Aktualnie bankrolla wyrabiam właśnie na double up. Nie jest trudno połowa graczy wygrywa, czyli np. na 10/5 ma kasę. Szybkie podejście do niezłego bankrolla zwłaszcza przy skałowatej grze.
Polecam
Tomal ale o co chodzi ? 
Przykład Double up
Grasz w 10. Wpłacasz 1$+20c. Przy spokojnej grze ( czyli skałowatej ) Stawki nie rosną za szybko zarabiamy 2$ - ante czyli te 20 centów, dlaczego bo wystarczy 5 miejsce czyli prawdopodobieństwo wygranej to 50%. W takim układzie gracze grający agresywnie przeważnie sami się wykańczają. Zostaje np 7 to tylko 2 miejsca do wywalenia i jest kasa bo przy dobrej ręce przeważnie foldują. Psychologia no i pozycja która jest najważniejsza w texas holdem. To w skrócie. I tak za dużo powiedziałem 
>>> Tomal <<< a co to za tajemnica ? że piszesz tak jakby to co napisałes było karalne.
- jakby nie liczyć to conajmniej połowa przegrywa / conajmniej ponieważ w sumie to te 20 centów to klu pokera patrząc od strony poker romu.
Tomal na jakiej platformie dostepne są takie SnG ???
adramalech napisał:
Tomal na jakiej platformie dostepne są takie SnG ???
- podobne turnieje są w // EVEREST POKER \\, a jak sie dobrze poszuka to (nie jestem całkiem pewien) ale też chyba widziałem taki sam, że jest płatnych 5 pierwszych miejscc po równo
Woof akurat takiego turka pograłem to nie karalne, ale zdradzam tu swoją tajemnicę. Adra titan poker od 1$ + 20C. Zresztą dam ss
Powodzenia. Pamiętajcie nie za szybko
Jak w temacie wygrywa połowa
Tu akurat wejście miałem za 1,2$ oczywiście 20 centów do pokerroma. Można więcej ale nie polecam. Tu dowód:
edit >>> woof <<< - dlaczego czytaj poniżej.
Tomal jak nie zaczniesz pisać tak, że będzie wiadomo o co chodzi to nie pozwolę na screeny z innych pokerromów i zamknę Twój temat bo nic nowego nie wnosi,
Jak dajesz screena to opisz jak do tego doszedłeś i podziel sie wiedzą i nie rób tajemnicy z czegoś co pewnie nią nie jest, a jak jest i nie chcesz się dzielić to przynajmniej nie denerwuj takimi postami jak do tej pory
Admin nie robię tajemnicy screen tylko na dowód był. Sprawa b. prosta POZYCJA w nl holdem. Pamiętajcie o pozycji. Np granie AA na small blindzie to nie to samo co AQ na przycisku. A dlaczego prosta sprawa gramy ostatnią kartę na pozycji i wówczas jest sporo opcji. Screenów już nie wklejam teraz mamy ten freerolek na EVP. Stara szkoła nl holdem uczy masz takie a takie karty w stylu AA to graj BZDURA. Większosc wygranych rąk pochodzi z pozycji. A pozycja to button + 1,2 miejsca i obserwacja zachowań graczy. NP. teraz wygrałem freerolek z dojściem e nieważne, 3 miejsce też nieważne ale zgodnie z zasadami opisanymi wyżej. Ot i cała tajemnica ma to oczywiście pewien związek z grą pod freerolle czy kasę. Shasta lub JIva tego Was nie nauczy....
Pozdrawiam
Ok Tomal - chwal się ile chcesz, nie mam nic przeciwko, a nawet jestem za, ale screeny wklejaj bez logo poker romu,
Zapewne sam zauważyłeś, że jesteśmy serwisem z przewagą na bukmacherstwo, a poker jest tematem rozwijającym się i jeżeli zechciałbyś to bardzo proszę abyś założył też temat dla nowicjuszy, w którym pisałbyś tak, aby wszyscy rozumieli co piszesz.
W tym temacie pisz jak chcesz - używaj wszelkich terminów pokerowych - pisz zdania domyślne - opisuj swoje zagrania skrótami pokerowymi - tutaj kto zechce czytać to będzie Cię rozumiał, ale gdybyś zechciał poprowadzić też 2 temat w którym od czasu do czasu opisałbyś parę podstaw pokera, wyjaśnił jak rozumieć wszelkie terminy jakimi się posługujesz, ale tak aby nawet Doda zrozumiała to byłbym zadowolony i niezmiernie wdzięczny.
Zapraszam do aktywnego udziału na forum, a z tego, co widzę to na pewno wielu początkujących pokerzystów może się od Ciebie sporo nauczyć, jeżeli tylko będziesz miał cierpliwość odpowiadać na proste pytania.