Betsson Freeroll
W poprzednim turnieju wzięło udział jedynie 4 osoby. Wygrał arek44, który zgarnął całą pulę 111 USD. Mimo niewielkiej frekwencji postanowiliśmy kontynuować freerolla w sierpniu. Mam nadzieję, że tym razem w turnieju weźmie udział większa liczba graczy. Wszystkich gorąco zapraszam i życzę wygranych
Darmowy turniej pokera rozegrany będzie 4 sierpnia o godzinie 19. Będą mogli w nim wziąć udział tylko Ci użytkownicy, którzy zarejestrowali się w Betsson.com za pośrednictwem strony betplatform.com.
Zarejestruj się teraz w Betsson.com
Użytkownicy, którzy otrzymają bilet, przy nazwie turnieju będą widzieli niebieską strzałkę. To będzie oznaczało, że mogą zagrać we freerollu.
Turniej pojawi się w lobby, 6 godzin przed startem, w zakładce Restricted
Bilety będą dopisywane w poniedziałek rano wiec osoby, które chcą wziąć udział w zabawie muszą się zarejestrować w Betsson.com, za pośrednictwem betplatform.com, do poniedziałku (04.08) do godz. 9.00
Pula nagród to 111 USD
Nie możemy też zapomnieć o użytkownikach, którzy są zarejestrowani w Betsson nie przez nasz link, a są aktywni na naszym forum. Każdy aktywny użytkownik forum, który ma konto w Betsson założone nie przez nasz link, może poprosić o bilet na turniej w tym temacie. Warunek otrzymania biletu to napisane min. 10 postów.
Zapraszam wszystkich chętnych i życzę dobrej zabawy
Chciałbym brać udział w tym turnieju ale zarejestrowałem się z waszego linka wczoraj, czy będzie to możliwe ?
arekol92 napisał:
Chciałbym brać udział w tym turnieju ale zarejestrowałem się z waszego linka wczoraj, czy będzie to możliwe ?
Oczywiście
odświeżam temat... zapisywać się Panie i Panowie, narazie tylko 4 osoby
destril właśnie wysłałem prośbę żeby udostępnili Ci możliwość zarejestrowania się do turnnieju. Spróbuj jeszcze raz.
Ostatnio mi nie poszło może tym razem ?
nick na betsson : cesaretveask
pleas ticket 9 min
cesaretveask napisał:
Ostatnio mi nie poszło może tym razem ?
nick na betsson : cesaretveask
pleas ticket 9 min
to się spiesz chlopaku - masz 3 min
thank you
Dzieki za gre tym razem wygrałem typowym coin flipem
AJ contra 44
AJ FLOP J767J
77 NH
Za tydzień, tj 11.08.2008 zapraszam ponownie.
nick betsson: dawidek198
prosze o ticket... z gory wielkie dzieki
pozdro