W tym wątku podawać będziemy terminy darmowych turniejów dla użytkowników betplatform.com organizowanych na www.chilipoker.com. Jeśli chcecie zmierzyć się z innymi użytkownikami tego forum, zdobyć darmową kasę i dobrze się przy tym bawić, pierwsze co musicie zrobić to zarejestrować się na www.chilipoker.com.
Freeroll PokerPlatform - 1.12.2008r., godz. 20:00
Pierwszy turniej o nazwie PokerPlatform odbędzie się 1.12.2008r., o godzinie 20:00. Znajdziecie go w zakładce Open/Special w oprogramowaniu Chillipoker.
Oprogramowanie do gry w pokera możecie pobrać klikając tutaj.
Udział w zabawie jest całkowicie darmowy. Nie możecie nić stracić, możecie jedynie wygrać. Pula gwarantowana to $50 + token o wartości $10 do SnG double up! Freeroll zabezpieczony będzie hasłem, które zostanie wysłane mailem użytkownikom zarejestrowanym w betplatform.com, dzień przed jego rozpoczęciem. Minimalna liczba graczy wynosi 15. Jeśli będzie mniej, turniej nie odbędzie się.
wszystko pięknie tylko próba pobrania oprogramowania kończy się rozłączeniem połączenia ze względu na wirusa . przynajmniej mój antywirus tak reaguje.
mariusz133 napisał:
wszystko pięknie tylko próba pobrania oprogramowania kończy się rozłączeniem połączenia ze względu na wirusa . przynajmniej mój antywirus tak reaguje.
- proszę innych forumowiczów o potwierdzenie tej informacji jeżeli występuje taki problem.
Witam,
Informuję, że "wirus" ktorym Pan mówi, jest to jeden z elementow oprogramowania pokerowego sieci iPokwe. Chociaż czasami przy instalacji softu komputer może wykryć go jako elelment wirusowy, w rzeczywistości jest on zupełnie bezpieczny. Jeżeli miałby Pan jakiekolwiek dalsze pytania odnosnie naszej strony czy oprogramowania, proszę o kontakt z supportem ChiliPoker.
Pozdrawiam
ChiliPOker
ChiliPoker napisał:
Witam,
Informuję, że "wirus" ktorym Pan mówi, jest to jeden z elementow oprogramowania pokerowego sieci iPokwe. Chociaż czasami przy instalacji softu komputer może wykryć go jako elelment wirusowy, w rzeczywistości jest on zupełnie bezpieczny. Jeżeli miałby Pan jakiekolwiek dalsze pytania odnosnie naszej strony czy oprogramowania, proszę o kontakt z supportem ChiliPoker.
Pozdrawiam
ChiliPOker
Potwierdzam oprogramowanie dla całej sieci Ipoker jest całkowicie bezpieczne. Zresztą ChiliPoker ostatnio bardzo się poprawił dla Polaków. Polski support, duża ilośc promocji. A o uczciwości Chili niech zaświadczy to:
Chilipoker vous offre un bonus :
Personne :
Montant : $50.00
Raison! : Winner of the third Polish Freeroll Miedzy Nami Polakami
Pozdrawiam.
Ostatnio edytowany przez Tomal (2008-11-25 11:00:22)
administrator napisał:
W tym wątku podawać będziemy terminy darmowych turniejów dla użytkowników betplatform.com organizowanych na www.chilipoker.com. Jeśli chcecie zmierzyć się z innymi użytkownikami tego forum, zdobyć darmową kasę i dobrze się przy tym bawić, pierwsze co musicie zrobić to zarejestrować się na www.chilipoker.com.
Freeroll PokerPlatform - 1.12.2008r., godz. 20:00
Pierwszy turniej o nazwie PokerPlatform odbędzie się 1.12.2008r., o godzinie 20:00. Znajdziecie go w zakładce Open/Special w oprogramowaniu Chillipoker.
Oprogramowanie do gry w pokera możecie pobrać klikając tutaj.
Udział w zabawie jest całkowicie darmowy. Nie możecie nić stracić, możecie jedynie wygrać. Pula gwarantowana to $50 + token o wartości $10 do SnG double up! Freeroll zabezpieczony będzie hasłem, które zostanie wysłane mailem użytkownikom zarejestrowanym w betplatform.com, dzień przed jego rozpoczęciem. Minimalna liczba graczy wynosi 15. Jeśli będzie mniej, turniej nie odbędzie się.
Zapraszamy do udziału w turnieju.
Rejestracja bezproblemowa - osobiście sprawdziłem.
Witam
Ile będzie tych tokenów?. Bo w lobby turnieju sprawdziłem, że gwarantowaną pulą jest 80$. Natomiast w puli jest 50$. Z prostego rachunku wynika, że dla 3 najlepszych. Jest tak istotnie??
Pozdrawiam
Tomal napisał:
Witam
Ile będzie tych tokenów?. Bo w lobby turnieju sprawdziłem, że gwarantowaną pulą jest 80$. Natomiast w puli jest 50$. Z prostego rachunku wynika, że dla 3 najlepszych. Jest tak istotnie??
Pozdrawiam
- może jakaś pomyłka
- ja widzę, że w puli jest 50 na pierwsze 3 miejsca i tyle jest w naszej zapowiedzi na forum + token
Zapraszam do udziału w turnieju.
Hasło do turnieju to: pokerbet
hej sluchajcie gdzie mozna to haslo wpisac zeby sie dolaczyc do gry?
pit111 napisał:
hej sluchajcie gdzie mozna to haslo wpisac zeby sie dolaczyc do gry?
- już po czasie sory
Dobry turek!!! Dzisiaj 4 miejsce. Niestety pod koniec przegrałem 1010 na 66, a potem AQ na JQ. no cóż bywa. Ale i tak nie ma co narzekac w jednej ręce bardzo potrzebowałem 6 która doszła na riverze
( triple 6 ).
Proszę więcej takich freerolli. Dziś poziom graczy był naprawdę wysoki. Tym większa satysfakcja