http://www.betplatform.com/pl/statystyki/
- mozna tam znaleźć tabele ze statystykami w wielu dziedzinach sportu
- piszczie swoje opinie i uwagi.
No super te statystyki sa ,zawsze bralem z innej strony,ale teraz tylko betplatform.Przewaznie korzystam z Head to Head i tabeli formy.Fajnie by bylo jakby na stronie byly informacje o ilosci kartek,spalonych lub jakies inne nietypowe poniewaz niema takiego czegos nigdzie.Zdaje sobie sprawe ze to nietakie proste znajsc takie wyniki ale jak powiedizlaem fajnie by bylo:)

Chcialem zwrocic uwage ze na stornie analiz jest blad.Po lewej stronie z tabela gdzie sie wybiera niema polowy tabeli,tak od dwoch dniu juz chyba.Jak wybieram pilke i jade w dól tabeli to mi dochodzi tylko do miedzynarodowe i reszty niema.

michas1188 napisał:
Chcialem zwrocic uwage ze na stornie analiz jest blad.Po lewej stronie z tabela gdzie sie wybiera niema polowy tabeli,tak od dwoch dniu juz chyba.Jak wybieram pilke i jade w dól tabeli to mi dochodzi tylko do miedzynarodowe i reszty niema.
Jest ok - popatrz dobrze i kliknij tam na X zaraz koło międzynarodowe, 20 mm w prawo od napisu "betfair"- poprostu zamknij reklame.
michas1188 napisał:
Fajnie by bylo jakby na stronie byly informacje o ilosci kartek,spalonych lub jakies inne nietypowe poniewaz niema takiego czegos nigdzie.Zdaje sobie sprawe ze to nietakie proste znajsc takie wyniki ale jak powiedizlaem fajnie by bylo:)
takie informacje znajdziesz w statystykach w matrycy wyników, klikając na wynik interesującego Cię spotkania uzyskasz takie info.... kartki, zmiany, itd....
No jestem pozytwynie zaskoczony do informacji w matryccach wynikow widac ze forum ma wysoki poziom.Woff masz racje niezwriocilem na to uwagi bo mi niewyswietla zadnej reklamy tylko bialy ekran w tym miejscu i myslalem ze jakis blad jest,Spoko dizeki za wytlumaczeenie mi tych rzeczy.

To prawda >>> michas1188 <<< poziom statystyk jest dość wysoki
- naprawdę zapraszam do statystyk
- jak się je odwiedzi i pozna wszystkie opcje to nie bedzie potrzeby szukać gdziekolwiek indziej.
Faktycznie prawda statystyki są bardzo rozbudowane, ale nie ma co sie dziwić w końcu to Betradar. Zastanawiające jest tylko to, że Betradar jest oferowany tylko bukmacherom z tego co wiem, a Betplatform bukiem chyba nie jest. No ale nie ma co marudzić