Betsson Freeroll
Darmowy turniej pokera rozegrany będzie 28 lipca o godzinie 19. Będą mogli w nim wziąć udział tylko Ci użytkownicy, którzy zarejestrowali się w Betsson.com za pośrednictwem strony betplatform.com.
Zarejestruj się teraz w Betsson.com
Do użytkowników, którzy zarejestrowali poprzez naszą stronę, automatycznie zostanie wysłany bilet na ten turniej, z unikalnym kodem który umożliwi udział we freerollu.
Pula nagród to 111PLN
Nie możemy też zapomnieć o użytkownikach, którzy są zarejestrowani w Betsson nie przez nasz link, a są aktywni na naszym forum. Każdy aktywny użytkownik forum, który ma konto w Betsson założone nie przez nasz link, może poprosić o bilet na turniej w tym temacie. Warunek otrzymania biletu to napisane min. 10 postów.
Zapraszam wszystkich chętnych i życzę dobrej zabawy
to ja prosze jako pierwszy 
Uwaga sprostowanie! Nie będzie unikalnego kodu. Użytkownicy, którzy otrzymają tickety, przy nazwie turnieju będą widzieli niebieską strzałkę. To będzie oznaczało, że mogą zagrać we freerollu.
Turniej pojawi się w lobby, 6 godzin przed startem, w zakładce Restricted
Bilety będą dopisywane w poniedziałek rano wiec osoby, które chcą wziąć udział w zabawie muszą się zarejestrować w Betsson.com, za pośrednictwem betplatform.com, do poniedziałku (28.07) do godz. 9.00
Zarejestruj się teraz w Betsson.com
Czy można jakoś sprawdzić, czy się zarejestrowało na Betsson za pośrednictwem Betplatform? Ja raczej rejestrowałem się z Betplatform, ale nie pamiętam i nie jestem pewien na 100%.
arek44 napisał:
Czy można jakoś sprawdzić, czy się zarejestrowało na Betsson za pośrednictwem Betplatform? Ja raczej rejestrowałem się z Betplatform, ale nie pamiętam i nie jestem pewien na 100%.
Prześlij do mnie swój login w betsson to dopiszę Cię do listy użytkowników, którzy otrzymaja tickety. Wtedy będziesz miał 100% pewności.
Założyłem konto na BETSSON za pomocą linka z wszej strony , kiedy otrzymam"bilet --ticket"do tego turka?
rbiess napisał:
Założyłem konto na BETSSON za pomocą linka z wszej strony , kiedy otrzymam"bilet --ticket"do tego turka?
Już masz dopisany bilet. Kiedy turniej pojawi się w lobby, jako użytkownik betplatform, przy naszym turnieju będziesz miał niebieską strzałkę. Oznacza ona że będziesz mógł wziąć udział w turnieju.
A jak ktos rejestrowal sie z innego linka to moze wziac udzial w turnieju ?
HURA! Wygrałem ten freeroll. Były tylko 4 osoby więc 100% wygranej było za 1 miejsce. Tym bardziej się ciesze ponieważ... wygrana to 111$. Dzięki Betplatform za ten turniej 
arek44 napisał:
HURA! Wygrałem ten freeroll. Były tylko 4 osoby więc 100% wygranej było za 1 miejsce. Tym bardziej się ciesze ponieważ... wygrana to 111$. Dzięki Betplatform za ten turniej
Gratulacje! Możesz szykować się do kolejnego turnieju, który będzie zorganizowany już za tydzień. Mam nadzieję, że tym razem freeroll będzie cieszył się większa popularnością.