Gooooooooooooooooooooool!!!!!!!
:
niewiarygodny...niesamowity mecz....nigdy nie widziałem żeby Polacy grali z taką determinacją do samego końca...BRAVOOOOO!!!!!!!!
Piękny koniec meczu tym bardziej jak już się traci nadzieję na awans tak jak ja.
Lech był lepszym zespołem i tą nerwówkę sam sobie zawdzięcza, bo jezeli można było przycisnąć w końcówce dogrywki to też można było zapewne zrobic to samo w 1 połowie.
Ale nie będę już więcej krytykował // awansowali i to jest ważne.
Ciekawe co powie Kasia na tą naszą bazgraninę w jej temacie, emocji było sporo więc może nam wybaczy.
Trochę w nieodpowiednim temacie się emocjonowaliście ale wybaczam wam bo emocje udzieliły się również mnie. Niesamowity mecz. Brawo Lech.
Co do Wisły to jestem zawiedziona. Ale tradycyjnie na początek miesiąca trzeba było zaliczyć minusik 
właśnie...a propos...czy jest (jak tak to gdzie) taki temat w którym można się emocjonować??
Myślę, że w dziale "Piłka Nożna" temat "Mecze polskich drużyn na europejskich salonach- UEFA & LM" byłby odpowiedni
.
Jakieś propozycje (typy) na jutro?
Na jutro to może
Arka Gdynia - Lechia Gdansk typ: 1 (kurs 1,80 na bwin)
Arka bądź co bądź dobrze spisuje się w tym sezonie. U siebie raczej mecze wygrywa, natomiast Lechia gra bardzo słabo na wyjazdach. W pojedynku tych dwóch drużyn w PE Arka wygrała 2:0. Z tego co wiem to Lechia ma problem z prawą stroną obrony bo brakuje tam cały czas Pawła Pęczaka, a zastępującego go Bena Starostę dopadł uraz kręgosłupa. Pewnie w tym miejscu zagra Artur Andruszczak, który słabe recenzje ostatnio zbiera. Na pewno będzie to dobre widowisku, bo będą to pierwsze derby północy tych drużyn w ekstraklasie. To tyle 
AZ Alkmaar - Sparta Rotterdam typ: 1 (kurs 1,45 na Milenium)
Myślę, że pewniak, ale przekonamy się wieczorem 
Ostatnio edytowany przez varsavian88 (2008-10-04 02:10:59)
Zastanawiam się Kasiu, czy nie powinnaś grać mecze o trochę mniejszym kursie (1,35-1,55)... Ciekawe jakby to wyszło w praktyce, czy zyskowność byłaby wyższa itd.
ja znalazłem fajną stronkę z mnóstwem informacji z najważniejszych dziedzin sportowych zamieszczam tutaj link mam nadzieję że pomoże Tobie Kasiu i nie zostanie uwzględniony jako promowanie innych stron, bynajmniej ja nie miałem zamiaru nikogo ani niczego tutaj promować...
Bardzo fajna stronka zrobiona przez Czechów:
edit >>> woof <<<
- intencje masz dobre ale co by nie powiedzieć to konkurencja i tak samo oni nie bedą zamieszczać naszego linku.
Popatrzyłem na tą stronę i tak naprawdę to u nas też można znaleźć podobne i ciekawe informacje, a ta masówka jak proponują w typowaniu mnie nie przekonuje bo % skuteczności wyjdzie podobny jakby grać po kursach bez analizy.
dudeman napisz mi na priv co to za strona.
Witaj Kasiu 
Widze, że ostatnio nie idzie Ci zbyt ciekawie, dlatego przygotowałem na dzisiaj typy dla Ciebie, które moim zdaniem warto zagrać:
Notts County - Brentford Typ: X Kurs: 3.20 Bukmacher: Bwi1n
Cóż patrząc na poczynania oby dwóch drużyn pachnie mi w tym meczu remisem. Dlaczego? Notts rozegrało do tej pory 9 spotkań z czego 2 wygrali 6 zremisowali 1 przegrali - bilansem bramek 12:11. Widac zdecydowanie że jest to raczej drużyna defensywna. Brentford natomiast spisuje się nieco lepiej. Na wyjazdach natomiast 3 razy wygrali i 2 razy przegrali, stosunkiem bramek 9:7. Patrząc również na h2h tych dwóch drużyn w ostatnim sezonie 2 razy padł remis. Spotkania tych dwóch drużyn przeważnie kończyły się remisami bo z 16 spotkań 8 remisow 4 razy dzisiejsi gospodarze wygrywali i 4 razy przegrywali. Forma obu zespołów sprawia, że stawiam w tym spotkaniu na remis. Notts stawiany za minimalnego faworyta tego spotkania nie zdoła pokonać Brentford.
Burton Albion - Mansfield Typ: 1 Kurs: 2.10 Buk: bwin
Burton radzi sobie w tym sezonie jak narazie bardzo dobrze. Mansfield natomiast ostatnio zupełnie bez formy. Przegrywaja wszystko co się da. Myślę że Burton odniesie w tym spotkaniu przynajmniej dwu bramkowe zwycięstwo.
Kasiu mam nadzieje że postawisz na oba te spotkania, bo myślę że na prawde warto.
I takie małe pytanie: Co skłoniło Cię na postawienie na Lecha? Przecież jak już od dawna wiadomo Lech nie przywiązuje żadnej uwagi do Pucharów Polski ( w tym sezonie ). Po prostu wydaje się jakby chcieli mieć go już za sobą. Zreszta nawet wyniki o tym świadcza 0 punktów 1 bramka i 9 straconych. Poza tym raczej skupiają sie na pucharach europejskich - dlatego tym bardziej nie rozumiem dlaczego stawiasz na Lecha. Ale może jest coś o czym nie wiem?
Ostatnio edytowany przez WhiteWolf (2008-10-13 14:56:26)
Kasiu zwracam honor za typ na Lecha
zupełnie innego wyniku się spodziewałem
tym bardziej gratuluje
szkoda że nie zagrałaś moich typów, w ogóle brałaś je pod uwage?
WhiteWolf napisał:
Witaj Kasiu
Widze, że ostatnio nie idzie Ci zbyt ciekawie, dlatego przygotowałem na dzisiaj typy dla Ciebie, które moim zdaniem warto zagrać:
Notts County - Brentford Typ: X Kurs: 3.20 Bukmacher: Bwi1n
Cóż patrząc na poczynania oby dwóch drużyn pachnie mi w tym meczu remisem. Dlaczego? Notts rozegrało do tej pory 9 spotkań z czego 2 wygrali 6 zremisowali 1 przegrali - bilansem bramek 12:11. Widac zdecydowanie że jest to raczej drużyna defensywna. Brentford natomiast spisuje się nieco lepiej. Na wyjazdach natomiast 3 razy wygrali i 2 razy przegrali, stosunkiem bramek 9:7. Patrząc również na h2h tych dwóch drużyn w ostatnim sezonie 2 razy padł remis. Spotkania tych dwóch drużyn przeważnie kończyły się remisami bo z 16 spotkań 8 remisow 4 razy dzisiejsi gospodarze wygrywali i 4 razy przegrywali. Forma obu zespołów sprawia, że stawiam w tym spotkaniu na remis. Notts stawiany za minimalnego faworyta tego spotkania nie zdoła pokonać Brentford.
Burton Albion - Mansfield Typ: 1 Kurs: 2.10 Buk: bwin
Burton radzi sobie w tym sezonie jak narazie bardzo dobrze. Mansfield natomiast ostatnio zupełnie bez formy. Przegrywaja wszystko co się da. Myślę że Burton odniesie w tym spotkaniu przynajmniej dwu bramkowe zwycięstwo.
Kasiu mam nadzieje że postawisz na oba te spotkania, bo myślę że na prawde warto.
I takie małe pytanie: Co skłoniło Cię na postawienie na Lecha? Przecież jak już od dawna wiadomo Lech nie przywiązuje żadnej uwagi do Pucharów Polski ( w tym sezonie ). Po prostu wydaje się jakby chcieli mieć go już za sobą. Zreszta nawet wyniki o tym świadcza 0 punktów 1 bramka i 9 straconych. Poza tym raczej skupiają sie na pucharach europejskich - dlatego tym bardziej nie rozumiem dlaczego stawiasz na Lecha. Ale może jest coś o czym nie wiem?
Dzięki za typy WhiteWolf. Szkoda, że nie zdążyłam ich zagrać. Na Lech postawiłam bo to drużyna która ma charakter. Zawodnicy nie mogą sobie odpuszczać meczów bo w drużynie panuje zdrowa rywalizacja. Do tego Lech złapał formę. Podatkowym czynnikiem, który mnie zmotywował był atrakcyjny kurs. Na początku miesiąca chciałam trochę pojechać po bandzie i to się zemściło. Teraz trzeba odrabiać straty. Pomoc bardzo pożądana. Jak będziesz miał kolejne typki to obiecuję, że ich nie przegapię.
Ok. Jeśli znajdę coś na jutro to na pewno wrzucę
jednak na pierwszy rzut oka oferta mnie nie przekonuje, a na siłę nie ma co grać
jak coś znajdę ciekawego na pewno wrzucę 
Dzisiaj dość uboga oferta jeśli chodzi o piłkę nożna.. same puchary praktycznie.. dlatego wybrałem bardzo ciekawe spotkania z hokeja
Uwaga początek spotkań o 17 i 17.30 !
HKm Nitra - HC Kosice Słowacja Typ: 2 Kurs: 1.85 Buk: mybet
Moim zdaniem zdecydowanym faworytem tego spotkania jest zespół gości, który w ostatnim czasie spisuje się znakomicie. Zajmują obecnie pierwsze miejsce w lidze. Pokonali oni ostatnio między innymi mistrza poprzedniego sezonu zespół Slovana Bratysława po dogrywce 5:4 oraz dobrze spisujący się zespół HC 05 Banskiej Bystricy także po dogrywce 5:4. Do Kosice dołączą dzisiaj Špelda i Sýkora, którzy nie grali w ostatnich spotkaniach. HKm Nitra natomiast ma fatalną passę przegrywając pięć kolejnych meczy z kolei. Przegrali z takimi zespołami jak Zvolen, zespółem Słowacji U20 - zdecydowanie najsłabszym w całej lidze, czy także Ziliny, Skalicy i w ostatni weekend Lipt. Mikulas. Koscice nie miiały problemów z Zlina pokonując ja 5:2. W zespole gospodarzy zabraknie także podstawowego zawodnika jakim jest Račko. Patrząc na H2H tych drużyn na 20 spotkań 13 razy góra byłi dzisiejsi goście. Dodatkowo wygrali z dzisiejszymi gospodarzami 5 spotkań z rzędu i to nie byle jak bo: 3:0 4:2 6:4 5:1. Myślę że dziś będzie podobnie.
Ilves Tampere : Lukko Rauma Finlandia Typ: 1 Kurs: 2.10 buk: Mybet
Ilves zajmuje obecnie 6 pozycje tracąc do zajmującego 3 miejsce Lukko tylko 2 punkty. Do postawienia na gospodarzy skłoniły mnie dwie rzeczy. Pierwsza: Ilves jest jak narazie najlepszą drużyną własnej tafli. Rozegrali na niej 7 spotkań 6 razy wychodząc zwycięsko strzelając 28 bramek i tracąc 14. Lukko natomiast na wyjazdach rozegrał 5 spotkań wygrywajać 3 ale jakoś bramki mnie nie przekonują: 12 strzelonych 14 straconych. Patrząc także na H2H na 20 spotkań tych drużyn 14 razy zwycięsko wychodzili gospodarze. Myślę ze dobra dyspozycja Ilves na własnej tafli będze kluczowy w tym spotkaniu 
Ostatnio edytowany przez WhiteWolf (2008-10-14 23:34:43)
Kasiu żeby dzień wyszedł na plusik, to proponuje Ci jeszcze spotkanie z wieczornego NHL, myślę że nie będzie niespodzianki:
Pittsburgh Penguines - Philadelphia Flyers Typ: 1 Kurs: 2.00 Buk: Mybet
Porównują obydwa zespoły to większe osłabienia spowodowane kontuzjami w zespole Pingwinów. Siła ofensywna i lepsi hokeiści na korzyśc Pingwinów. Kłopot z doborem bramkarza w zespole Flyers bo Biron w słabej formie gdyby zaczął mecz to Malkin i spółka mogą to wykorzystac i padnie dużo bramek, a Fleury w zespole Penguins wnosi spokój w poczynania obronne, a jego bilans pojedynków z Flyers jest bardzo dobry bo gdy on stał w bramce to Pingwini wygrali na 13 ostatnich pojedynków 11 a 2 przegrali. Przed zdecydowanym stawianiem na Pingwiny troszke niepewności dodaje statystyka mówiąca o tym że Philadelphia nie przegrałą 3 meczów zaczynających sezon od 1995roku jednak każda passa kiedyś się musi skończyc a Pingwiny mają zdecydowanie wszystko aby wygrac dzisiejszy pojedynek Innym ciekawym typem na ten mecz jest over 5,5 bramki co spowodowane brakami w obronie Penguines i słabymi goalie Flyers może byc najlepszym wyjściem z całej sytuacji ale historia ostatnich gier przemawia za oboma typami Ostatnie 6 meczy na tafli Pingwinów H2H to 6 wygranych gospodarzy, w meczach których 6 krotnie padał wynik powyżej 5,5 bramki więc wybór zostawiam Wam
Przygotowałem na dzisiaj kilka typów - bardzo ale to bardzo przemyślanych:
Odenese - Esbjerg Typ X Kurs: 4.00 Buk: Betsafe
Moim zdaniem typ wielce prawdopodobny. Odenese wicelider tabeli. Esbjerg natomiast zajmuje ostatnie miejsce. Do postawienia na remis, skłania mnie kilka rzeczy. Po pierwsze w tym sezonie na 9 spotkań Odenese jeszcze nie zremisowało. H2H pomiędzy tymi drużynami pokazuje się Odenese nie lubi grać z dzisiejszą drużyną przyjezdną. Między sobą zagrali 17 razy z czego padło aż 9 remisów i po 4 zwycięstwa na każda drużynę. W poprzednich 2 sezonach 4 remisy. Dodatkowo Odenese dość często remisowało w poprzednich sezonach. W ostatnim było to aż uwaga: 16 remisów! na 33 spotkania. A wcześniej w granicach 7-10 remisów w sezonie. Myślę, że dziś też padnie remis.
Ruch Chorzów - Lech Poznań Typ: 2 Kurs: 1.90
Ruch ostatnio bez formy. Lech wręcz przeciwnie. W poprzednim sezonie Lech wygrał na wyjeździe 2:0 a u siebie rozgromił Ruch aż 6:2 ! Myślę że wynik wielce prawdopodobny.
Bologna - Lazio Typ 2 Kurs: 2.15
Bologna bez formy. Lazio wręcz przeciwnie grają bardzo dobrze. Myślę że w tym meczu tylko to potwierdzą zdobywając 3 punkty.
Catania - Palermo Typ 2 Kurs: 2.90
Derby rządzą się swoimi prawami, ja jednak gram zdecywownie na 2. Palermo pokazało już że potrafi grać w piłkę. Catania natomiast nie przegrała jeszcze meczu u siebie. Dziś chyba jednak nadchodzi ta chwila. W poprzednim sezonie Palermo dwa razy wychodziło zwycięsko z tych spotkań. Dziś będzie tak samo.
Mypa - Inter Typ: X Kurs: 3.20
Dwa dobre zespoły ligi fińskiej. Nie mniej jednak zawsze ciężko im się gra między sobą. Mypa jakąś super formą nie błyszczy. Inter natomiast wydaje się że jest nieco lepszym zespołem. Patrząc jednak na H2H 18 razy spotkali sie ze soba 9 razy zwyciesko wychodzili dzisiejsi gospodarze, 7 remisów i 2 razy wygrał Inter. Dziś Mypa moim zdaniem nie ma szans na zdobycie 3 ptk, jednak przytrzymają rywala na tyle krótko że mecz zakończy się remisem.
FC Reading - Doncaster Rovers typ: 1 (kurs 1,45 na SportingBet)
3 zespół w tabeli angielskiej Championship podejmuje u siebie 23 drużynę tych rozgrywek. Doncaster od 7 meczy nie potrafiło zwyciężyć. Kurs uważam, że nie jest najgorszy tym bardziej, że Reading są w formie. Myślę, że warto postawić na ten mecz.
Ostatnio edytowany przez varsavian88 (2008-10-21 22:52:02)
A ja nie moge znalezc australia anglia w rugby tzn są u innych buków ale kursy 1,15 a na betsafe po 1,6 znalazlem tylko to : I nie wiem co teraz czy naprawdę była na betsafe taka przebitka czy to jakaś pomyłka
England - Australia
The Ashes 2009 - Who will win the series?
International
3,30 5,70 1,60
Faktycznie pomyłka. Kurs 1.6 dotyczy zwycięzcy rozgrywek.
i zagrałaś to ?? 
palmeiras wygrał, racing przegrał
Widzę, że w tym miesiącu Kasię dotknął kryzys nie mniejszy niż światową gospodarkę. Kasiu co się dzieje?