Wszystko o tym sporcie, kobiety i mężczyźni, reprezentacja i kluby 
hmm... kibic AZSu Olsztyn gotowy do starć
ziomki z Olsztyna i nie tylko jak tam wygląda sytuacja w klubie? jest szansa że powalczymy o wysokie lokaty w tabeli? Ja nadaljestem pełen optymizmu. Brawo dla Sport1 za małą prowokacje odnośnie zmiany prezesa. Duże piwo od kibiców.
no jakby Ci to powiedzieć Jarzyna, wykrusza Wam się ekipa. Andrae przenosi się do Panathinaikosu Ateny. Miejsca 5-8 czekają.
Kolejna nie ciekawa informacja z Olsztyna. Najprawdopodobniej Szymański też odchodzi.
nie jest źle, "prawdziwi twardziele" zostali w AZSie... wydaje mi się że jeszcze będą liczyć się w tym sezonie, kto wie może nawet uda się sięgnąć po najwyższe trofeum...
Prawdziwi twardziele? Ty się Jarzyna tak nie ciesz bo w prasie wyczytałem, że Siedzieniewski i Oczko zainteresowani są propozycją przejścia do Jadaru Radom. Na Skre nie ma mocnych w tym sezonia
Ostatnio edytowany przez cazper (2008-09-30 13:49:53)
heh nie ma mocnych na Resovie Rzeszów!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mieszkam niedaleko Rzeszowa i im kibicuje, mowie wam ta drużyna zadniedługo będzie potęgą w polskiej lidze. 
hehe ja też mieszkam niedaleko Rzeszowa. I w pełni się z Tobą zgodze..
AZS UWM Olsztyn !!! jeszcze zaskoczy wszystkich. Rzeszów się wzmocnił nie powiem, ale to ciągle za mało na Olsztyn 
Na Skre nie ma mocnych w tym sezonia
Cazper wybij sobie z głowy pierwsze miejsce
. Ono już jest przeznaczone dla Jastrzębia
Ostatnio edytowany przez nygga1 (2008-10-01 15:28:58)
kosy napisał:
AZS UWM Olsztyn !!! jeszcze zaskoczy wszystkich. Rzeszów się wzmocnił nie powiem, ale to ciągle za mało na Olsztyn
Czyżby zmiana nazwy? UWM? co to jest? 
Czyżby zmiana nazwy? UWM? co to jest?
UWM - od Uniwersytet Warmińsko Mazurski narazie taką nawą operują i pewnie tak zostanie
Siatkówka > Polska > PlusLiga
Domex Tytan AZS Częstochowa
-
Asseco Resovia Rzeszów
Typ: 2
Kurs: 1.72
Buk: Unibet
Wicemistrzowie Polski i zdobywcy Pucharu Polski są na odległym miejscu 7miejscu w rundzie zasadniczej z dorobkiem 5punktów. Zaś Resovia 2razy punktów w swoim dorobku. Jest to mecz z podtekstami, gdyż jeszcze w poprzednim sezonie mecz z Resovią nie wzbudzał takich emocji jak teraz. Głównym powodem jest powrót do Częstochowy trójki graczy, Krzysztofa Gierczyńskiego, Marcina Wiki oraz Pawła Woickiego, którzy jeszcze do niedawna bronili barw „Akademików”.
Gierczyński kiedyś kapiatan gospodarzy wypowiada się tak co do meczu:
"Na pewno jest to dla mnie troszkę inny niż, zwykły ligowy mecz. Jest to jakieś wyzwanie i człowiek chciałby zagrać dobre spotkanie, a przede wszystkim zakończyć je zwycięsko. Drużyna się tam mocno zmieniła, zostało 2-3 kolegów z którymi grałem. Większy sentyment mam do samego miasta, bo to prawie mój dom i sporo mam tam znajomych, nie tylko związanych z siatkówką "
Trochę niepokojąca jest historia, ponieważ podopieczni Ljubomira Travicy jeszcze nigdy nie wygrali z Częstochową. Czy w końcu zostanie przerwa ta zła passa? Tego nie wiemy, ale sądzę że skład gości:
Bartosz Gawryszewski
Krzysztof Gierczyński
Krzysztof Ignaczak
Ivan Ilić
Michał Kaczmarek
Tomasz Kusior
Jakub Mach
Aleksandar Mitrović
Mikko Oivanen
Paweł Papke
Łukasz Perłowski
Ihosvany Hernandez
Marcin Wika
Patryk Strzeżek
Paweł Woicki
Piotr Łuka
jest po prostu o wielę lepszy niż w poprzednich latach i w końcu czas na zwycięstwo zważywszy że ostatnio Resovia miała porażkę ze Skrą i odpadła w rozgrywkach Challenge Cup z białoruskim Metalurgiem Żłobin. Więc czas na zdobycie punktów.
A skład gospodarzy:
. Wierzbowski Krzysztof
4. Nowakowski Piotr
5. Stelmach Andrzej
6. Wiśniewski Łukasz
7. Drzyzga Fabian
8. Janeczek Bartosz
9. Michalczyk Przemysław
10. Gradowski Wojciech
11. Gunia Dawid
12. Mlyakow Smilen
14. Wrona Andrzej
17. Zatorski Paweł
18. Bartman Zbigniew
To nie to co wcześniej...
Nie wykluczam 5setów dlatego gram na samą wygraną. i +1.5seta 1.40 expekt
sorry za off, puszczaja gdzies mecze lub ich skroty w tv? czy tylko w polsacie, ktorego nie posiadam?
co z ta tvp, ze nie nadaje nic nawet w informacjach sportowych? wiecie o co chodzi? bo nawet slyszalam ze sie petycja pojawila i na halach, gdzie sie mecze odbywaja mozna ja podpisywac, to prawda? do kiedy zbierane sa podpisy?
skróty niektórych meczy są wrzucone do artykułów na stronie Sport1 np. http://www.sport1.pl/PlusLiga-Olsztynia … kre/a75892 to w prawdzie nie jest mój ulubiony mecz ale warto zobaczyć framgenty 
czy znacie stronę gdzie można zobaczyć statystyki meczów w odniesieniu do wyniku w setach
3-0 3-1 3-2 itd w ligach europejskich
Bre Banca Lannutti Cuneo (-1.5) - Acqua Montichiari
Montichiari w rywalizacji do trzech zwycięstw prowadziło już 2:0, ale teraz jest już remis i dzisiejszy mecz zadecyduje o tym, która drużyna awansuje. Monti w poprzednim meczu sprawiało wrażenie tak jakby bało się awansować kosztem bardziej utytułowanego rywala, a Cuneo jak na doświadczoną drużynę przystało wykorzystało to bez większych problemów i według mnie dziś pewnym zwycięstwem przypieczętuje awans do dalszej fazy rozgrywek, bo skoro mając nóż na gardle pewnie wygrało na włąsnym parkiecie, to tym bardziej wynik ten powinien zostać powtórzony, gdy ciśnienie troszkę spadło.
Typ: 1
>>> siatkówka ME 2009r <<<
Mecz dziś:
POLSKA _ FRANCJA
- ja typuję wynik 3-1
Widziałem jak grają z Zagumnym i jeżeli tylko nie zabraknie armat to wynik powinien być taki jak napisałem, albo nawet 3-0
woof napisał:
>>> siatkówka ME 2009r <<<
Mecz dziś:
POLSKA _ FRANCJA
- ja typuję wynik 3-1
Widziałem jak grają z Zagumnym i jeżeli tylko nie zabraknie armat to wynik powinien być taki jak napisałem, albo nawet 3-0

3-1 

- szkoda, że nie obstawiłem, ale nie chciałem się denerwować dubeltowo.
16:30 POLSAT
Mistrzostwa Europy mężczyzn w Turcji
1. faza grupowa
Polska - Niemcy
Mój typ na powyższy mecz to 3-0
woof napisał:
16:30 POLSAT
1. faza grupowa
Polska - Niemcy

3-1 

- mój typ 3-0
nie wszedł, ale zwycięstwo polaków cieszy.
- z polskimi zespołami już tak jest, że jak mogą coś sp........ć to tak zrobią, bo moim zdaniem powinni gładko wygrać 3-0.
Oby jutro czegoś nie spierdol..... Najważniejsze są punkty, by łatwiej było póżniej....
eLDeZet napisał:
Oby jutro czegoś nie spierdol..... Najważniejsze są punkty, by łatwiej było póżniej....
OBY
- jednak z Turcją zapewne punkty nie będą się liczyłyb bo myślę, że Turcja raczej nie awansuje do dalszej fazy mistrzostw.
- jednak kto wie co będzie / kalendarz rozgrywania meczy został ułożony pod turecki zespół i ostatni mecz grają z Francją, a jaka wtedy będzie sytuacja to kto wie ???
19.00 POLSAT
1. faza grupowa
Turcja - Polska
- mój typ na ten mecz 3-0