Poprawione i zaaktualizowane.
Buffon44 zdobył 45 pkt a dodano mu 50 pkt ???
Ludzie, koleś robi konkurs dla was a wy macie pretensje ze o kilka minut za późno ktoś podał typy o to że zle podliczone punkty itedel, zajął by się ktoś z was zrobieniem konkursu? To nie takie łatwe. Znaleźlibyście sponsorów? Więc cisza bo OT.
Zgadzam sie z mitim.Destril mnie juz denerwuje
Hmmm czy ktos tu ma pretensje? Destrill zglasza bład i dobrze ,bysiu tez sie moze pomylic. Buffon44 ja rozumiem czemu destril cie denerwuje poprostu jak bysiu policzy te punkty co on mowi ze sa zle podane bedziesz za nim w tabeli

zgadzam sie z michasem. pomylić sie moze kazdy. nawet organizator konkursu. w końcu jesteśmy tylko ludźmi.więc jeżeli jest jeszcze ktoś wśród nas kto ma czas sprawdzać wyniki i na forum wątpliwości porusza to jest bardzo dobrze, bo konkurs jest bardziej sprawiedliwy. ja nie sprawdzałem swoich punktów za ligi.i czy admin sie pomylił na moją korzyść , czy w drugą strone to nie wiem. więc dobrze że ktoś to jeszcze sprawdza ( mam nadzieje , że jezeli ktoś powinien mieć więcej pkt to też da znać na forum)a odnosnie godziny podania typów to wg mnie jeżeli jest wyznaczona to należy ją bezwzględnie przestrzegać , a to w takim celu , zeby wszyscy uczestnicy mieli RÓWNE SZANSE. bo są tacy , którzy nie wystawili zawodników do kolejnej rundy , bo siedli do kompa 10 minut po 18 i maja za kolejke 0 pkt, a inny siadł do kompa o 19- tej wystawił swoją 11-tke i chce by mu punkty zaliczono.chyba troche nie fair.
sorki za elaborat