Konkretniejszy podział dyscyplin a nie tak jak teraz np F1-zuzel itd.... Nagłówek: Sporty motorowe i tam osobne działy a w działach osobne wątki i tak w każdej dyscyplinie np w piłce nożnej podział na ligi itd a tego nie ma, za bardzo jest to zrobione ogólnikowo moim zdaniem co więcej słaba reklama strony oraz forum warto by było pomyśleć o reklamie na portalach informayjnych onet-interia-wp żeby przyciągnąć ludzi ale reklama główna a nie jakas mała na którą nikt nie zwróci uwagi... brakuje hasła śmiesznego reklamowego którą by uchwyciła osoba zainteresowana, troche macie tu za sztywno.... nie wiem kto u was jest od reklamy ale hmm to nie zakład pogrzebowy...chociaz i z tego mozna zrobic szyderke np: zakład Pogrzebowy Happy End:) i juz jest wyrazniej... albo np reklama parasoli wydawało by sie że nie można walnąć nic oryginalnego a jednak omyłka np: Leci reklama parasolek i na koncu oferta specjalna: Parasolki dla samobójców opaskę dodajemy gratis.. wiem że to troszke czarny humor ale pośmiać można i ludzie na taka reklame zwrócą uwagę, kolejna sprawa brak wielu dyscyplin sportowych dla typerów fajnie by było poszerzyć zakres sportów bo np nie czaje dlaczego nie ma speedwaya ?? 3 ligi polskie wiele zagranicznych... Gp -mistrzostwa, zawody indywidualne, memoriały... naprawdę jest co obstawiać....i żeby nie było że kogoś uraziłem ale to jest moje zdanie i miejsce żeby podać to do dyskusji i przemyśleń... Pozdrawiam
IronDevil jeśli chodzi o brak dyscyplin to postaram się coś zaradzić bo mam wizję
Co do podziału forum na większą ilość dyscyplin to myślę, że z czasem kiedy forum bardziej się rozwinie tak właśnie zostanie to rozwiązane jak napisałeś. Jeśli zaś chodzi o reklamę to może faktycznie powinniśmy porozglądać sie po zakładach pogrzebowych i zaczerpnąć jakiś pomysł
Dzięki za uwagi pozdrawiam:)
Adminie, nie wiem czemu ale przyglądając się swojemu działowi którego jestem moderatorem i dostrzegłem, że ten temat idealnie pasuje PONOWNIE, po "reformie" betplatform. Nie wiem czy się zgodzisz ze mną czy nie, ale odświeżę go, bo mam teraz podobne odczucia. 
PS. Po przeczytaniu wrzucę go do archiwum(jeśli mam uprawnienia, bo nawet nie wiem
) i ogólnie postaram się trochę oczyścić ten dział w wolnej chwili. 
Dział oczyść z nieaktywnych wątków, a co do reszty Twoich rozterek to napiszę tak, że chyba nie ma potrzeby aż tak bardzo się rozdrabniać i trzymać na stronie głównej forum dużej ilości działów i tematów, bo to wielu userów zniechęca do czytania jak trzeba szukać, szukać i szukać.
Stron bukmacherskich jest teraz sporo, a większość userów interesuje się nowymi wiadomościami i chyba lepiej jest jak takowe znajdują się na głównej stronie na dodatek mnowe wpisy są zaznaczone innym kolorem.