Witam mam pytanko zainteresowałem się giełdą zakładów w mybet i dla testów z bonusa sobie postawiłem tam 2 EUR na najbliższe spotkanie. Pech chciał że przegrałem chociaż kurs był bardzo niski ale mniejsza o to postawiłem 2 natomiast z konta zniknęły mi 4 i mimo, że stan konta wynosi tyle ile teoretycznie powinien to na obstawianie mam o te dodatkowe 2 E mniej, które widnieją sobie w rubryce ryzyko. Chciałbym się dowiedzieć co to za rubryka czy te 2 zniknęły mi na stałe czy co bo przecież obstawiałem tylko za 2 a jestem do tyłu teraz 4 EUR. W helpie który w dodatku jest po angielsku nic nie znalazłem niestety.
jestem ciekaw dlaczego admin usunął mój poprzedni wpis
pytałem o to czy ktos miał taka sytuacje że po okolo 10 dniach po niby wypłaceniu pieniedzy z konta nadal mam na koncie w buku tyle samo a na konto bankowe nic nie wplyneło i chciałem sie zapytac czy ktoś miał cos podobnego i kiedy moga te pieniadze dotrze, jesli wogóle moga...oraz pytanie do ADMINÓW czy to nie jest zwiazane moze z tym ze są to pieniądze wygrane z konkursie ale juz dawno obrócone..........i prosiłbym adminów aby nie usuwali tego co napisałem
mordalinho napisał:
jestem ciekaw dlaczego admin usunął mój poprzedni wpis
pytałem o to czy ktos miał taka sytuacje że po okolo 10 dniach po niby wypłaceniu pieniedzy z konta nadal mam na koncie w buku tyle samo a na konto bankowe nic nie wplyneło i chciałem sie zapytac czy ktoś miał cos podobnego i kiedy moga te pieniadze dotrze, jesli wogóle moga...oraz pytanie do ADMINÓW czy to nie jest zwiazane moze z tym ze są to pieniądze wygrane z konkursie ale juz dawno obrócone..........i prosiłbym adminów aby nie usuwali tego co napisałem
Jeżeli zaistniała taka sytuacja, że został usunięty Twój post to mogła to być nasza zwykła pomyłka. albo post był kompletnie nie na temat.
Staramy się jak najmniej mylić, ale czasami może się coś takiego przytrafić więc sory i myślę, że nie ma o co kruszyć kopii.
Co do Twojego pytania to może też tak być, że im coś umkneło i nie zlecili wypłaty - napisz do nich na support zapytanie o swoją wypłatę - miałem podobną sytuację i po chyba 3 -4 dniach napisałem e-mail z zapytaniem - dość szybko dostałem odp z prośbą o ponowne zlecenie wypłaty.
>>> ulialeister <<< - napisz dokładniej o co chodzi
- co grałeś ?
- na jakim kursie ?
aha
no dzieki