e-mail:

Zarejestruj się
porady bukmacherskie
Analizy bukmacherskie
Średnie kursy bukmacherów
Forum sportowe
Wyniki online
Aktualności sportowe
Narzędzia
Poker

#1 2008-11-15 16:15:04

WhiteWolf
Moderator

>>> Sportingbet <<<

Moim zdaniem bardzo fajny bukmacher. Nigdy nie miałem z nimi żadnych problemów.

Zalety:
+ szybkie wpłaty
+ minimalna wpłata karta 10 zł
+ nie pobierają opłat % od wpłaty i wypłaty
+ szybkie rozliczanie kuponów
+ przyjazny interfejs
+ żadnych problemów przy wypłacie

Minus:
- raczej średnie kursy

Obecnie oferują premię 350 zł dla nowych użytkowników oraz ciekawy konkurs dla osób które dużo stawiają w zakładach i wykonują duże obroty

Warunki:

Zasady i warunki

1. Niniejsza oferta jest przeznaczona dla wszystkich nowych klientów, którzy zasilą konto po 1.11.2008 r.
   2. Premie wynoszą:
          * Pierwszy depozyt 50-349 PLN – premia 50 PLN
          * Pierwszy depozyt 350-1749 PLN – premia 100 PLN
          * Pierwszy depozyt 1750 PLN lub więcej – premia 350 PLN
   3. Aby zdobyć prawo do premii klient musi postawić trzykrotność sumy pierwszego depozytu i premii.
   4. Promocja dotyczy wyłącznie zakładów sportowych po kursie 1,50 lub większym.
   5. Gracze pragnący wypłacić pieniądze z premii mogą to zrobić wysyłając email na adres: bonus@sportingbet.com po spełnieniu wymogów dotyczących zakładów.
   6. Wypłata premii jest uznaniowa i zależy wyłącznie od zespołu Sportingbet.com ds. bonusów. Klienci korzystający z wielu kont nie otrzymują premii. Premia przeznaczona jest wyłącznie dla klientów posiadających konta amatorskie. Decyzja Sportingbet w tej kwestii jest ostateczna i nie podlega negocjacjom.
   7. Interactive Sports (CI) Limited ma prawo odwołać lub wycofać niniejszą promocję lub zmienić jej zasady w każdej chwili, bez powiadamiania/ podawania przyczyny. Zastrzega sobie również prawo do tego, by pewni posiadacze kont nie otrzymali premii.
   8. Oferta ważna jest raz na każdego klienta, gospodarstwo domowe, konto, adres IP. Kilkukrotna rejestracja konta (konta podwójne, grupowe obstawianie) jest zakazana i każdemu klientowi, który będzie próbować tego dokonać odebrane zostaną wszystkie premie z wszystkich kont.
   9. Interactive Sports (CI) Limited jest jedynym arbitrem w tej promocji, a jego decyzja jest ostateczna i obowiązująca.
  10. Zastosowanie mają standardowe reguły Interactive Sports (CI) Limited.

Link: http://pl.sportingbet.com/t/promos/sign-up-offer.aspx

I jeszcze link do konkursu: http://pl.sportingbet.com/t/promos/betting-league.aspx

i opis konkursu:

Liga Zakładów Sportingbet

Liga zakładów Sportingbet to unikalna propozycja lojalnościowa dla naszych najlepszych graczy. Jeżeli stawiasz na zakłady i dobrze się przy tym bawisz - ta oferta skierowana jest właśnie do Ciebie!

Co miesiąc nagradzamy 200 naszych graczy, którzy dokonają najwyższego obrotu finansowego w ramach oferty zakładów Sportingbet*. To jednak nie wszystko. Najlepsza dwudziestka co miesiąc otrzymuje fantastyczne nagrody rzeczowe zaś zwycięzca edycji miesięcznej zgarnia nagrodę główną - w tym miesiącu jest to wyjazd na mecz Realu Madryt w ramach rozgrywek Euroligi koszykówki (fundujemy bilety na mecz, płacimy za przelot i zakwaterowanie dla Ciebie wraz z osobą towarzyszącą).

Łączna suma nagród i bonusów w tej promocji to ponad 70.000 PLN!

Wszyscy gracze mogą śledzić swoje wyniki zaś sam ranking aktualizowany jest codziennie.

#2 2008-12-21 12:41:35

piecja
Młodzik

Re: >>> Sportingbet <<<

Mój ulubiony bukmacher szczególnie podoba mi się szybka wplata przez przelewy24 http://partnernet.site90.com/sb/sb.jpg

Ostatnio edytowany przez piecja (2008-12-21 12:42:27)

#3 2009-05-10 11:09:13

Cysio
Kadet
Od: Łysego

Zasady i warunki

6. Wypłata premii jest uznaniowa i zależy wyłącznie od zespołu Sportingbet.com ds. bonusów. Klienci korzystający z wielu kont nie otrzymują premii. Premia przeznaczona jest wyłącznie dla klientów posiadających konta amatorskie. Decyzja Sportingbet w tej kwestii jest ostateczna i nie podlega negocjacjom.

A jak wezmę bonus i obrócę go progresją, to czy oni mogą stwierdzić, że nie jestem amatorskim graczem i mi zabiorą bonus ?

#4 2009-05-12 12:33:40

administrator
Administrator

Sportingbet zmienił warunki Bonusa powitalnego.  Nowy bonus będzie wynosić 100 PLN, a warunkiem otrzymania premii jest wpłata 400 PLN.

Zasady i warunki

1.  Niniejsza oferta jest przeznaczona dla wszystkich nowych klientów, którzy zasilą konto po 11.05.2008 r.
   2. Premia wynosi:
          * Pierwszy depozyt 400 PLN lub więcej = premia 100 PLN
   3. Aby zdobyć prawo do premii klient musi postawić trzykrotność sumy pierwszego depozytu i premii.
   4. Promocja dotyczy wyłącznie zakładów sportowych po kursie 1,50 lub większym.
   5. Bonus zostanie zaksiegowany na koncie gracza w ciagu 48 godzin o momentu dokonania pierwszej wplaty na konto gracza w Sportignbet.
   6. Gracze pragnący wypłacić pieniądze z premii mogą to zrobić wysyłając email na adres: bonus@sportingbet.com po spełnieniu wymogów dotyczących zakładów.
   7. Wypłata premii jest uznaniowa i zależy wyłącznie od zespołu Sportingbet.com ds. bonusów. Klienci korzystający z wielu kont nie otrzymują premii. Premia przeznaczona jest wyłącznie dla klientów posiadających konta amatorskie. Decyzja Sportingbet w tej kwestii jest ostateczna i nie podlega negocjacjom.
   8. Interactive Sports (CI) Limited ma prawo odwołać lub wycofać niniejszą promocję lub zmienić jej zasady w każdej chwili, bez powiadamiania/ podawania przyczyny. Zastrzega sobie również prawo do tego, by pewni posiadacze kont nie otrzymali premii.
   9. Oferta ważna jest raz na każdego klienta, gospodarstwo domowe, konto, adres IP. Kilkukrotna rejestracja konta (konta podwójne, grupowe obstawianie) jest zakazana i każdemu klientowi, który będzie próbować tego dokonać odebrane zostaną wszystkie premie z wszystkich kont.
  10. Interactive Sports (CI) Limited jest jedynym arbitrem w tej promocji, a jego decyzja jest ostateczna i obowiązująca.
  11. Zastosowanie mają standardowe reguły Interactive Sports (CI) Limited.

#5 2009-06-28 18:54:01

bubuu
Młodzik

Solidny bukmacher, troche niskie kursy, dobra oferta lecz zawsze kursy na tennis późno wystawiali i to mnie denerwowało. Zapomnieli mi dać bonusa to napisałem do nich i na drugi dzień już był.
Ogólnie godny polecenia.

#6 2009-07-31 13:28:29

Marcin
VIP

Po wakacyjnej przerwie sezon piłkarski wraca, w związku z tym Sportingbet przygotował promocję, w której można wygrać bilety na mecz Arsenalu Londyn w angielskiej Premier League. Promocja polega na darmowym typowaniu spotkań w Premier League podczas czterech kolejek w sierpniu. Należy wytypować wynik z jakim zakończy się pierwsza połowa meczu oraz całe spotkanie. Podczas każdej kolejki Sportingbet wystawi cztery spotkania do darmowego typowania. Więcej szczegółów znajdziecie na poniższej stronie promocyjnej.

http://pl.sportingbet.com/t/promos/arsenal-tickets.aspx

#7 2009-11-09 23:35:44

grzelu21
Młodzik

Dobry buk którego dość solidnie oskubałem z kasy;)Zaczęli mnie blokować przy stawkach w granicach  1000 zł i wypłaciłem cała kesę. Ale ogólnie miłe skojarzenia chyba związane z dobrą passą

Wydaje mi sie , że maja trochę niskie kursy...ale może to tylko złudzenie;)

#8 2009-11-09 23:52:06

mm-misiek
Senior

to chyba zależy od dyscypliny jaką grasz i kraju, ja tam często gram ligę rosyjską do covera i bardzo często mają najwyższe kursy

"Bukmcherka to 99% matematyki i 1% intuicji"

#9 2009-11-10 00:01:56

grzelu21
Młodzik

Dlatego pewnie to było tylko moje złudzenie;)Nie przyglądam się kursom u konkretnych buków chyba tylko i wyłącznie z lenistwa;)Gram zawsze u tego u którego mam kasę bądź bonus do obrócenia;)

Stopka forum

Nasi użytkownicy napisali 68500 wiadomości
Mamy 14341 zarejestrowanych użytkowników
Ostatnio zarejestrował się Kotlet
Na Forum jest 9 użytkowników :: 8 Zarejestrowany i 1 Gości
Zarejestrowani na forum: woof, lukasz_m, Andrzej52, Sillewa, seba_cmc, maik86, warben, ojanuszo

Forum bukmacherskie Powered by PunBB
© Copyright 2002–2005 Rickard Andersson

Forum bukmacherskie Kontakt | Polityka prywatności |
forum bukmacherskie
Agencja Reklamowa, Jak sprzedać reklamę , dom reklamy