Cysio napisał:
A jak będzie rozliczany kupon, jeśli będą na nim zdarzenia z dzisiejszego i jutrzejszego dnia?
Wydaje mi się, że powinna się liczyć data ostatniego zdarzenia.
i tak jest - liczy się data ostatniego zdarzenia
KillerJoint napisał:
witam jak to jest, ze moja zyskownosc z dnia 15 sierpia wynosi 265 % ???
mógłby mi to ktoś tutaj wyliczyć, bo obstawiłem za 1pln i przegralem a drugi kupon za 2pln i wygrana 12,18 pln... czyli ze 'wzoru" >>>> Zyskowność = (wygrana / stawka * 100) – 100
wychodzi, że
Zyskowność = (12,18/3 * 100) - 100 = 4,06*100 - 100 = 406 - 100 = 306
co robie nie tak ???????
Faktycznie zyskowność została źle zliczona. Przyczyna została już zlikwidowana i taka sytuacja nie powinna sie już powtórzyć.
Witam ponownie,
Chciałem zapytać, bo jak zauważyłem dwa moje kupony ( przegrane ) są rozliczone nie tak jak zawsze na czerwono tylko na niebiesko... Dlaczego tak? i o co w tych chodzi, bo zastanawia mnie ten fakt.
A ja mam inny problem i to dość poważny:P
Chodzi o spotkanie
ATP US Open
Beck K. - Petzschner P.
Na betplatform piszą, że spotkanie dobyło się 22.08. Ale np. na bet-at-home oraz na stronie:
Piszą, że 21.08 O co chodzi? Podejrzewam, jest to związane ze zmianą czasu.
Jeśli moje 59% wystarczy na wygranie vouchera to nie ma problemu:P
WhiteWolf napisał:
Witam ponownie,
Chciałem zapytać, bo jak zauważyłem dwa moje kupony ( przegrane ) są rozliczone nie tak jak zawsze na czerwono tylko na niebiesko... Dlaczego tak? i o co w tych chodzi, bo zastanawia mnie ten fakt.
Kupon oznaczony na niebiesko oznacza, że stawka została zwrócona.
Cysio napisał:
A ja mam inny problem i to dość poważny:P
Chodzi o spotkanie
ATP US Open
Beck K. - Petzschner P.
Na betplatform piszą, że spotkanie dobyło się 22.08. Ale np. na bet-at-home oraz na stronie:
Piszą, że 21.08 O co chodzi? Podejrzewam, jest to związane ze zmianą czasu.
Jeśli moje 59% wystarczy na wygranie vouchera to nie ma problemu:P
- z tego co widzę to wygrałeś więc nie ma problemu.
Nie wiem czy o to Wam chodziło ale nagroda a miesiąc gry "za aktywność" doprowadziła do tego że ludzie aby mieć najwięcej typów typują po 100-200 meczy dziennie po 1 punkcie (przy takiej liczbie raczej lak leci:). Polacy to spryciarze:) i spryciarze wygrają jak w życiu:). Ale tu chyba nie oto chodziło... tak mi sie wydawało
Adminie otrzymałem dzisiaj od ciebie kod na voucher, ale niestety po wpisaniu kodu pojawia się napis "Ten voucher został już wykorzystany. Proszę skontaktować się z obsługą klienta w razie jakichkolwiek pytań. pomoc@betsson.com".
Dlaczego nie moge aktywować vouchera? W jaki sposób ktoś mógł go już wykorzystać?
arek44 napisał:
Adminie otrzymałem dzisiaj od ciebie kod na voucher, ale niestety po wpisaniu kodu pojawia się napis "Ten voucher został już wykorzystany. Proszę skontaktować się z obsługą klienta w razie jakichkolwiek pytań. pomoc@betsson.com".
Dlaczego nie moge aktywować vouchera? W jaki sposób ktoś mógł go już wykorzystać?
Jestem właśnie w trakcie wyjaśniania tej sprawy w betssonie. Inny użytkownik ma ten sam problem. Zapewniam jednak, że nagrody otrzymacie. Przepraszam za tą niedogodność i proszę o kilka dni cierpliwości.
Tak się zastanawiam, bo konkurs jest na prawde dobry! i zastanawiam się, czy jest to "jednorazowy" miesięczny konkurs, czy będzie on trwał jeszcze przez następne miesiące?
A jeśli chodzi o nagrode miesiąca dla najaktywniejszego typera, to jeśli konkurs będzie trwał przez następne miesiące, to proponowałbym zmienić nieco reguły. Można by przeznaczyć nagrode główną dla typera który uzyskał najlepsza zyskowność miesiąca w połaczeniu z duża ilościa typów, np. wybrać 3 użytkowników którzy oddali największa ilość typów i z pośród tej 3 jedną osobę z największa zyskownościa.
Pozdrawiam i czekam na odpowiedź na moje pytanie 
arek44 napisał:
Sytuacja wygląda następująco. W betssonie jest tak, że jeden użytkownim może aktywować tylko jeden kod vouchera. Dlatego użytkownicy którzy już raz wygrali mają problemy ze zrealizowaniem kolejnych voucherów. Proszę wszystkich użytkowników, którzy zostali najlepszymi typerami dnia więcej niż raz, aby przesłali mi, na adres administrator[at]betplatform.com, swoje loginy w betssona. Nagrody zostaną dopisane ręcznie.
a co z moim wcześniejszym pytaniem?
WhiteWolf napisał:
Tak się zastanawiam, bo konkurs jest na prawde dobry! i zastanawiam się, czy jest to "jednorazowy" miesięczny konkurs, czy będzie on trwał jeszcze przez następne miesiące?
A jeśli chodzi o nagrode miesiąca dla najaktywniejszego typera, to jeśli konkurs będzie trwał przez następne miesiące, to proponowałbym zmienić nieco reguły. Można by przeznaczyć nagrode główną dla typera który uzyskał najlepsza zyskowność miesiąca w połaczeniu z duża ilościa typów, np. wybrać 3 użytkowników którzy oddali największa ilość typów i z pośród tej 3 jedną osobę z największa zyskownościa.
Pozdrawiam i czekam na odpowiedź na moje pytanie
POPIERAM w 100%
Widać, że kilka osób rzuciło się na szanse wygrania nagrody miesiąca i typują co popadnie za 1ptk. trochę bez sensu i kompletnie mija się z celem.
Witam mam male pytanko otoż postawilem caly kupon na dnia
28 sierpnia
no tylko ze niestety jedno zdarzenie bedzie rozegrane w nocy z 28 na 29 dokladnie o 1 i wlasnie mam pytanie jesli moj kupon by byl dobrze wytypowany to zyskowosc do konkursu bedzie na uwzglednianiana na dzien 28 czy na dzien 29 sierpnia ? 
wozniacki c / matkowski m - peer s / hanley p
Wynik: 6:0 ; 6:4
Na kuponie zostało mi to oznaczone na niebiesko jako zwrot. Proszę o poprawę.
Ricko napisał:
Witam mam male pytanko otoż postawilem caly kupon na dnia
28 sierpnia
no tylko ze niestety jedno zdarzenie bedzie rozegrane w nocy z 28 na 29 dokladnie o 1 i wlasnie mam pytanie jesli moj kupon by byl dobrze wytypowany to zyskowosc do konkursu bedzie na uwzglednianiana na dzien 28 czy na dzien 29 sierpnia ?
W takiej sytuacji liczy się data ostatniego zdarzenia, czyli 29 sierpnia.
A ja postawiłem na początku konkursu(trochę nie rozważnie) wszystkie punkty na jedno spotkanie, punkty straciłem ale liczyłem , że w nowym miesiącu dostanę nowe punkty(tak jak bywało to w przypadku innych konkursów z punktami). Niestety tak się nie stało. Czy mogę liczyć na to , że punkty zostaną mi przyznane, czy po prostu byłe one dopisywane do konta graczy tylko raz ?
Dostanę wreszcie pieniądze za wygraną? Wygrałem w czwartek 28 sierpnia,wygrałem już raz wcześniej więc admin miał przelać pieniadze bezpośrednio na konto, dzisiaj jest 1 września a pieniędzy nadal nie ma.
Spoko ja też czekam, a wygrałem wcześnie:P Pieniążki mają być na początku września więc luuuuz!
gr3gor napisał:
Dostanę wreszcie pieniądze za wygraną? Wygrałem w czwartek 28 sierpnia,wygrałem już raz wcześniej więc admin miał przelać pieniadze bezpośrednio na konto, dzisiaj jest 1 września a pieniędzy nadal nie ma.
Dostaniesz.
Uwaga! Konkurs ze względów organizacyjnych chwilow został wstrzymany. Ale nie martwcie się wkrótce zostanie wznowiony.
Konkursu już nie będzie? Bo już 3 tygodnie minęły i żadnego nowego info 
Też się nad tym zastanawiam, były jakieś słuchy, ze ma być za 20zł tym razem
Fajnie byłoby odgrzać konkurs 
Może dacie jakieś szczegóły odnośnie konkursu? bo jak widać na stronie głównej to startuje od 1 października. Co będzie można wygrać itd. Oraz czy stan konta użytkowników znowu wejdzie na 5000 dla wszystkich?
właśnie. Ja coś tam czytałem, lecz jestem nowy i nie wiem za duzo
Widze ze mam jakies 5 000 punktów, lecz nic nie moge postawic:( Fajnie było by gdyby konkurs znowy był aktywny 
WhiteWolf napisał:
Może dacie jakieś szczegóły odnośnie konkursu? bo jak widać na stronie głównej to startuje od 1 października. Co będzie można wygrać itd. Oraz czy stan konta użytkowników znowu wejdzie na 5000 dla wszystkich?
Wszystko jest opisane w regulaminie. Konkurs jest kontynuacją konkursu, który rozpoczął się w lipcu, dlatego punkty nie są ponownie ustawiane na 5000 punktów. Poniżej zamieszczam regulamin. Punkty w których zaszły zmiany są podlteślone.
REGULAMIN KONKURSU napisał:
Organizator - IQ Sport Sp. z o.o., ul. Odrowąża 15, 03-310 Warszawa
Sponsor konkursu – Betsson.com
Nazwa konkursu – Najlepszy typer
Kto może brać udział w konkursie?
1. Uczestnikiem Konkursu może zostać każdy, kto ma skończone 18 lat, posiada pełną zdolność do czynności prawnych, wyrazi chęć uczestnictwa w konkursie i zaloguje się w przeznaczonym do tego miejscu. W konkursie mogą brać udział tylko i wyłącznie zarejestrowani użytkownicy serwisu betplatform.com. Uwaga! Procedura rejestracyjna jest bardzo prosta i zajmuje nie więcej niż kilka minut.
2. Uczestnikami nie mogą być pracownicy IQ Sport sp. z.o.o.
3. Oprócz spełnienia warunków wymienionych w punkcie 1. uczestnik konkursu musi posiadać konto na Betsson.com. Musi być to konto założone za pośrednictwem naszego linku partnerskiego. Jest to warunek uprawniający do uzyskania nagrody. W przypadku, gdy najwyższą zyskowność osiągnie użytkownik, który nie zarejestrował się z naszego linku partnerskiego, nagroda nie zostanie przyznana.
4. Przed rozpoczęciem udziału w konkursie, uczestnik, który nie posiada konta na Betsson.com, musi je założyć poprzez nasz link partnerski.
Zarejestruj mnie teraz w Betsson.com
Zasady konkursu
1. Gracze typują dowolną liczbę zdarzeń sportowych z oferty bieżącego dnia. Gracze sami decydują o wysokości stawki (punktów) na dany kupon. Każdy uczestnik na początek konkursu dostanie od betplatorm.com 5000 punktów, którymi określa wysokość stawki.
2. Wśród uczestników konkursu codziennie będziemy wyłaniać zwycięzcę. Zostanie nim ten Gracz, który poprzedniego dnia osiągnął najwyższą zyskowność.
Liczymy ją według wzoru:
Zyskowność = (wygrana / stawka * 100) – 100
Np. Gracz stworzył kupon z AKO równym 3.5. Postawił na ten kupon 3000 punktów. Kupon okazał się wytypowany poprawnie. Gracz uzyskał więc następującą zyskowność
Wygrana=3.5 * 3000=10 500
Zyskowność = (10 500 / 3000 * 100) – 100 = 250 procent
3. Zwycięzca dnia, aby otrzymać nagrodę, musi wysłać na adres administrator@betplatform.com email, podając w nim swój login w Betsson.com oraz nazwę użytkownika w betplatform.com. Email ten musi być wysłany najpóźniej następnego dnia od ogłoszenia wyników.
4. Wysokość przyznawanej codziennie nagrody to 22 złote dla zdarzeń wytypowanych w dni powszedni, to jest od poniedziałku do piątku. Wysokość nagrody dla zdarzeń wytypowanych w soboty i w niedziele to 33 złote. Nagrody będą wpłacane na konta w Betsson raz w tygodniu. Warunki wypłacenia pieniędzy z betsson.com, będą takie same jak w przypadku warunków obrócenia bonusem na betsson.com.
5. W przypadku, gdy danego dnia najwyższą zyskowność uzyska więcej niż jeden Gracz, Organizator przyzna nagrodę wszystkim zwycięzcom.
6. Raz w miesiącu Organizator konkursu będzie przyznawać specjalną nagrodę w wysokości 111 złotych. Otrzyma ją ten typer, który spośród użytkowników zapisanych do konkursu uzyska najwyższą pozycję w rankingu miesięcznym.
7. Organizator może zwrócić stawkę na dowolne spotkanie bez podania przyczyny.
8. Organizator nie ponosi odpowiedzialności za błędne rozliczenia typów.
9. Każdy Gracz może otrzymać nagrodę wielokrotnie.
10. Wszelkie próby oszustwa w postaci wielokrotnego rejestrowania się na betplatorm.com i betsson.com przez tego samego Uczestnika będą skutkowały wykluczeniem z konkursu i utratą nagrody.
11. Organizator zastrzega sobie prawo zmiany zasad i regulaminu w trakcie trwania konkursu „Najlepszy typer”.