ja mam pytanie odnośnie tego: czy jak ja się już dużo wcześniej zarejestrowałem na bet-at-home.com, ale nie z waszego linka także mogę wziąść udział w konkursie??? To samo pytanie tyczy się konkursu Bet-at-home.com
Ja mam pyt. odnośnie tego czy jak mam 0 pkt. to moge ponownie przystąpić do Konkursu czy to jest kontynuacja poprzedniego ?
koki napisał:
ja mam pytanie odnośnie tego: czy jak ja się już dużo wcześniej zarejestrowałem na bet-at-home.com, ale nie z waszego linka także mogę wziąść udział w konkursie??? To samo pytanie tyczy się konkursu Bet-at-home.com
Możesz tylko musisz się zarejestrować w betsson.
miti napisał:
Ja mam pyt. odnośnie tego czy jak mam 0 pkt. to moge ponownie przystąpić do Konkursu czy to jest kontynuacja poprzedniego ?
Jest to kontynuacja konkursu. Ale pomyślę nad rozwiązaniem, żeby osoby, które przegrały wszystkie punkty mogły je zdobywać.
Czy np. jeśli dwa razy wygra się w konkursie, to za każdym razem należy wysłać nick na maila administratora?
Skorzystałem z opcji E-mail na forum i przez formularz wysłałem swój nick w betsson, czy tak może być ?
Tak, najlapie za każdym razem wysylać. Przez formularz również jest ok. Listę do betsson będę przesyłał w poniedziałki.
Hmmm...ja już mam dawno zarejestrowane konta i w bet-at-home i w betsson. Czy zatem mogę wziąść udział w obydwu konkursach???
koki napisał:
Hmmm...ja już mam dawno zarejestrowane konta i w bet-at-home i w betsson. Czy zatem mogę wziąść udział w obydwu konkursach???
- mozesz brac udział w konkursach
Dzieki wielkie...jak masz jakis link do jakiegos buka, gdzie jeszcze nie jestem zarejestrowany to sie chetnie zarejestruje, do everesta sie na pewno zarejestruje z waszego linka ;]
- nie ma nic więcej.
jak jeszcze cos kiedys bedzie to sie zapisze, moze w przyszlosci jeszcze cos dojdzie
na everesta juz sie zarejestrowałem 
ok - witam w turnieju
Chyba coś jest nie tak z dzisiejszym typerem dnia !
Cysio napisał:
- a dokładniej co sie dzieje ?
woof napisał:
Cysio napisał:
- a dokładniej co sie dzieje ?
Przecież niemożliwe, żeby ktoś postawił -10000 ptk. do tego wygrał 10000 i miał zyskowność blisko 50000% ! Spójrz na dzisiejszego najlepszego typera i wejdź w szczegóły. Pewnie jakiś błąd się wkradł 
- kupon rozliczonu po stawce 10000 i wygrana 10000 to jest mecz wycofany i rozliczony po kursie 1,00 ale masz racje ponieważ jest zaznaczony jako nietrafiony a powinien być jako wycofany / w poniedzialek bedę prostował te %
Kiedy bonus zostanie dopisany do konta betsson? W poniedziałek słyszałem że miała być wysłana lista, nie mniej jednak bonusa wciąż nie ma.
Lista została wysłana. Konta zostają zazwyczaj doładowane w przeciągu 1-2 dni.
Witam
mam zle rozliczony kupon (policzone na 0)
Nr. zakładu 15282
STAWKA: 100.00 Wygrana: 0
Lp. Spotkanie Obstawiono Wynik
1 fognini, fabio - bjorkman, jonas 1 nietrafiony - mecz sie nie odbyl
2 kohlschreiber, philipp - gicquel, marc 1 nietrafiony - trafiony (!!)
3 rochus, olivier - ancic, mario 2 nietrafiony - trafiony (!!)
4 llodra m / santoro f - chardy j / serra f 1 nietrafiony - trafiony (!!)
Prosze o wyjasnienie.
A pytanie do sznownych Administratorów
gdy wchodzę w zakładkę Kursy i rozwija się te okienko z lewej strony to w chwili gdy ono "podjeżdza" to widać przyciski Zakład kumulacyjny i pojedyńczy. Ale gdy dojedzie do końca to znikają ;( i nie można obstawić typów... 
polooo napisał:
Witam
mam zle rozliczony kupon (policzone na 0)
Nr. zakładu 15282
STAWKA: 100.00 Wygrana: 0
Lp. Spotkanie Obstawiono Wynik
1 fognini, fabio - bjorkman, jonas 1 nietrafiony - mecz sie nie odbyl
2 kohlschreiber, philipp - gicquel, marc 1 nietrafiony - trafiony (!!)
3 rochus, olivier - ancic, mario 2 nietrafiony - trafiony (!!)
4 llodra m / santoro f - chardy j / serra f 1 nietrafiony - trafiony (!!)
Prosze o wyjasnienie.
Ponieważ pierwsze spotkanie się nie odbyło kupon powinien zostać anulowany. Błąd za chwile zostanie naprawiony.
Garcia napisał:
A pytanie do sznownych Administratorów
gdy wchodzę w zakładkę Kursy i rozwija się te okienko z lewej strony to w chwili gdy ono "podjeżdza" to widać przyciski Zakład kumulacyjny i pojedyńczy. Ale gdy dojedzie do końca to znikają ;( i nie można obstawić typów...
Gracia, napisz z jakiej przeglądarki korzystasz, bo u mnie nie ma takiego problemu.
Dla użytkowników, którzy nie mają już punktów.
Dodatkowe 1000 pkt można otrzymać polecając stronę betplatform znajomemu. Wystarczy, że ktokolwiek się zarejestruje poprzez wasz unikalny link. Pobrać go możecie tu: http://www.betplatform.com/pl/best-typer-promotion/
Witam,
otóż sprawdzałem na Operze i FF ,ale to samo. Kasowałem ciasteczka , restartowałem. Problem generalnie występuje gdy się zaloguje i "wyjedzie" to okienko z lewej strony.
Gdy się nie zaloguje to okienko wyświetla się poprawnie z swoimi opcjami.
Powinno być tak, ze co miesiąc konkurs zaczyna się od nowa czyli każdy ma po 5000pkt. Tylko ranking ogólny powinien być naliczany oddzielnie. Chyba, że już tak jest (tego jeszcze nie wiem)
Pzdr
Jeszcze mam pytanie, o jakich godzinach są zliczane punkty? Szkoda, że to w miarę na bieżąco nie jest robione, tylko trzeba czekać.
Ostatnio edytowany przez varsavian88 (2008-10-11 23:44:35)
ja mam tez pytanko: czy jak juz wysałem swój login z betsson na wasz e-meal to jak wygram musze robic to raz jeszcze???
Nie wiem dlaczego, ale w rankingu za 16 października nie ma mojego wyniku, który wynosi 330% zyskowności i to chyba ja powinienem wygrać . Bo na stronie jako osoba zwycięska jest ktoś z 102%. Moglibyście to wyjaśnić?