po co się kłócicie ? i tak sashalbn1 niedługo dostaniesz bana , bo z tego co widze, to wszystko kopiujesz z innych stron , czyli nie stosujesz się do regulaminu
a to , że jeszcze nie dostałeś bana jest tylko kwestią czasu
jeśli zobacze w moich wątkach, że spamujesz to od razu zgłaszam moderatorowi ( i ban się przyspieszy), bo porządek musi być 
podobno okres ochronny sie skonczyl, a ja jakos nie widze poprawy jakosci forum , zamiast banowac, ignorujecie...
dzięki za informację.a propos kasy to te 10 pln za 50 postów to wydaje mi się "niewygórowana" stawka. pozdrawiam
Wydaje mi się,że kwota ta nie jest decydującą o udziale w forum,lecz zachęcają.Takie forum dla każdego grającego może być przydatne.Wszyscy,którzy uczestniczą w tego typu forum chcą wygrywać.Aby zyskać większą szansę na wygraną mam następującą propozycję.Zauważyłem,że większość grających(moich znajomych),gra według schematu:mają "czuja"na 2-3 wyniki,resztę wymyślają lub słuchają "specjalistów".Efekt wiadomy.Moja propozycja jest taka,aby każdy kto ma jakiegoś "czuja" podzielił się tym na forum.Zobaczymy co z tego wyjdzie.pozdrawiam zbyszkoman
W kwietniu po 10 zł na koncie Betsson otrzymują:
- adriano358
- Marcin
milo dostac nagrode za cos co sie luubi robic:D
a cos czytalem o jakims bonusie, mozna to podwoic tak?
Tak tylko,
PAMIĘTAJ!!!
Bonus dostępny jest tylko od momentu dokonania wpłaty do momentu wniesienia pierwszego zakladu! Bonus należy aktywować po zalogowaniu się poprzez wejście na podstronę Moje konto a potem Dostępne/Aktywne bonusy. Reklamacje w sprawie aktywowania bonusu po złożeniu zakładu nie będą rozpatrywane!
ahaaa, a ja aktywowalem bonus ale wyskoczylo mi ze mam 0,00 ze rpzenioslem to na zaklady i anulowalem bonus:( i wnioslem zaklad czyli po ptokach
adriano358 napisał:
ahaaa, a ja aktywowalem bonus ale wyskoczylo mi ze mam 0,00 ze rpzenioslem to na zaklady i anulowalem bonus:( i wnioslem zaklad czyli po ptokach
- ten bonus był właśnie na zakłady więc musiałeś coś jeszcze bardziej pokręcić
- czytaj zawsze regulaminy i nic nie klikaj zanim nie bedziesz miał pewności, że dobrze robisz
- ponaddto z tego co pamietam to stan konta u tego bukmachera jest podawany w specyficzny sposób i dlatego najpierw trzeba sie z tym dobrze zapoznać.
Czy ten konkurs jest jeszcze wazny?
Es napisał:
Czy ten konkurs jest jeszcze wazny?
TAK
dostane ta kase czy nie?
loki1617 nagroda została przyznana, pieniądze masz już na koncie.
Witam!
Dawno mnie tu nie było, więc mam pytanie.
Czy ten konkurs jest wciąż aktualny?
Oczywiście, tylko chętnych niewiele.
Uwaga!!! Odgrzewamy konkurs. Czy są chętni na 20 zł w betsson za free??
Ja wchodze ;] Kiedy startujemy ? A pytanko: zmieniła się zasada z nagrodą miesiąca ?
Napisałem ponad 50 postów, mam nadzieję w miarę sensownych, kiedy mogę liczyć na nagrodę?
I mam pytanie, czy w moim przypadku, skoro gram już od kilku miesięcy w Betsson, ale nigdy nie wpłacałem sam, a jedynie korzystałem z doładowań za wygrane w "Najlepszym typerze", należy mi się 10 czy 20 zł? Bo jeśli dobrze rozumiem, to 20 zł=10 złotych wygranej * 100% od 1 depozytu, tak?