e-mail:

Zarejestruj się
porady bukmacherskie
Analizy bukmacherskie
Średnie kursy bukmacherów
Forum sportowe
Wyniki online
Aktualności sportowe
Narzędzia
Poker

#1 2008-01-19 16:01:31

michas1188
Junior
Od: łódź

Strong Man

Jak myslicie fajnie by było jakby mozna było stawiac wyniki tej dyscypliny:)A moze mozna gdzies stawiac??

UNDEROWIEC ZAWODOWY

#2 2008-02-01 08:41:19

IronDevil
Kadet
Od: Rzeszów

Re: Strong Man

Nie wiem czy można ale fakt fajnie by było, Non stop obstawiałbym Pudziana:D w ost latach to pewniak jakich mało pozdro

Nic tak życia nie upiększy jak Kobieta jeden Głębszy!!!

#3 2008-02-03 17:48:09

prezesklubu
Młodzik

pudzian pewniak jakich malo;]

#4 2008-02-03 17:53:52

michas1188
Junior

hehe tyle z e na niego by byly kurs 1.01,ale niepowiem fajnie by bylo zeby ktorys buk to miał, Pudzian jest raczej najlepszy ale gdyby mozna bylo tez stawiac na konkurencje to by bylo ciekawie

UNDEROWIEC ZAWODOWY

#5 2008-02-04 08:16:58

IronDevil
Kadet

Chociaż jak ostatnio oglądałem wywiad z Pudzianem to sie troche martwiłem- cytuje: Lubie troszke pograć u Barata na instrumentach, a co do dzwigania tych wszystkich ciężarów to jestem juz tym troszkę zmęczony... i po tych słowach moj entuzjam upadł bo gdyby nie było Pudziana to niestety stracili bysmy wiele, właściwie to stracił by na tym cały świat bo Pudzian to nie tylko duży biceps ale również facet z głową na karku...wprawdzie mamy też innych wspaniałych strong menów ale Jego nikt nie zastąpi ani mu nie dorówna.

#6 2008-02-15 18:08:38

rzepek01
Senior

nie wiem czy tak fajnie by było, gdyby sie obstawiało strong man u buków przeciez na pudziana musiałby być kurs 1,00000001 ;] ale tak naprawdę to teraz juz ma coraz cięższych rywali :] tomek nowotniak i inni... moze nie tylko w pilce noznej, recznej i siatkowce jestesmy dobrzy ;pp pozdro

KS  KORONA  RZESZÓW !!!

=======================================================
FC Nürnberg
FOREVER 1.FCN

#7 2008-02-21 20:19:16

IronDevil
Kadet

To była mordercza walka! W czwartym Pojedynku Gigantów polscy strongmani, dowodzeni przez Mariusza Pudzianowskiego,  pokonali ekipę USA, zapewniając sobie zwycięstwo dopiero w ostatniej konkurencji. Rewanż jeszcze w tym roku, w Chicago.
Pudzianowski był znów boski! Najsilniejszy człowiek na świecie udowodnił, że wciąż nie ma sobie równych.

- Tak szczerze, to myślałem, że będzie dużo łatwiej. Jankesi byli tak umotywowani, jakby w Łodzi rozgrywano mistrzostwa świata. Ale ich wysiłek na niewiele się zdał, Polska znowu górą! - cieszył się po zawodach "Pudzian".
Łódzki Pałac Sportu już po raz czwarty gościł najlepszych siłaczy świata. I po raz czwarty triumfował Pudzianowski. Po raz pierwszy jednak razem z kolegami z reprezentacji.

- Nie jestem najlepszym gospodarzem, ale nic na to nie poradzę - śmiał się Mariusz, organizator imprezy. - Nikt nie może zakazać mi wygrywania imprez, które sam organizuję. Walka zawsze jest fair, sędziowie nie faworyzują Polaków - zapewniał.

Po raz pierwszy w historii w zawodach siłaczy nagradzano także najlepszych zawodników w każdej z konkurencji. W 6 z 7 z nich triumfował "Pudzian". Czterokrotny mistrz świata zgarnął więc dodatkowo 6 tysięcy dolarów (plus 20 tys. do podziału z kolegami).

- Polacy to potężne i bardzo silne chłopaki, jednak my, Amerykanie, nienawidzimy przegrywać. W Chicago to my będziemy górą - zapowiada Jason Bergmann, najlepszy w ekipie USA.

#8 2008-02-22 19:27:07

michas1188
Junior

No ale mysle z egdyby pudziana tez niebyło to polska byla by niezla  wkoncu mamy: Dymka,Toczka,Nowotniaka,Radzikowswiego.A propo Amerykancow to Jesy Marunde żyje??Slyszalem kiedys ze mial wypadek jakis chyba ,ale dokladnie neiwiem bo tego nigdzie niewidzialem napsianego,dla mnie był on najlepszy z Ameryki.To był glowny przeciwnik Pudziana w tamtejszych edycjach tej niestety nieznam wynikow

UNDEROWIEC ZAWODOWY

#9 2008-02-22 20:26:24

IronDevil
Kadet

Owszem miał wypadek dlatego przez około 2 lata chyba słuch o Nim zaginął, jednak wyleczył sie, długo ćwiczył i powrócił w tym roku.

#10 2008-02-24 08:34:20

IronDevil
Kadet

Mariusz Pudzianowski wygrał w Irkucku na Syberii zawody organizowane przez Rosjan jako etap eliminacji do tegorocznych Mistrzostw Świata dla bloków wschodnich - poinformowała oficjalna strona "Pudziana".

Drugie miejsce zajął Rosjanin Elbrus Migmatulin, a za nim uplasował się Stojan Todorchew z Bułgarii.

Zdziwiłbym sie gdyby przegrał w końcu jest Tytanem naszych czasów w rękach dwie torpedy, w nogach prawdziwy dynamit

Stopka forum

Nasi użytkownicy napisali 28240 wiadomości
Mamy 8172 zarejestrowanych użytkowników
Ostatnio zarejestrował się tandrzej
Na Forum jest 6 użytkowników :: 2 Zarejestrowany i 4 Gości
Zarejestrowani na forum: Komcio, WhiteWolf

Forum bukmacherskie Powered by PunBB
© Copyright 2002–2005 Rickard Andersson

Forum bukmacherskie Kontakt | Polityka prywatności |
forum bukmacherskie