e-mail:

Zarejestruj się
porady bukmacherskie
Analizy bukmacherskie
Średnie kursy bukmacherów
Forum sportowe
Wyniki online
Aktualności sportowe
Narzędzia
Poker

#76 2008-10-05 10:41:09

Berq
Młodzik

Re: Pytania i odpowiedzi, NA KAŻDY TEMAT.

Witam wszystkich. Wczoraj się zarejestrowałem na  forum. Forum wydaje się całkiem ale to całkiem fajne ale brakuje mi jednej rzeczy. Otóż brakuje mi przy sprawdzaniu poprawności typów charakterystycznych znaczków plusa (typ trafiony)  i minusa (typ chybiony) znanych z innych for. W zestawie emotek niestety nie znalazłem takich znaczków. Czy zamierzacie takie znaczki wprowadzić? Pytanie kieruję oczywiście do administracji forum.

edit >>> woof <<<
Witam i przyjemnej przygody z bukmacherką.

#77 2008-10-05 11:01:06

woof
Administrator

Powoli wprowadzamy wiele nowych opcji w tym i emotikony / na forum będą jeszcze poważne zmiany więc proszę troszeczkę poczekać, a wiele uwag zostanie uwzględnionych.

>>> umiesz wygrywać ? nie ! - to postaraj się przegrać w/g mojej strategii ! - ha !!! moim zdaniem też to Ci się nie uda !!! <<<

#78 2008-10-12 14:14:33

schalkers
Dyktator
Od: niedawna;)

Marcin napisał:

sadek napisał:

nie moge odcztac na jakie mecze postawilem  moze wie ktos jak to zrobic

wejdź w "Kursy" -> "Twoje typy"

Czarna e(L)ka- Symbo(L) zwycięstwa!

“Statystyka jest jak krótka spódniczka - wszystko odsłania oprócz najważniejszego.” - Ryszard Tarasiewicz po meczu z Legią

#79 2008-10-14 19:28:31

michal3181
Moderator

Będą jeszcze jakies konkursy w najbliższym czasie?? Nie wiem co sie stało teraz z forum jeszcze na wakacjach było tutaj pełno konkursów i wogule na forum był wielki ruch a teraz jedni i ci sami ludzie zerro nowych osób.

#80 2008-10-14 22:15:48

woof
Administrator

michal3181 napisał:

Będą jeszcze jakies konkursy w najbliższym czasie?? Nie wiem co sie stało teraz z forum jeszcze na wakacjach było tutaj pełno konkursów i wogule na forum był wielki ruch a teraz jedni i ci sami ludzie zerro nowych osób.

Pracujemy nad konkursami, ale to musi troche potrwać.
Ruch na forum to jest spory, ale nie wszystkim chce sie pisać - widzę to choćby po swoim temacie
>>> woofotypy <<< jak przybywa wyświetleń, a nie jest to najbardziej oblegany temat.

>>> umiesz wygrywać ? nie ! - to postaraj się przegrać w/g mojej strategii ! - ha !!! moim zdaniem też to Ci się nie uda !!! <<<

#81 2008-10-20 20:38:30

schalkers
Dyktator
Od: niedawna;)

paput13 napisał:

Witam,
Mam pytanko odnośnie Jetbull i bonusu na start.  W regulaminie jest napisane ze bonusem trzeba obrucic 5 razy po kursie min. 1.5 .  Czy jezeli postawie cala kwote jaka posiadam + bonus na jakies zdarzenie i przegram to czy poprosty strace bonus czy jeszcze bede mial saldo na minus o bonus bo obrocilem nim tylko raz a nie 5??? wiem ze to głopiepytanie ale dopiero zaczynam

woof napisał:

Najczęściej jest tak, że jak przegrasz cały kapitał i nie dokonasz wymaganego obrotu to konto masz na zero i następna wpłata już nie jest obciążona wymaganym obrotem, ale też widziałem u jakiegoś bukmachera, że może być inaczej.
Najlepiej dokładnie przeczytaj regulamin i jeżeli coś nie jest jasne to pisz do bukmachera na support zapytanie o interesującą Cię sprawę.

Temat przeniesiony.

Czarna e(L)ka- Symbo(L) zwycięstwa!

“Statystyka jest jak krótka spódniczka - wszystko odsłania oprócz najważniejszego.” - Ryszard Tarasiewicz po meczu z Legią

#82 2008-11-02 23:22:27

eldezet
Młodzik

Mam 5000 pkt i nie bardzo wiem do czego one służą...? Co mogę z nimi zrobić...?

Jedno Życie Jeden Klub - ŁKS Łódź

#83 2008-11-02 23:38:31

WhiteWolf
Moderator

eldezet napisał:

Mam 5000 pkt i nie bardzo wiem do czego one służą...? Co mogę z nimi zrobić...?

Możesz dzięki nim wziąść udział w konkursie organizowanym przez betplatform ze sponsorem nagród Betsson. Szczegółowe informacje znajdziesz tutaj: http://www.betplatform.com/pl/best-typer/

lub na forum, jest specjalny temat Konkurs "Najlepszy Typer"

powodzenia

#84 2008-11-04 16:19:52

dominodmo
Moderator
Typer betplatform.com

Strasznie podoba mi się ten motyw z punktami oraz kursami na betplatform. To chyba jedyny taki polski serwis, gdzie można znaleźć ładnie porównane kursy u większości bukmacherów, z większości lig.
Jedyne czego żałuję to to, że rejestracje na betssonie mam już dawno za sobą i nie mogę wziąć udziału w tym konkursie

Moje typy, moje analizy - sprawdź to!
"Nie ma problema."
I. Djurdjevic

Stopka forum