Betsson Freeroll
Już 3 turnieje pokera w Betsson.com za nami. Tym razem wzięło w nim udział 14 osób. Pula 111 USD została podzielona pomiędzy 3 pierwszych graczy. Wygrał "wielki rem", który pokonał zwycięzcę turnieju z 4 sierpnia - "rbiessa". Trzeci był "arek44" - zwycięzca turnieju z 28 lipca.
W najbliższy poniedziałek odbędzie się następny freeroll. Zachęcam wszystkich gorąco do udziału w nim, tym bardziej, że nie startuje wielu użytkowników, przez co dość łatwo wygrać kasę.
Darmowy turniej pokera rozegrany będzie 18 sierpnia o godzinie 19. Będą mogli w nim wziąć udział tylko Ci użytkownicy, którzy zarejestrowali się w Betsson.com za pośrednictwem strony betplatform.com.
Zarejestruj się teraz w Betsson.com
Użytkownicy, którzy otrzymają bilet, przy nazwie turnieju będą widzieli niebieską strzałkę. To będzie oznaczało, że mogą zagrać we freerollu.
Turniej pojawi się w lobby, 6 godzin przed startem, w zakładce Restricted
Bilety będą dopisywane w poniedziałek rano wiec osoby, które chcą wziąć udział w zabawie muszą się zarejestrować w Betsson.com, za pośrednictwem betplatform.com, do poniedziałku (18.08) do godz. 9.00
Pula nagród to 111 USD
Nie możemy też zapomnieć o użytkownikach, którzy są zarejestrowani w Betsson nie przez nasz link, a są aktywni na naszym forum. Każdy aktywny użytkownik forum, który ma konto w Betsson założone nie przez nasz link, może poprosić o bilet na turniej w tym temacie. Warunek otrzymania biletu to napisane min. 4 posty.
Zapraszam wszystkich chętnych i życzę dobrej zabawy
Ja niestety byłem ostatni w poniedziałek:(
Mam nadzieje że tym razem będzie zdecydowanie lepiej.
login z betsson: maciej1711
login betsson: betpoker8585
login z betsson: trexcalibour
Login z betsson:mathew33333
Z góry dzięki
P.S.cyazman to Turek więc ostrzegam żeby go nie rejestrować
.
Ostatnio edytowany przez Mathew2007 (2008-08-18 14:51:09)
login z betsson: konradk19
Bardzo proszę o bilet do turnieju, tydzień temu niestety nie dostałem 
ogin z betsson: cesaretveask
thank you admin
FIRATVEGA pro
trexcalibour pro
zbik18
delimavi28 pro
koniak1
cyazman pro
konradk19
login z betsson: ballibaba35
thanks...
Ostani raz dopiszę wam bilety po godz. 9 w poniedziałek. Jednak za tydzień kto nie zdąży, ten nie będzie mógł wziąć udziały w turnieju.
Coraz więcej chętnych do gry w tym turnieju... coraz trudniej będzie wygrac. Ale niektórzy nie zasłużyli na gre w tym turnieju, bo nie mają 4 postów i są to "niepolacy" najczęściej Turcy. Adminie myślę że nie warto ich dopisywać, bo w końcu to turniej dla użytkowników Betplatform. Dlatego prosze o nie dawanie im biletów
Pozdro