rzepek01 napisał:
sory, że piszę tutaj ale mam pytanie? kiedy są przyznawane te gadżety? po jakim czasie? po tygodniu ? miesiącu ? proszę o odpowiedź:)
mikus napisał:
Tak sie spytam z ciekawosci co ile sa rozdawane nagrody za aktywnosc? czy wogule sa dalej rozdawane??
mikus napisał:
Mam takie pytanko co jaki czas sa przyznawane nagrody za aktywnoisc? co miesiac co 2 tyognie? prosze o odp.
administrator napisał:
Nie ma okreslonego czasu. Staramy się nagradzać każdego kto dokłada swoją cegiełkę do rozwoju forum. Ty mikus z pewnością także zostaniesz juz w krótce przez nas doceniony.
Mikus, nie przesadzaj, już raz pytałeś, Rzepek chyba też. Odpowiedz otrzymałeś. Jeśli nagrody nie byłyby przyznawane to raczej admini by usunęli/zakończyli ten temat. Jesli woof/admin będzie przyznawał nagrody to się o tym dowiesz, na pewno.
Pozdrawiam.
Ostatnio edytowany przez schalkers (2008-03-17 18:54:25)
A ja tylko chciałam powiedzieć, że kubeczek uważam za bardzo ładny, bez względu na swą leworęczność.
Zamiast się cieszyć, że dostali, to marudzą, że nie na tę rękę 
Tym razem gadżety chciałbym przyznać użytkownikowi rado1988
od tej pory do zestawu dodajemy koszulkę z logo sport1.pl - naszego zaprzyjaźnionego serwisu sportowego.
rado1988 prześlij proszę na jaki adres wysłać Ci gadżety. Możesz również podać jaki chcesz otrzymać rozmiar koszulek.
Kolejnym użytkownikiem, który otrzymuje gadżety i któremu, błędnie byłem przekonany, że zostały one przyznane już wcześniej jest schalkers. Czyli reasumując gadżety otrzymują:
- rado1988
- schalkers
i jeszcze użytkownik miti otrzymuje gadżety. Pełna lista to:
- rado1988
- schalkers
- miti
Przypominam o przesłaniu adresów na które wyślę nagrody.
Dziękuje za gadżety :-) koszulka zielona fajna, szczególnie podoba mi się z tyłu napis.
dziękuje za gadżety 
Ostatnio edytowany przez rado1988 (2008-06-30 14:50:54)
witam, czy mozna otrzymac jakis gadzet w postaci koszulki czapki?
kokosek1960 napisał:
witam, czy mozna otrzymac jakis gadzet w postaci koszulki czapki?
- można poczytaj forum i sam zobaczysz za co i kiedy przyznajemy gadżety.
A czy możecie dać koszulkę z napisem:
" Najpiekniejsza forumowiczka betplatform.com # tjola # "
- oczywiście nze zdjęciem któte podeślę.
tjola napisał:
A czy możecie dać koszulkę z napisem:
" Najpiekniejsza forumowiczka betplatform.com # tjola # "
- oczywiście nze zdjęciem któte podeślę.
- niestety nie ma takiej możliwości, a gdyby nawet była to odpowiem po Twojemu "bo i po co"
dzieki za paczke, spoko gadzety 
Kolejnymi użytkownikami, któym przyznane zostały gadżety są:
- dominodmo
- WhiteWolf
Proszę o przesłanie do mnie danych adresowych na które mamy przesłać paczkę.
Dziękuję bardzo za przyznaną mi nagrodę.
To na pewno zmotywuje mnie do dalszej pracy
.
Pozdrawiam.
Oooo
Dziękuję serdecznie za przyznaną nagrodę
Dane adresowe już wysyłam 
Gratulacje panowie ! 
Dzisiaj paczka doszła 
Dziękuję bardzo. Najbardziej podobają mi się wizytówki 
Zauważyłem, że nie dołączacie już koszulki sport1?
Pozdrawiam 
Lece zobaczyć do skrzynki
może u mnie też coś jest 
>edit<
Sprawdziłem niestety pusto. Poczta opolska chyba się opieprza
sprawdzimy po weekendzie bo dzisiaj do domku wracam 
Ostatnio edytowany przez WhiteWolf (2008-11-07 16:09:39)
administratorze czy mógłbyś podać jakieś informacje o tej wysyłce? czy ona w ogóle poszła na mój adres? bo dominodmo już otrzymał, a u mnie cisza, nawet awizo nie ma w skrzynce. Jeśli można to czekam na jakieś info w tej sprawie, bo być może po prostu nic do mnie nie poszło jeszcze.
WhiteWolf, myślę ze musisz jeszcze poczekać, bo na poczcie jest wiele czynników, które decydują o szybkości dotarcia paczki. Myślę, że dominodmo może mieszkać bliżej od siedziby wysyłania paczki, może mieszkać w większym mieście(przez co paczka nie jest przekładana w wielu miejscach), może też być tak, że pocztowcom po prostu się nie chciało akurat twojej dostarczyć(bo było wiele innych). Kolejnym czynnikiem wpływającym na szybkość dostarczenia mógł być długi weekend(nie wiem czy w poniedziałek pracowała cała poczta). Także myślę, że na razie nie masz co się obawiać o paczkę i jutro, lub w najbliższych dniach dojdzie. 
Dotarła paczka. Jestem bardzo miło zaskoczony. Fajne gadżety 
Pozdrawiam i dziękuje