Myślę, że lepiej by było anulować ostatnią kolejkę. I tak nic nie zmieni się przeważnie, jak wszyscy zagrają na tych samych prawie graczy czyli Podolski, Klose, Torres, Ballack itd.

ja jestem za nie anulowaniem kolejki
może wskocze na 10 pozycje :]
Jak zaczeliśmy to skończmy.
Anulowanie kolejki to pomysł zupełnie bezsensowny. I możecie się zdziwić jak wiele może się zmienić kwestia tylko wypisania dobrej jedenastki a jak Wy piszecie po sobie nazwiska zmieniając czasami tylko raz lub dwa numery to ta cała zabawa nie ma sensu. Wielu z Was jakby samodzielnie typowało według siebie to by tu punktów można było zdobyć nie 500 tylko ponad 1000 wybraliście pisanie po sobie to taki Wasz wybór a skoro tak trudno prześledzić było kilka lig i ich strzelców i zaryzykować to tak potem jest... Wcale nie jest pewne czy Torres Podolski i Klose tego gola strzelą tyle, że teraz jest zdecydowanie łatwiej typować bo jest tylko jeden mecz, więc absolutnie kolejka nie jest anulowana.
pomysł na ten konkurs jest naprawdę super! w imieniu wszystkich proszę o jego drugą edycję. nie przepisujemy bezmyślnie, po prostu sytuacja i mecze dyktują nam takie a nie inne zestawienia jedenastek. kiedy będą ligi sytuacja na pewno będzie inna.
Popieram przedmówcę, świetny konkurs, nigdy jeszcze w coś podobnego się nie bawiłem, do wygrania fajne nagrody
No świetny konkurs to jest i proponuje żeby do ostatniej kolejki dołożyć jeszcze kilka meczy np. z ligi USA albo fińskiej czy irlandzkiej.Co wy na to?
jasne, nie mam nic przeciwko. "egzotyczne" ligi to naprawdę duże wyzwanie, więc jestem za
hahha widziałeś ty egzotyczne ligi
to zwykłe ligi lepsze od polskiej, egzotyczne ligi to takie jak np. Haiti, Liberia, Papua Nowa Gwinea czy Salvador.
pozdro.
yoł.
Nie ma co zmieniać regulaminów w trakcie trwania konkursów więc niech zostanie sam finał.
A co do konkursu to świetny i nie dziw się Bysiu że większość typuje podobne jedynastki. Każdy przecież bardziej interesuję się ligą angielską czy hiszpańska. Łatwiej znaleźć do tych lig składy czy informacje o kontuzjach a to też jest ważne.
Witam!
Konkurs powoli się kończy, niedługo na pewno będzie podsumowanie,a w przeciągu kilku dni poznamy ostateczne rozstrzygnięcie. Mam pytanie. O ile 3 pierwsze miejsce to nagrody pieniężne, to ciekawi mnie co wchodzi w skład gadżetów?

Siarex89 napisał:
Witam!
Konkurs powoli się kończy, niedługo na pewno będzie podsumowanie,a w przeciągu kilku dni poznamy ostateczne rozstrzygnięcie. Mam pytanie. O ile 3 pierwsze miejsce to nagrody pieniężne, to ciekawi mnie co wchodzi w skład gadżetów?
m.in. długopis, koszulka, smycz
top 3 też dostanie gadżety ? 
kubek i czapka jest jescze na fotkach z tego co mi sie wydaje
Ostatnio edytowany przez michas1188 (2008-06-30 17:12:36)