>>> W tym wątku proszę o wszelkie uwagi i zapytania. <<<
Czy powinniśmy gdzieś zapisywać się do w/w konkursu? Zawsze będziesz wiedział na czym stoisz...
A poza tym fajna sprawa...!
Ostatnio edytowany przez eldezet (2009-02-01 01:00:12)
eldezet napisał:
Czy powinniśmy gdzieś zapisywać się do w/w konkursu? Zawsze będziesz wiedział na czym stoisz...
A poza tym fajna sprawa...!
- dzieki za uwagę, ale myślę, że załatwia to tabela wyników, a ilu wzieło czynny udział w konkursieto już będę musiał sam policzyć, bo zapisze się 20 a analizy pisać będzie tylko 5
Na dziś nie można podawać typów z analizą
?
10. Tylko jedna /pierwsza \ analiza dziennie napisana przez tą samą osobę będzie brana pod uwagę.
Hmmmm to możemy podawać więcej analiz niż jedną dziennie
??, jak można jeden typ podać to i analiza też adekwatnie będzie jedna ..
WhiteWolf napisał:
Na dziś nie można podawać typów z analizą
?
Jasno napisane, że konkurs zaczyna się od poniedziałku 02.02.2009...
A dzisiaj możesz podać analize na jutrzejszy dzień... 
Ostatnio edytowany przez eldezet (2009-02-01 14:08:52)
Trudno znależć składy drużyn II ligowych na dzień przed meczem, jeżeli nie mieszkasz w danym kraju...
Pytanko czy można edytować analize jeżeli takowe informacj wpadną w ręce? Proponuje np. na godzine przed meczem ostateczny termin edycji...
Można stracić punkty za brak pewnych wiadomości... 
eldezet napisał:
Trudno znależć składy drużyn II ligowych na dzień przed meczem, jeżeli nie mieszkasz w danym kraju...
Pytanko czy można edytować analize jeżeli takowe informacj wpadną w ręce? Proponuje np. na godzine przed meczem ostateczny termin edycji...
Można stracić punkty za brak pewnych wiadomości...
- niestety nie można edytować wcale ponieważ jak ktoś się uprze to napisze, że wcześniej mogłeś mieć napisaną inną analizę zupełnie innego meczu, a teraz zedytowaleś na zupełnie inny mecz rozpoczynający się po zapisanym czsie edycji.
- mozesz taka analisę zapisać sobie w notatniku i uzupełniać, a wkleisz dopiero wtedy gdy uznasz, że zebrałeś już wszystkie informacje.
woof napisał:
eldezet napisał:
Można stracić punkty za brak pewnych wiadomości...- niestety nie można edytować wcale ponieważ jak ktoś się uprze to napisze, że wcześniej mogłeś mieć napisaną inną analizę zupełnie innego meczu, a teraz zedytowaleś na zupełnie inny mecz rozpoczynający się po zapisanym czsie edycji.
- mozesz taka analisę zapisać sobie w notatniku i uzupełniać, a wkleisz dopiero wtedy gdy uznasz, że zebrałeś już wszystkie informacje.
Rozumiem i dzięki za informacje...
>>>woof<< napisałeś pod moim typem z dn. 09.02.2009:
- niestety regulamin
- mogłes poprawić w nowym poście , albo napisać do mnie w temacie organizacyjnym to bym poprawił, a tak to d......
Rozumiem, że nie przyznałeś mi punktów za analize, ale czy za trafny typ także nie dostaje... ?
Chciałbym wyniki wpisać do tabeli wyników i dlatego mam dylemat...
Oczywiście zrozumiem jeżeli punkty te także nie będą brane pod uwage...
Zasada jest taka, że we wszystkich konkursach nie uznaje sie typów podanych w poście i następnie edytowanych nawet przed rozpoczęciem meczu i tak samo jest w tym konkursie.
Nie można inaczej interpretować z wiadomych powodów - post edytowany mógł być zupełnie inny niż autentyczny.
Tak kazdy może powiedzieć i gdyby była to nawet kompletna bzdura będzie miał rację.
Dlatego zasadą jest, że edytowane posty nie są uznawane, a w konkursach gdzie była by opcja odejmowania punktów za zły typ jest przewidziana także surowa kara.
Dlaczego nie ma jeszcze tematu na dzis, tj. na 16 lutego?
zaraz będzie.
Ja mam takie pytanie bo patrze chłopaki podają dokładny wynik w tenisie..... jak wiadomo trafienie nie jest trudne bo jest tylko 6 kombinacji ... punktowanie za trafny wynik będzie takie same jak przy typowaniu dokładnego wyniku w piłce nożnej ??
Lukic napisał:
Ja mam takie pytanie bo patrze chłopaki podają dokładny wynik w tenisie..... jak wiadomo trafienie nie jest trudne bo jest tylko 6 kombinacji ... punktowanie za trafny wynik będzie takie same jak przy typowaniu dokładnego wyniku w piłce nożnej ??
\
Tfuu 4 kombinacje są tylko pomyłka
.
Lukic napisał:
Lukic napisał:
\
Tfuu 4 kombinacje są tylko pomyłka.
Już raz rozliczałem dokładny wynik w tenisa i przy grze do 2 setów wartość nagrody za trafny wynik oceniłem na 25% czyli 25pkt, a w piłce nożnej 100 pkt.
woof napisał:
Yankes83 napisał:
>> II tydzień - 09.02.2009 / 15.02.2009 <<< (od poniedziałku do niedzieli włącznie)
>>>Yankes83<<<605,00 ptk (4)analizy (bez punktów za analizę Inter-Milan z niedzieli 15.02.09)
>>>eldezet<<< 153.00 pkt (3?) analizyczy to jest ostateczna punktacja ?
woof napisał:
>>>>>>> UWAGA <<<<<<<
Zapowiadam dodatkowe nagrody w postaci piłki "BWIN" które beda przyznawane uczestnikom konkursu którzy zarejestrują się u tego bukmachera po 15.02.2009r.
Rejestracji należy dokonać z naszego linka promocyjnego:
http://adserver.itsfogo.com/click.aspx?zoneid=29220
Zasady:
- konkurs na tą nagrodę jest rozgrywany w ramach konkursu "Typ dnia z analizą - data"
- kazdy uczestnik chcący otrzymać nagrodę powinien napisać conajmniej 3 analizy tygodniowo w okresie 4 tygodni.
- maksymalna ilość nagrodzonych piłkami wynosi 10 uczestników.
- jeżeli liczba uczestników kwalifikujących się do uzyskania nagrody będzie większa niż 10 to piłki otrzymają te osoby które uzyskają największą liczbę punktów za trafne analizy.
- punktacja za analizy jest taka sama jak w regulaminie powyżej.
- konkurs na piłkę "BWIN" jest prowadzony jednocześnie z konkursem "Typ dnia z analizą - data"więc można wygrać nagrodę pieniężną i piłkę, jeżeli rejestracja w Bwin nastąpiła po 15.02.2009r.
- uczestnicy konkursu aspirujący do nagrody w postaci piłki BWIN zamieszczają na końcu swojej analizy i w wątku >>> Tabela wyników <<< emotikonw celu łatwej identyfikscji dla admina.
Dodatkowe nagrody dla tych co jeszcze nie zarejestrowali się w "BWIN"
Woof prosze zerknij do tematu konkursowego z wczoraj, podałem tam typ z analizą, ale dopiero po napisaniu analizy zauważyłem ze na Betplatform nie macie średniego kursu na to zdarzenie, bo to mecz tenisowy. Podałem więc kurs z buka, w którym to zagrałem. Typ wszedł. Jak i czy w ogóle mogę go rozliczyć?
gr3gor napisał:
Woof prosze zerknij do tematu konkursowego z wczoraj, podałem tam typ z analizą, ale dopiero po napisaniu analizy zauważyłem ze na Betplatform nie macie średniego kursu na to zdarzenie, bo to mecz tenisowy. Podałem więc kurs z buka, w którym to zagrałem. Typ wszedł. Jak i czy w ogóle mogę go rozliczyć?
- ok rozlicz
>> II tydzień - 16.02.2009 / 22.02.2009 <<< WYGRAŁ >>>
>>>Yankes83<<<
- udział wzieło 6 userów
- doładowanie konta wynosi 30 zł dla >>>Yankes83<<<
woof napisał:
>> II tydzień - 16.02.2009 / 22.02.2009 <<< WYGRAŁ >>>
>>>Yankes83<<<
- udział wzieło 6 userów
- doładowanie konta wynosi 30 zł dla >>>Yankes83<<<
>>>Yankes83<<<
- proszę podaj mi swój e-mail do przelewu nagrody na MB - na mój e-mail
Praelewy na MB od tej chwili nie będą realizowane - koniecznie trzeba mieć konto bankowe.
- to ostatni przelew na MB w drodze wyjątku.
Dlaczego nie na MB?
silweck napisał:
Dlaczego nie na MB?
- dlatego że tak się prowadzi firmę / trzeba w skarbowym się wyliczyć co do złotowki i musi być napisane komu kasę się wypłaca a w mb to podany jest tylko e-mail i tak całkiem nie wiem, czy oni tam wiedzą co to jest.
Mieszkam za granica i mam zagraniczne konto bankowe. Mam rowniez konto na Moneybookers. Wydaje mi sie ze korzystniej w mojej sytuacji byloby przeslanie nagrody na MB, gdyz na przeslanie pieniedzy tradycyjne konto wiaze sie z problemami typu prowizja od zamiany zlotowek na euro itd.