e-mail:

Zarejestruj się
porady bukmacherskie
Analizy bukmacherskie
Średnie kursy bukmacherów
Forum sportowe
Wyniki online
Aktualności sportowe
Narzędzia
Poker

#1 2008-04-15 20:04:18

miti
Moderator
Od: Lubartów

Grupa C

Wszystko na temat Grupy C i Reprezentacji:
Francji
Holandii
Rumunii
Włoch

#2 2008-05-18 16:49:14

miti
Moderator
Od: Lubartów

Re: Grupa C

Kadra Francji:

bramkarze: Gregory Coupet (Olympique Lyon), Sebastien Frey (Fiorentina), Mickael Landreau (Paris St Germain), Steve Mandanda (Olympique Marsylia)

obrońcy: Eric Abidal (Barcelona), Jean-Alain Boumsong, Francois Clerc, Sebastien Squillaci (wszyscy Olympique Lyon), William Gallas (Arsenal), Julien Escude (Sevilla), Patrice Evra (Manchester United), Philippe Mexes (AS Roma), Willy Sagnol (Bayern Monachium), Lilian Thuram (Barcelona)

pomocnicy: Alou Diarra (Girondins Bordeaux), Lassana Diarra (Portsmouth), Mathieu Flamini (AC Milan), Claude Makelele (Chelsea), Jeremy Toulalan (Olympique Lyon), Patrick Vieira (Inter Mediolan), Samir Nasri (Olympique Marsylia), Franck Ribery (Bayern Monachium)

napastnicy: Nicolas Anelka (Chelsea), Hatem Ben Arfa, Karim Benzema, Sidney Govou (wszyscy Olympique Lyon), Djibril Cisse, (Olympique Marsylia), Bafetimbi Gomis (St Etienne), Thierry Henry (Barcelona), Florent Malouda (Chelsea).

Dziwi mnie brak w tym składzie przede wszystim Bacary'ego Sagny, zagrał kapitalny sezon w Premiership, grał w eliminacjach i mimo to nie dostał szansy, dla mnie to jakiś nonsens!
Gael Clichy też mógł pojechac bo nie wydaje mi się że Abidal czy Evra są od niego o wiele lepsi.
Kogo wam tutaj jeszcze brakuje?

#3 2008-05-18 20:34:33

schalkers
Dyktator
Od: niedawna;)

Re: Grupa C

Bixente Lizarazu i Bartheza mi brakuje

Czarna e(L)ka- Symbo(L) zwycięstwa!

“Statystyka jest jak krótka spódniczka - wszystko odsłania oprócz najważniejszego.” - Ryszard Tarasiewicz po meczu z Legią

Stopka forum