W maju będziemy kontynuować serię freerolli w ParadisePoker. Jeszcze raz zapraszam wszystkich użytkowników betplatform.com do udziału w darmowych turniejach pokera.
Darmowe turnieje (freerolle) są całkowicie bezpłatne i odbędą się w dniach podanych poniżej:
Data i Godzina
6. Maj, godzina 21:00
13. Maj, godzina 21:00
20. Maj, godzina 21:00
27. Maj, godzina 21:00
Jak mogę zagrać?
Darmowe Turnieje (freerolle) będą rozgrywane na polskim oprogramowaniu ParadisePoker.
Warunkiem udziału jest rejestracja w Sportingbet i pobranie oprogramowania ParadisePoker (po pobraniu oprogramowania zaloguj się do niego za pomocą wybranych przy rejestracji w Sportingbet danych - nazwa użytkownika i hasło).
Każda osoba może wziąć udział w darmowych turniejach, warunkiem jest rejestracja użytkownika na betplatform.com. Wspomniany warunek uprawnia do otrzymania hasła przed turniejem.
Hasło zostanie wysłane na maila podanego podczas rejestracji na betplatform.pl w dniu turnieju.
Nazwa turnieju to betplatform freeroll
Po zalogowaniu się w ParadisePoker, turniej będzie widoczny w zakładce, Turniej Multi /Prywatne na 3 dni przed jego rozpoczęciem. Rejestracja do turnieju odbywa się na 2 godziny przed rozpoczęciem.
Nie czekaj zarejestruj się już teraz!
Rejestracja w Sportingbet
Polskie oprogramowanie ParadisePoker
Co mogę wygrać?
W każdym turnieju ParadisePoker przeznacza na nagrody, 50EUR.
Pula zostanie podzielona w zależności od ilości osób w turnieju.
Zapraszam do dyskusji i do zobaczenia przy stolikach
nie dostałem maila z hasełkiem.
można o nie prooosić?
ostatnio maila dostałem dziś czisza
Ostatnio edytowany przez solier (2008-05-06 20:32:14)
Hasło właśnie zostało wysłane. Do końca rejestracji zostało 5 min, dlatego radze się pospieszyć
.
danke! dałem rade
Serię freerolli w ParadisePoker będziemy kontynuować w czerwcu.
Data i Godzina
03-01-08, godzina 21:00
10-01-08, godzina 21:00
17-01-08, godzina 21:00
24-01-08, godzina 21:00
Nie dostalem hasla moge o nie prosić??
No wlasnie ja w czerwcu takze nie dostaje hasla