Wiem, wiem że Poker jest Królem kart ale...Osobiście uwielbiam grać w makao w gronie przyjaciół przy jakimś chłodnym napoju%, w oparach dymu nie koniecznie z cygara, no i oczywiście na pieniążki;)
Gdy robi się wiosennie i przyjemnie spotykamy się najczęściej na działeczce i gramy.Stawki-zależy od fantazji w danym dniu najczęściej od 5 PLN za partie do...dużo;)Okres rozliczeniowy to miesiąc-rozliczamy sie 10-go każdego miesiąca.Co o tym myślicie?Czy na pieniądze można z "klasą" grać tylko w Pokera???
Wnioskuję, że grasz w Makao bardziej dla przyjemności niż dla osiągnięcia zysku. Jak najbardziej popieram taki rodzaj rozrywki. Na pieniądze z kumplami można grać w każdą grę. Oby tylko nie przesadzać ze stawkami bo potem może być głupio. Przecież na kumplach nie powinno się zarabiać.
Ale z drugiej strony lepiej dać zarobić kumplowi niż bukmacherowi bo ten jak coś wygra to może spożytkuje to dla dobra wspólnego;)
Makao fajna gra. Ale i tak wolę pokerka;]
ja polecam gre Makao na kurnik.pl. wysoki poziom tam jest i mozna sobie pograc znajlepszymi
moj login na kurniku raul18, zapraszam na gierke !
Zastanawiam się czy gdziekolwiek w Internecie można zagrać w makao na pieniądze?