e-mail:

Zarejestruj się
porady bukmacherskie
Analizy bukmacherskie
Średnie kursy bukmacherów
Forum sportowe
Wyniki online
Aktualności sportowe
Narzędzia
Poker

#1 2008-05-10 12:07:05

michas1188
Junior
Od: łódź

Moneybookers

Potrzebuje fachowej pomocy bo mam mały problem z moneybookers.Jak ktos ma chwile czasu i wie o co mi chodzi to prosze o odpowiedz.
Wchodze na moneybookers ,biore zakładke ''wypłac pieniądze''.Dalej chce  przelac kase karta kredytowa poniewaz to jest darmowa opcja przelewu kasy. Poniewaz robie to pierwszy raz musze zweryfikowac swoja karte.Wypelniam wszystkie dane imie,nazwisko,numer konta,waznos karty ,typ karty i zostaje mi opcja    CVV2/CVC2*:   (  ostatnie 3 cyfry na odwrocie Państwa karty ) . I niewiem czy chodzi o te liczby ktore sa zaraz po pasku na ktorym sie podpisujemy (z prawej strony paska) Pisze ostatnie 3 liczby a tam sa tylko te 3 liczby. I niewiem czy teraz musze czekac na weryfikacje  jakis czas czy odrazu to powinno sie zrobic  .Bo nadal psize ze mam karte niezweryfikowaną.Dla pewnosci dalem jescze swoj adres aby mi zweryfikowali ale niewiem czy samo to wystarczy.

UNDEROWIEC ZAWODOWY

#2 2008-05-11 21:12:10

woof
Administrator

Re: Moneybookers

>>> michas1188 <<< w tej sprawie to oblatany będzie chyba >>> lukic <<< więc do niego napisz w jego temacie albo na mail.

>>> umiesz wygrywać ? nie ! - to postaraj się przegrać w/g mojej strategii ! - ha !!! moim zdaniem też to Ci się nie uda !!! <<<

#3 2008-05-11 22:54:46

Wojprzy
Młodzik

Chodzi o te trzy SAMODZIELNE cyfry. CVC nie jest czescia numeru karty kredytowej.

#4 2008-05-12 07:36:33

michas1188
Junior
Od: łódź

No CVC to 3 cyfry samodzielne z tylu klarty tak?Tam sa tylko 3 liczby ,niewiem narazie mi konto zablokowali do dzisiaj i w tym tygodniu przyjdzie mi kod weryfikacyjny do domu to napisze czy mi sie cos udalo.

UNDEROWIEC ZAWODOWY

Stopka forum