Wszystko na temat Ligi Szkockiej.
Ostatnio głośno o wybrykach naszego bramkarza Artura Boruca, jak to się odbije na jego karierze, formie, formie Celticu i formie Reprezentacji Naszego Kraju ? Dla mnie zwyczajnie gazety wyolbrzymiają, powinni troche spuścic z tonu.
Moim zdaniem Borucowi faktycznie odbiła szajba. To dobry piłkarz ale coś mu zaczyna odwalać i to niemało. Libacja na reprezentacji, zawalenie gola w meczu ze Słowacją. Kibice Celticu też mają mu coś do zarzucenia. Popatrzcie na zdjęcia faktu. Coś mi się zdaje, że Boruc skończy marnie. Nie wspomniałem jeszcze o tym, że Boruc zostawił żonę z dzieckiem dla kochanki. Spójrzcie na foty faktu. Mam nadzieje, że się chłopak w porę obudzi bo szkoda takiego dobrego bramkarza.

Coo ja przeczytałem na jakimś forum ze Boruc jest wart nie 10 mln Ł tylko beczke piwa i paczke cygar
dla mnie moze palic, pic, ćpać, ale żeby grał jak grał na ME.
Tylko miti, jak on przesadza to mu brakuje koncentracji i szybkiej reakcji.. i jego interwencje nie są takie skuteczne.., ale przed wielkimi imprezami i ważnymi meczami to on chyba odpuszcza sobie głupoty i regeneruje siły, bo w tych meczach nie zawodzi(choć ostatnio troche spuścił z tonu(np. mecz z Manchesterem czy mecze reprezentacji). Mam nadzieje, że odpuści to sobie i będzie miał nadal ambicje zagrać w swojej ukochanej Barcelonie(na razie kasa jaką zarabia w Celticu mu wystarcza i czuje się idealnie, ale mam nadzieje, że głód wielkiej piłki przeważy).
Marcin napisał:
Moim zdaniem Borucowi faktycznie odbiła szajba. To dobry piłkarz ale coś mu zaczyna odwalać i to niemało. Libacja na reprezentacji, zawalenie gola w meczu ze Słowacją. Kibice Celticu też mają mu coś do zarzucenia. Popatrzcie na zdjęcia faktu. Coś mi się zdaje, że Boruc skończy marnie. Nie wspomniałem jeszcze o tym, że Boruc zostawił żonę z dzieckiem dla kochanki. Spójrzcie na foty faktu. Mam nadzieje, że się chłopak w porę obudzi bo szkoda takiego dobrego bramkarza.
Jego ryby i jego akwarium. Jednak i jemu palma odbija. Jak widać na zdjęciach nie próżnuje w wolnych chwilach.... i super bawi się... Panowie jego sprawa... Skończy jak Igor Sypniewski biedny obdarty i na dołku z pustką w głowie, i to nawet szybciej niż by się wydawało... Artur był moim faworytem jeżeli chodzi o bramkarzy w Europie... pisze był, bo coraz częsciej prasa ukazuje jego zejście na psy...
Na szczęście mamy jeszcze Fabiańskiego i młodego Szczęsnego...
Ostatnio edytowany przez eldezet (2008-11-23 02:58:38)
eldezet napisał:
Na szczęście mamy jeszcze Fabiańskiego i młodego Szczęsnego...
Czyli ekipa z Arsenalu
/ Powiem tak: nie martwmy się o pozycje bramkarza w naszym zespole narodowym. Akurat na tej pozycji mamy piłkarzy światowego formatu.
Artur Boruc zanotował kolejny słaby występ w meczy przeciwko Hibernianowi. W 55 min puścił szmatę jakich mało. Strzał był prawie z połowy boiska. Może Artur nie był do końca trzeźwy bo przy swojej interwencji próbował łapać piłkę w innym miejscu niż ona faktycznie leciała. Celtic przegrał 0:2.
Marcin napisał:
Artur Boruc zanotował kolejny słaby występ w meczy przeciwko Hibernianowi. W 55 min puścił szmatę jakich mało. Strzał był prawie z połowy boiska. Może Artur nie był do końca trzeźwy bo przy swojej interwencji próbował łapać piłkę w innym miejscu niż ona faktycznie leciała. Celtic przegrał 0:2.
Widziałem i spadłem ze stołka... Jego forma równa tej szmacie....
Artur wiecej pifka i dziwek z lodami...
Oj stoczył się nam Arturek prawie na samo dno - widziałem tą szmatę i inaczej nie można tego wytłumaczyć jak tym, że był pod gazem.
Może narazie zapomnieć o reprezentacjii / zapewne sodówka poszła do głowy i myślał, że jest najlepszy na świecie - może nareszcie wytrzeźwieje.
Osobiście myślę, że ma dośc gry w bardzo przeciętnym Celticu, gdyż ze swoimi umiejętnościami z luzem mógłby pograc wyżej. Po prostu dopada go frustracja.
Do ostatniej kolejki ważyć się będą losy zwycięstwa w SPL. Dawno tego nie było, tym razem znów na 1 miejscu jest Celtic a pokonać ich chce nie kto inny jak Glasgow Rangers. Uważam jednak mimo porażki w Derbach, iż to Celtic po raz kolejny sięgnie po tytuł mistrza Szkocji, gdyż Rangersi wyraźnie złapali zadyszkę i nie grają już tak dobrze. Celtic natomiast w tych trudnych momentach gra tak jak grać powinien i robi to co robić musi, czyli zdobywać pkt. Sam zresztą kibicuje The Boyz w zdobycie majstra.
Gdzieś przeczytałem, ze niby Smuda dostał propozycje na prace w Celticu i dlatego zastanawia sie nad podpisaniem nowego kontraktu z Lechem... Wydaje mi sie ze to jakies brednie, gdyż nie sądze by władze Celticu chciałyby sie pożegnac z Strahamem...
Kiedyś brałem udział w rozmowie z adminem CelticPoland. I zadałem pytanie dotyczące objęcia funkcji trenera Celticu przez Smudę. Odpowiedział znacząco że jak na razie nie ma o tym mowy w Glasgow i raczej mowy już nie będzie. Chciałby żeby Franz trenował The Boyz, ale zarząd jak na razie przynajmniej nie podejmuje nawet tematu rozmowy, więc na 90% to nie Smuda będzie trenerem w przyszłym roku.