suprajs napisał:
:::do admina:::
administracja uznajac ten typ, daje niniejszym znak dla innych uczestnikow konkursu ze mozna robic co sie chce w konkursie.. to nie uczestnicy maja ustalac zasady a administrator.. wiec gdzie on jest?? wyparował??
Suprise, Administrator też jest człowiekiem i nie siedzi przy komputerze 24h. Twoja wypowiedz natomiast jest arogancka, czego Adninistrator nie zamierza tolerować. Potraktuj to jako ostrzerzenie. Przy okazji następnego bedzie ban.
tupac_up napisał:
czlowieku chyba godz meczu 16.00 a tym bardziej inny dzien oraz liga to nie to samo.wez lepiej nie pisz juz nic jak masz pisac takie bzdury.wygralem juz 2 razy po 1000zl w konkursie eurotip.pl gdzie startuje ponad 15tys osob wiec wygrana 100zl nie jest dla mnie powodem do kombinowania.poprostu sie pomylilem i zadalem pytanie.jak jestes taki super typer to nie musisz sie przejmowac.
Człowieku ja Ci najpierw delikatnie dałem do zrozumienia, że popełniłeś bład który można dowolnie interpretować i dlarego sugerowałem abyś sam podjoł decyzję o rozliczeniu zakładu jako przegrany.
To co opisujesz o swoich wyczynach w innych konkursach tym bardziej powinno Cię mobilizować do przestrzegania regulaminu i mniejszej zachłanności na punkty konkursowe.
A tak przy okazji to mojego kolegę któremu od niedawna troszeczkę pomagałem wejść w świat bukmacherstwa wczoraj bukmacher bet365 uznał za zawodowca i to jest dopiero sztuka, bo tam są setki tys grających z których tylko nieliczni mogą się takim tytułem poszczycić.
Ostatnio edytowany przez woof (2008-03-03 15:48:37)
administrator napisał:
suprajs napisał:
:::do admina:::
administracja uznajac ten typ, daje niniejszym znak dla innych uczestnikow konkursu ze mozna robic co sie chce w konkursie.. to nie uczestnicy maja ustalac zasady a administrator.. wiec gdzie on jest?? wyparował??Suprise, Administrator też jest człowiekiem i nie siedzi przy komputerze 24h. Twoja wypowiedz natomiast jest arogancka, czego Adninistrator nie zamierza tolerować. Potraktuj to jako ostrzerzenie. Przy okazji następnego bedzie ban.
przepraszam, ale poniosło mnie troche.. wiecej sie takie cos nie powtorzy z mojej strony..
I wszystko na ten temat szanuje decyzje administratora,ale nie szanuje sugerowania,ze jestem kombinatorem.i dla twojej informacji pisalem analizy i pracowalem dla innych firm chocby beteurope, jesli wiesz wogole co to jest.nie mam zamiaru sie z wami klocic tylko nie sugerujcie ludziom,ze sa oszustami itp.niech wygra lepszy i tyle a nagrody to tylko dodatek,a tak na marginesie to zachecam do konkursu o ktorym pisalem eurotip.pl.powodzenia.w takimrazie musicie poprawic tabele wynikow.i jescze raz do wszystkich najbardziej szczerze naprawde chodzilo mi o mecz st.liege,ale coz pomylki sie zdarzaja.pozdro for all.
woof mam pytanie do ciebie.Mowisz ze bet365 uznał twojego kolege za zawodowca a co to oznacza ??To ma plusy czy minusy,z tego co wiem to ci co duzo wygrywaja maja limity na duze stawki.

michas1188 napisał:
woof mam pytanie do ciebie.Mowisz ze bet365 uznał twojego kolege za zawodowca a co to oznacza ??To ma plusy czy minusy,z tego co wiem to ci co duzo wygrywaja maja limity na duze stawki.
Ma same minusy - nie dają żadnych bonusów - nakładaja limity albo dają tym najlepszym indywidualnych opiekunów - w skrajnych wypadkach mogą zamknąć konto bez podania przyczyn ale ja takiego przypadku nie znam i wszyatko to jest częsciej u bukmacherów mniej znanych lub dobrze zorganizowanych.
>>> tupac_up <<< ja w pierwszym wpisie odnosnie Twojego problemu nie sugerowałem, że jesteś kombinatorem ani nic takiego, dopiero jak zaczołeś napinać mięsnie to napisałem jak można zinterpretować ten problem - gdybyś sam się domyślił jak postapić to nie byłoby tego pisania i wyliczania własnych przewag nad innymi.
Ostatnio edytowany przez woof (2008-03-03 17:56:09)
Ale się wątek rozpisał...
Co do sprawy tupac_up wydaje mi się, że jego nie do końca poprawny typ był jego pomyłką. Myślę że Administrator posłużył się zasadami demokracji
i zrobił bardzo dobrze, no bo niestety każda pomyłka, nawet przypadkowa, nie może być tolerowana.
:: Do AdminÓW::
Mam problem z awatarem. Kiedy chcę go zmienić, usuwam obecny, potem wstawiam nowy, wysyłam, i pojawia się ten stary. Chyba macie jakieś błędy
Proszę o poprawę tych, że błędów, żebym mogł wkleić nowy awatar 
pozdrawiam!
schalkers napisał:
Mam problem z awatarem. Kiedy chcę go zmienić, usuwam obecny, potem wstawiam nowy, wysyłam, i pojawia się ten stary. Chyba macie jakieś błędyProszę o poprawę tych, że błędów, żebym mogł wkleić nowy awatar
pozdrawiam!
Zachowaj takie kryteria jak podałem poniżej i korzystaj opcji " Zmień awator "
Avatar jest małym obrazkiem który będzie wywietlany pod Twoim loginem w postach. Nie może być większy niż 80 x 80 pixeli i 10240 bajty (10 KB).
Jak widzisz zmieniłem Twój poprzedni awator bez problemów
Zna ktos moze ilosc rzutow z autu w meczu Real Madryt - AS Roma.Dokladniej ilosc calkowita,ilosc podczas drugiej polowy oraz ilosc rzutow Romy w pierwszej polowie.Moze ktos to postawil to bym byl wdzieczny za screna wynikow albio strone gdzie mozna sprawdzic ten wynik.Z gory dzieki

woof napisał:
schalkers napisał:
Mam problem z awatarem. Kiedy chcę go zmienić, usuwam obecny, potem wstawiam nowy, wysyłam, i pojawia się ten stary. Chyba macie jakieś błędyProszę o poprawę tych, że błędów, żebym mogł wkleić nowy awatar
pozdrawiam!Zachowaj takie kryteria jak podałem poniżej i korzystaj opcji " Zmień awator "
Avatar jest małym obrazkiem który będzie wywietlany pod Twoim loginem w postach. Nie może być większy niż 80 x 80 pixeli i 10240 bajty (10 KB).
Jak widzisz zmieniłem Twój poprzedni awator bez problemów
Teraz działa, wcześniej nie chciało isc... 
Orientuje sie moze ktos co jest gdy:postawilem na mniej niz 4.5 zotlych kartek,a byly 4 żółte i czerwona.Moze ktos tak mial,powinni mi zaliczyc kupon czy nie?

michas1188 napisał:
Orientuje sie moze ktos co jest gdy:postawilem na mniej niz 4.5 zotlych kartek,a byly 4 żółte i czerwona.Moze ktos tak mial,powinni mi zaliczyc kupon czy nie?
dla mnie to oczywiste, jeśli zakład dotyczył zółtych kartek, a nie ogólnie kartek obojętnie jakich, to kupon zaliczony
przynajmniej wg. mojego myślenia
ale doswiadczenia z tym nie miałem.
Hehe no mialem farta.Bo ten kupon postawilem w takim konkursie i oni niemogli znajsc wyniku i mi powiedizalei zebym sam go wpisal i odrazu mi zaliczylo jako dobry.

Witam. Zapisałem się do konkursu bet-at-home. Kiedy zostanie utworzony temat dla mnie gdzie będę mógł podawać swoje typy? Pozdrawiam
Mam mega pytanie.Napewno kazdy orientuje sie ze na bet -at -home jest konkurs +50 euro kazdego dnia.Teoretycznie tam maja konta tacy ludzie jak my ktorzy interesuja sie bukmacherstwem.Czy ktos z was wygrał kiedys to 50 euro?Jesli nie to napewno znacie inne osoby z bukmacherstwa ,znacie kogos kto to wygral?nigdy nieslyszalem o tym ,a napewno kazdy by sie chwalil albo pisal na jakischs forach.To chyba jedena wielka sciema.Niewspopminajac juz o sciemie z imionami.Co o tym sadzicie?

Nie ściema, kolega wygrał nie 50 E a 150 E, miał zwykłego farta, bo nie wchodził na BAH od miesiąca, i wszedł zobaczyć ot tak...co się dzieje na koncie. Jestem naocznym świadkiem.
No to jednak ktos wygrywa te nagrody
Kurde tez bym chcial takiego farta teraz chyba jest 600 euro do wziecia 

Witam chciałem się dowiedzieć , czy konkurs dotyczący piłek reklamowych firmy Bwin został roztrzygnięty ?
Ponieważ ostatnio dostałem maila o tym konkursie z betplatform , ale na stronce nie znalazłem wyników 
Bardzo prosiłbym o odpowiedź
Hmm gdzie się podziały na stronie fajne analizy meczy i typy?
Są teraz tylko pokazane polecane zakłady, ale bez typow....
Obecnie oferta nie jest za ciekawa i nie bardzo jest do czego pisać analizy ale obiecuję, że niedługo pojawią się kolejne opisy spotkań wraz z sugerowanymi typami. Puki co może coś na forum się znajdzie ciekawego.
Garcia napisał:
Witam chciałem się dowiedzieć , czy konkurs dotyczący piłek reklamowych firmy Bwin został roztrzygnięty ?
Ponieważ ostatnio dostałem maila o tym konkursie z betplatform , ale na stronce nie znalazłem wyników
Bardzo prosiłbym o odpowiedź
Ostatnio mało czasu miałem i nie podałem jeszcze oficjalnie listy nagrodzonych. Uczynię to jutro. Ale skoro dostałeś maila z potwierdzeniem, że wygrałeś to możesz być pewien, że piłkę otrzymasz.
administrator napisał:
Garcia napisał:
Bardzo prosiłbym o odpowiedźOstatnio mało czasu miałem i nie podałem jeszcze oficjalnie listy nagrodzonych. Uczynię to jutro. Ale skoro dostałeś maila z potwierdzeniem, że wygrałeś to możesz być pewien, że piłkę otrzymasz.
tak otrzymałem
ale taki mail doszedł do mnie dnia 01.07.08 czyli juz 8 dni po.
Pisałem również wielokrotnie do supportu (na ten sam adres email) i nikt nie odpowiadał 
administrator napisał:
Garcia napisał:
Bardzo prosiłbym o odpowiedźOstatnio mało czasu miałem i nie podałem jeszcze oficjalnie listy nagrodzonych. Uczynię to jutro. Ale skoro dostałeś maila z potwierdzeniem, że wygrałeś to możesz być pewien, że piłkę otrzymasz.
Adminie, tylko żebyśmy tych piłek na zimę niedostali
Teraz lato to można by ją przetestować 
Witam
Zmieniła się szata forum, czy na lepsze? Narazie trzeba się przyzwyczaić. Szybsze na pewno jest wyszukiwanie interesujących mnie tematów, czy wątków.
Nie mogę jednak nigdzie znaleźć czegoś na temat zakończonej IV edycji Konkursu AKO z Expektem.
Nie było oficjalnych wyników, ani nic o doładowaniach. (było aby czekać cierpliwie)
Jednak wątek znikł z Forum a należałoby się jakieś wyjaśnienie.
Pozdrawiam
ps. Jest to mój 501 post