>>>>>>>> UWAGA WIOSNA <<<<<<<<
Zapraszam wszystkich chętnych do udziału w turniejach kwietniowych na www.everestpoker.com.
Pula nagród 100$ / bez wpisowego /
- hasła podane zostaną na e-mail i na 2 dni przed turniejem na forum w tym wątku.
Turnieje odbędą się:
9 kwiecień 2009r / godz 17.00 w/g czasu // EVEREST POKER \\ pula nagród = 100$ (freeroll)
23 kwiecień 2009r / godz 17.00 w/g czasu // EVEREST POKER \\ pula nagród = 100$ (freeroll)
ZAPRASZAMY
A może warto byłoby pomyśleć nad wysyłaniem hasła nieco bliżej daty rozpoczęcia turnieju?
Np 30 minut przed rozpoczęciem turnieju albo podać na forum powiedzmy 2 minuty przed końcem rejestracji? Bo wtedy hasło nie krążyłoby po wszystkich forach w efekcie gra mnóstwo osób, które nigdy na betplatform.com się nie zarejestrowało.
A tak szukaliby hasła, część może by się nawet rejestrowała gdyby hasło było w dziale tylko dla zalogowanych i może dzięki temu pozyskało by się nowycg uzytkowników z pośród których dałoby się wyłowić kilka "perełek".
Bo teraz to turniej organizuje betplatform a grają w nim niemal wszyscy którzy znaleźli hasło "gdzieś w necie".
Pozdr i pozostawiam do rozważenia.
analizator napisał:
A może warto byłoby pomyśleć nad wysyłaniem hasła nieco bliżej daty rozpoczęcia turnieju?
Np 30 minut przed rozpoczęciem turnieju albo podać na forum powiedzmy 2 minuty przed końcem rejestracji? Bo wtedy hasło nie krążyłoby po wszystkich forach w efekcie gra mnóstwo osób, które nigdy na betplatform.com się nie zarejestrowało.
A tak szukaliby hasła, część może by się nawet rejestrowała gdyby hasło było w dziale tylko dla zalogowanych i może dzięki temu pozyskało by się nowycg uzytkowników z pośród których dałoby się wyłowić kilka "perełek".
Bo teraz to turniej organizuje betplatform a grają w nim niemal wszyscy którzy znaleźli hasło "gdzieś w necie".
Pozdr i pozostawiam do rozważenia.
Ja mogę tak zrobić, że hasło dostaną tylko Ci co potwierdzą swoim postem udział w turnieju, ale musi to być spora ilość uczestników, bo inaczej sponsor nie będzie zadowolony.
Proszę bardzo zapisujcie się do turnieju - jak będzie duży odzew to hasło dostaną tylko Ci co się zapiszą.
- deklaruję swój udział w wyżej wymienionych turniejach.
- mój login w //EVEREST POKER \\ >>> szah <<<
- mój login w //EVEREST POKER \\ >>> ee_0_o<<<
Ostatnio edytowany przez typiaraX (2009-04-04 16:19:25)
- mój login w //EVEREST POKER \\ >>> 84Dawid84<<<
- mój login w //EVEREST POKER \\ >>> magik244<<<
- mój login w //EVEREST POKER \\ >>> horba1988<<<
- mój login w //EVEREST POKER \\ >>> WPP130281<<<
- mój login w //EVEREST POKER \\ >>> Sleper78 <<<
- mój login w //EVEREST POKER \\ >>> MatizEve<<<
-deklaruję swój udział w wyżej wymienionych turniejach mój login w //EVEREST POKER\\>>>politura<<<
-deklaruję swój udział w wyżej wymienionych turniejach mój login w //EVEREST POKER\\>>> Mgielka1 <<<
deklaruję swój udział w wyżej wymienionych turniejach mój login w //EVEREST POKER\\>>> rutkowski77 <<<
Ostatnio edytowany przez 7rudy7 (2009-04-09 09:03:26)
deklaruję swój udział w wyżej wymienionych turniejach mój login w //EVEREST POKER\\>>> kubol70 <<<
proszę o odpowiedź - czy w zapisie ma być nazwa stolikowa gracza czy nazwa logowania ...pozdr
Ostatnio edytowany przez kubol70 (2009-04-09 11:46:56)
deklaruję swój udział w wyżej wymienionych turniejach mój login w //EVEREST POKER\\>>> Mlotkowy <<<
dzieki i pozdro
deklaruję swój udział w wyżej wymienionych turniejach.
- mój login w //EVEREST POKER \\ >>> Distrat<<<
- mój login w //EVEREST POKER \\ >>> marekQ<<<
- mój login w //EVEREST POKER \\ >>> Corrado07 <<<
Ostatnio edytowany przez Sagat07 (2009-04-09 13:35:06)
- mój login w //EVEREST POKER \\ >>> taranturka <<<
kiedy wyslecie haslo?
- mój login w //EVEREST POKER \\ >>> boruc31 <<<
- mój login w //EVEREST POKER \\ >>> max78300<<<
- mój login w //EVEREST POKER \\ >>> heniek3<<<
- mój login w //EVEREST POKER \\ >>> thmmasv <<<