e-mail:

Zarejestruj się
porady bukmacherskie
Analizy bukmacherskie
Średnie kursy bukmacherów
Forum sportowe
Wyniki online
Aktualności sportowe
Narzędzia
Poker

#1 2008-03-07 14:36:42

woof
Administrator

>>> statystyki <<<

http://www.betplatform.com/pl/statystyki/

- mozna tam znaleźć tabele ze statystykami w wielu dziedzinach sportu
- piszczie swoje opinie i uwagi.

>>> umiesz wygrywać ? nie ! - to postaraj się przegrać w/g mojej strategii ! - ha !!! moim zdaniem też to Ci się nie uda !!! <<<

#2 2008-03-08 15:20:20

michas1188
Junior
Od: łódź

Re: >>> statystyki <<<

No super te statystyki sa ,zawsze bralem z innej strony,ale teraz tylko betplatform.Przewaznie korzystam z    Head to Head i tabeli formy.Fajnie by bylo jakby na stronie byly informacje o ilosci kartek,spalonych lub jakies inne nietypowe poniewaz niema takiego czegos nigdzie.Zdaje sobie sprawe ze to nietakie proste znajsc takie wyniki    ale jak powiedizlaem fajnie by bylo:)

UNDEROWIEC ZAWODOWY

#3 2008-03-11 17:50:09

michas1188
Junior

Chcialem zwrocic uwage ze na stornie analiz jest blad.Po lewej stronie z tabela gdzie sie wybiera niema polowy tabeli,tak od dwoch dniu juz chyba.Jak wybieram pilke i jade w dól tabeli to mi dochodzi tylko do miedzynarodowe  i reszty niema.

UNDEROWIEC ZAWODOWY

#4 2008-03-12 12:50:44

woof
Administrator

michas1188 napisał:

Chcialem zwrocic uwage ze na stornie analiz jest blad.Po lewej stronie z tabela gdzie sie wybiera niema polowy tabeli,tak od dwoch dniu juz chyba.Jak wybieram pilke i jade w dól tabeli to mi dochodzi tylko do miedzynarodowe  i reszty niema.

Jest ok - popatrz dobrze i kliknij tam na X zaraz koło  międzynarodowe, 20 mm w prawo od napisu "betfair"- poprostu zamknij reklame.

>>> umiesz wygrywać ? nie ! - to postaraj się przegrać w/g mojej strategii ! - ha !!! moim zdaniem też to Ci się nie uda !!! <<<

#5 2008-03-13 12:30:56

administrator
Administrator

michas1188 napisał:

Fajnie by bylo jakby na stronie byly informacje o ilosci kartek,spalonych lub jakies inne nietypowe poniewaz niema takiego czegos nigdzie.Zdaje sobie sprawe ze to nietakie proste znajsc takie wyniki    ale jak powiedizlaem fajnie by bylo:)

takie informacje znajdziesz w statystykach w matrycy wyników, klikając na wynik interesującego Cię spotkania uzyskasz takie info.... kartki, zmiany, itd....

#6 2008-03-13 15:28:48

michas1188
Junior

No jestem pozytwynie zaskoczony do informacji w matryccach wynikow widac ze forum ma wysoki poziom.Woff masz racje niezwriocilem na to uwagi bo mi niewyswietla zadnej reklamy tylko bialy ekran w tym miejscu  i myslalem ze jakis blad jest,Spoko dizeki za wytlumaczeenie mi tych rzeczy.

UNDEROWIEC ZAWODOWY

#7 2008-03-18 18:50:00

woof
Administrator

To prawda >>> michas1188 <<< poziom statystyk jest dość wysoki
- naprawdę zapraszam do statystyk
- jak się je odwiedzi i pozna wszystkie opcje to nie bedzie potrzeby szukać gdziekolwiek indziej.

#8 2008-03-19 18:07:18

Peterex
Młodzik

Faktycznie prawda statystyki są bardzo rozbudowane, ale nie ma co sie dziwić w końcu to Betradar. Zastanawiające jest tylko to, że Betradar jest oferowany tylko bukmacherom z tego co wiem, a Betplatform bukiem chyba nie jest. No ale nie ma co marudzić

Stopka forum

Nasi użytkownicy napisali 28240 wiadomości
Mamy 8172 zarejestrowanych użytkowników
Ostatnio zarejestrował się tandrzej
Na Forum jest 6 użytkowników :: 2 Zarejestrowany i 4 Gości
Zarejestrowani na forum: Komcio, WhiteWolf

Forum bukmacherskie Powered by PunBB
© Copyright 2002–2005 Rickard Andersson

Forum bukmacherskie Kontakt | Polityka prywatności |
forum bukmacherskie