e-mail:

Zarejestruj się
porady bukmacherskie
Analizy bukmacherskie
Średnie kursy bukmacherów
Forum sportowe
Wyniki online
Aktualności sportowe
Narzędzia
Poker

#1 2008-06-09 23:58:53

fray
Młodzik

gra na dokładny wynik

Witam
Co myślicie, o tym aby wytypować jakiś w miarę pewny under, a potem na tej podstawie obstawić dokładny wynik. Jest 6 możliwości wyników under 2,5. Myślę, że z tych 6 można wyeliminować przynajmniej 2 wyniki. Kursy na dokładny wynik są wysokie. Myślicie, że mogłoby się to sprawdzić?

#2 2008-06-10 09:00:30

woof
Administrator

Re: gra na dokładny wynik

fray napisał:

Witam
Co myślicie, o tym aby wytypować jakiś w miarę pewny under, a potem na tej podstawie obstawić dokładny wynik. Jest 6 możliwości wyników under 2,5. Myślę, że z tych 6 można wyeliminować przynajmniej 2 wyniki. Kursy na dokładny wynik są wysokie. Myślicie, że mogłoby się to sprawdzić?

Kurs na dokładny wynik przy typie dobrze wybranym na under najczęściej wyniesie 5,00 i to robi mały problem, bo zysk się zmniejszy o połowę ponieważ zapewne myślałeś o kursie 6,00

Wyniki przy under 2,5 to :
0-0
1-1
1-0
0-1
2-0
0-2
Powiedzmy eliminujemy wyniki na zwycięstwo gościa (analizujac mecz to najłatwiej jest znaleźć)  czyli 0-1 i 0-2 to pozostają :
0-0
1-1
1-0
2-0
- i tu jest mały problem ponieważ wynik meczu 2-1 jest również bardzo prawdopodobny i często występujący na którym najczęściej przegrywa sie prawie pewne undery, a dołożenie tego wyniku mija się z celem
- innym problemem jest to, że tylko 1 zł z 4 zł z naszego kapitału pracuje więc na 10 wybranych meczy trzeba wysłać 40 zakładów po 1 zł co = 40 zł i aby nie przegrywać trzeba trafić 8 typów po kursie 5,00 aby otrzymać zwrot i 9-10 aby mieć zyski, a w tej strategii 30 zakładów z 40 jest już z gory przegranych.
Wychodzi na to, że trzeba mieć ponad 80% skuteczności w typowaniu underów i 100% w eliminowaniu 2 najmniej prawdopodobnych wyników, a na dodatek dojdą niespodzianki.

W teorii jak napisałeś ładnie to wygląda ale w takiej strategii to 75% zakładów już na starcie jest przegranych a z tych 25 % co zostaje to ponad 80% trzeba koniecznie trafić aby mieć odrobinkę zysku.

Robiłem kiedyś test gry progresją na dokładny wynik i też grałem tylko wyniki z underów i nawet nieżle to szło, ale grałem na 25 progów i najdalej doszedłem chyba do 16 czy 18 progu.

Chyba nie ma sensu z góry przegrywać 3 zakładów aby ewentualnie 1 wygrać i to na tak niepewnych przesłankach.
Moim zdaniem pomysł z góry zkazany na porażkę.

>>> umiesz wygrywać ? nie ! - to postaraj się przegrać w/g mojej strategii ! - ha !!! moim zdaniem też to Ci się nie uda !!! <<<

Stopka forum

Nasi użytkownicy napisali 28240 wiadomości
Mamy 8172 zarejestrowanych użytkowników
Ostatnio zarejestrował się tandrzej
Na Forum jest 7 użytkowników :: Zarejestrowany i 7 Gości

Forum bukmacherskie Powered by PunBB
© Copyright 2002–2005 Rickard Andersson

Forum bukmacherskie Kontakt | Polityka prywatności |
forum bukmacherskie