e-mail:

Zarejestruj się
porady bukmacherskie
Analizy bukmacherskie
Średnie kursy bukmacherów
Forum sportowe
Wyniki online
Aktualności sportowe
Narzędzia
Poker

#76 2008-06-05 10:02:09

Bolls
Kadet

Re: Bolls

"za wiele błedów - dyskwalifikacja"

"co to za typ?" +2.75   

typ powyzej dwoch bramek oznaczany czesto +2.25 ,+2.5 czy +2.75

Rozumiem jakbym kogoś oszukał tworząc sobie dodatkowe konto czy wpisywał fałszywe wyniki.
Czasami mam ograniczony dostęp do netu ,ktos chory  bardziej go potrzebuje odemnie dlatego
przyznaje sie ze nie zmiescilem sie w 30 min. ale przeciez to i tak nie wypaczylo rywalizacji .
Licze  ze zrozumiesz mnie i pozostawisz mnie na moim dotychczasowym miejscu bo tak naprawde nikogo nie oszukałem

#77 2008-06-05 18:12:52

woof
Administrator

Typ zapisany jak + 2,5 czy 2,75 może także dotyczyć żółtych kartek lub czerwonych, albo rożnych lub czegoś cokolwiek innego niż ilość goli i w podawaniu typu należy to zaznaczyć.
- ponadto w bah używa się raczej powyżej / poniżej 2,5 goli, a w tym konkursie należy podawać typy wyłącznie z oferty >>> bet-at-home <<<

Podałeś niezgodnie z regulaminem aż 8 typów i byłoby nie fer w stosunku do innych co się starają i mają wątki konkursowe bezbłędne gdybyś otrzymał nagrodę.

Nigdzie nie potraktowałem Cię jak oszusta tylko zostałeś ukarany za oczywiste błędy które popełniłeś i tutaj w konkursie nie ma znaczenia, że masz ograniczony dostęp do netu - poprostu musisz sobie inaczej organizować czas, bo jak kiedyś wygrasz nagrodę to w bah będziesz musiał dokonać obrót tą nagrodą, a tam bukmacher nie będzie się pytał czy Ty masz czas czy nie.
Za oszukuwanie daję bezwarunkowo BANA, a ty jesteś zdyskwalifikowany tylko w miesiącu maju więc w następnych edycjach dalej masz szanse na wygranie tylko staraj się nie łamać regulaminu.

>>> umiesz wygrywać ? nie ! - to postaraj się przegrać w/g mojej strategii ! - ha !!! moim zdaniem też to Ci się nie uda !!! <<<

#78 2008-06-07 13:43:37

firaga
Junior

Bolls napisał:

"
przyznaje sie ze nie zmiescilem sie w 30 min. ale przeciez to i tak nie wypaczylo rywalizacji .

nie twierdze że nie zmieszczenie sie w czasie wypaczyło wynik rywalizacji  , ale mogło.gdyż inni widząc że  typ zaczyna sie o 18,00 a oni siedli do kompa o 17,45 więc tego typu już nie użyli.szukali innego i ten inny był nietrafny. a ty go użyłeś i trafiłeś,więc masz jednak fory na tym typie w stosunku do innych. pozdrawiam

Stopka forum