e-mail:

Zarejestruj się
porady bukmacherskie
Analizy bukmacherskie
Średnie kursy bukmacherów
Forum sportowe
Wyniki online
Aktualności sportowe
Narzędzia
Poker

#1 2008-01-17 11:14:10

woof
Administrator

Bukmacherzy LIVE

Pozwoliłem sobie założyć taki temat w celu wymiany poglądów na ten temat .

>>> umiesz wygrywać ? nie ! - to postaraj się przegrać w/g mojej strategii ! - ha !!! moim zdaniem też to Ci się nie uda !!! <<<

#2 2008-01-17 11:21:28

woof
Administrator

Re: Bukmacherzy LIVE

Obserwowałem wczoraj mecz na live  Auxerre - Marseille w bwin i bet 365.
Prawie przez 20 min 2 połowy utrzymywał się surebet od 0,50 do 4,5% - jestem ciekaw czy to był tylko sporadyczny przypadek, a moze częściej sie to zdarza.
Może ktoś już wcześniej zauważył, że takie sytuacje się częściej zdarzają.

>>> umiesz wygrywać ? nie ! - to postaraj się przegrać w/g mojej strategii ! - ha !!! moim zdaniem też to Ci się nie uda !!! <<<

#3 2008-01-17 17:46:06

arek44
Junior

Najlepszym sportem na stawianie zakładów live jest siatkówka. Dlaczego? Bo kursy bardzo szybko się zmieniają. Przykładem może być wczorajszy mecz Polek z Niemkami, kiedy to na początku 4 seta kurs na Niemki wynosił 1.20, a na Polki 4.00, by przed tie-brekiem było odwrotnie. Można postawić np. za 10 zł na obie drużyny (oczywiście przy kursach 4 zł na nie), a zysk i tak będzie 20 zł.
Takie sytuacje w siatkówce są częste. Może kursy nie w każdym meczu "skaczą" na różne strony, ale prawie zawsze są jakieś różnice między nimi.
Problem w tym żeby trafić na taki mecz i dobrze obstawić

#4 2008-01-17 18:00:09

gooro33
Senior

Ja juz tu nawet podalem taki typ na bahu.
Z tego co pamietam to byl to typ w 70 min czy padnie bramka 2,20 przy stanie 2-0 typ na under 2,5 2,30 jakos tak.

Do gry na livie polecam sportingbet.pl poniewaz do bwin nie moge sie przekonac.

#5 2008-01-18 11:04:28

woof
Administrator

gooro33 napisał:

Ja juz tu nawet podalem taki typ na bahu.
Z tego co pamietam to byl to typ w 70 min czy padnie bramka 2,20 przy stanie 2-0 typ na under 2,5 2,30 jakos tak.

Do gry na livie polecam sportingbet.pl poniewaz do bwin nie moge sie przekonac.

Ale >>> gooro33 <<< taki surebet u jednego bukmachera nie przejdzie - mają w regulaminach punkt co mówi o oczywistych błędach i wszystkie zakłady zapewne anulują - nooo może komuś tam wypłacą jak to będzie niewielka kwota - co gorsze u takiego bwina anulują tylko jeden zakład akurat oczywisty błąd będzie na tym wygranym zakładzie a ten przegrany będzie prawidłowy i po kasie.
Ja jeżeli widzę, że jest surebet u jednego bukmachera to nawet nie myślę aby cokolwiek postawić - szkoda kasy.

#6 2008-01-18 12:15:29

gooro33
Senior

Tez sie balem ale BaH wyplacil mi to bez problemow.
Co do problemu ktory poruszasz to na bet365 czy jakos tak mojemu kumplowi zrobili wlasnie takiego walka ze mu napisali ze to byl blad i anulowali wygrany zaklad.

#7 2008-01-18 12:56:48

woof
Administrator

Właśnie z takich powodów jestem sceptykiem jeżeli chodzi o grę surebetów jakichkolwiek w Polsce, bo można grać i grać surki po2-3% i jedna taka wpadka- wałek niweczy wszystko a czasami trzeba potem odrabiać spore straty.
Nie mamy prawa odnośnie bukmacherki internetowej i buki traktują nas jak bydło do dojenia - z utęsknieniem czekam na polskiego bukmachera, a nawet kilku - będą podlegali pod nasze polskie prawo i sady, to będą bardziej uczciwi i napewno wielu z nas, a może większość zacznie u nich grać nawet na nieco niższych kursach, wtedy inni bukmacherzy działający teraz zaczną nas szanować.

Już pisałem gdzieś na tym forum, że sytuacja się szybko nie zmieni, bo są różne lobby walczące o wpływy i zapewne przyjdzie taki dzień, że będziemy musieli zrobić akcję protestacyjną w internecie - musimy narobić jakiegoś szumu inaczej dojdzie do tego, że będą nas karać za gre w necie.

#8 2008-02-21 13:44:09

TheStyl
Kadet

Do łapania czasowych surebetów w zakładach live znakomicie nadaje się giełda Betfair. Tam nie bukmacher ustala kursy i nie on płaci, a więc nie ma podobnych problemów jak w anulujących czasem wygrane zakłady firmach bukmacherskich. Do tego typu gry najlepiej nadają się oczywiście sporty dynamiczne, takie gdzie wynik ulega częstym zmianom. Szczególnie polecam tu przyjrzeć się spotkaniom tenisowym.

#9 2008-02-21 14:47:13

woof
Administrator

To prawda - chyba w tej chwili jedyny z bardziej znanych bukmacher/giełda zakładów bezpieczna do takiego grania - tam jeżeli nawet jakiś koleś się pomyli to jego strata i nie ma żadnego gadania nawet gdy postawi się na ewidentną pomyłke kursową - pytanie tylko czy uda się taka złapać?

Stopka forum

Nasi użytkownicy napisali 28222 wiadomości
Mamy 8173 zarejestrowanych użytkowników
Ostatnio zarejestrował się tandrzej
Na Forum jest 10 użytkowników :: 2 Zarejestrowany i 8 Gości
Zarejestrowani na forum: administrator, piernik

Forum bukmacherskie Powered by PunBB
© Copyright 2002–2005 Rickard Andersson

Forum bukmacherskie Kontakt | Polityka prywatności |
forum bukmacherskie