakt nieźle kursy
żadnych problemów

#38 2008-08-11 20:13:53

woof
Administrator

arek44 napisał:

(...)
Rkelly co do surebetów nie próbowałem i raczej nie spróbuje, takiej kasy również nie wypłacałem, ale na pewno firmy typu betsson, bet-at-home nie robią problemów. Nie polecam bwin, słyszałem że czasem anulują wygrany zakład na dużą kwote. Najwyższe kursy wśród bukmacherów ma betfair, nie grałem tam, ale mają coraz więcej klientów także raczej powinni wypłacić taką sume.

Z surebetami to u tych najbardziej znanych bukmacherów sprawa też nie jest prosta / nie gram surebetów, bo u nich raczej sie surków nie znajdzie się , jeżeli już tak to zapewne niewielki, a jak spory to może sie okazać, że jest to błąd, jednak największym problemem bedą limity na zakład i to już mi sie przytrafiło, że nawet u takiego bukmachera jak EXPEKT dostawałem limity na zakład i nie grałem surebetów, a normalne zakłady tylko, że to konto najprawdopodobniej wzieli pod lupę, bo było sporo kasy na +.
Więc w sumie to zapewne bez wzgledu na bukmachera surebetów się raczej nie pogra pokaźnym kapitałem na tych kątach które bedą na sporym +, a grając kilka tys na zakład to dość szybko wyczerpią się możliwości na polskim rynku. Zapewne w Niemczech, Anglii czy innych bogatych krajach taka gra jest łatwiejsza, bo i kapitał jakim my zwykli zjadacze chleba dysponujemy nie jest porażający, ale to trzeba by rejestrować się  z adresem zamieszkania i kontem w bankach tych krajów. Wychodzi na to, że my tutaj w Polsce jeżeli nawet wybieramy wielkiego i znanego bukmachera to jednak podlegamy pod zespoły monitorujące nasz kraj i stosujące chyba troszeczkę inne kryteria dostosowane do specyfiki naszego kraju.

>>> umiesz wygrywać ? nie ! - to postaraj się przegrać w/g mojej strategii ! - ha !!! moim zdaniem też to Ci się nie uda !!! <<<

#39 2008-08-18 10:29:50

Lyon69
Młodzik

Zgadzam sie w 100% z kolegą igorinho myślę, że sportingbet nie ma w tej chwili sobie równego bukmachera. Najlepsze kursy, błyskawiczne wpłaty/wypłaty, wzorowy support, BARDZO dobry pokerrroom. POLECAM !

#40 2008-08-18 16:47:30

slawiola
Młodzik

Wg mnie najlepsza firma do robienia kasy nie jest zadne bwin czy bah , te pseudo firmy gdy ktos wygrywa "za duzo" szybko sprowadzaja gracza na ziemie swoimi limitami

Super w tym przypadku sprawuje sie buk-gielda betfair , zero limitow i najwyzsze kursy w sieci , gdyz od wygraenej pobieraja jakis odsetek, ale za to nie ma limitow za nic, z reszta jak na gieldzie moga byc ?!

Pozdro.

#41 2008-08-18 17:03:04

Manieczki
Młodzik

a ja nabjbardziej szanuje wyspiarskiego buka bluesq, ktory wyplaca na MB w ciagu doslownie 1s, bo robi to automat. Ma przyzwoity live, dobre kursy, nienajgorszy support i duza oferte. Czego wiecej potrzeba do szczescia?

#42 2008-08-18 18:42:26

RobsonSC
Młodzik

Bet365 zdecydowanie !!!

#43 2008-09-04 12:19:23

Rafal
Młodzik

Ja polecam Expekt. Mają dobre kursy na piłkę nożną, dobry support, nigdy nie miełem problemów z wypłatami. Minusem może być trochę słabsza oferta na livea.

#44 2008-09-16 11:32:18

dudeman
Młodzik

ja też gram na EXPEKT. Zgadzam sie z Rafalem. dobra oferta na piłke nozną. Kasa zawsze na czas. denerwuje mnie tylko szata graficzna... ale czy to aż takie ważne??

#45 2008-09-16 20:19:20

michal3181
Moderator

heh nom szata mogła by być lepsza choć nie jest najgorasza bo spotkałem sie juz z gorszymi, a co do tego buka to powiem że jestem bardzo zadowolony, stawiam teraz tylko na expekt, mam jeszcze kilka kony u innych ale moim zdaniem jest to jeden z najlepszych bukmacherów w internecie, mają wysokie kursy, wiele ofert, dobre statystyki no i kasa szybko przychodzi hehe.

Stopka forum

Nasi użytkownicy napisali 28149 wiadomości
Mamy 8142 zarejestrowanych użytkowników
Ostatnio zarejestrował się jarok23
Na Forum jest 6 użytkowników :: Zarejestrowany i 6 Gości

Forum bukmacherskie Powered by PunBB
© Copyright 2002–2005 Rickard Andersson

Forum bukmacherskie Kontakt | Polityka prywatności |
forum bukmacherskie