Prosimy zwrócić uwagę na to, iż przed przejściem procesu weryfikacji, użytkownicy będą mieli ograniczony dostęp do korzystania z ‘Konta australijskiego’, a zniżka prowizji nie przekroczy 20%. Oba ograniczenia mogą zostać szybko zniesione gdy według poniższych wskazówek przejdzie się dany proces.
Taka informacja od nich ze strony. Narazie się tym nie przejmuje.
Otrzymałem maila, że proces weryfikacji wieku przebiegł prawidłowo itd. Jednak pomimo tego, że wpłaciłem pieniądze na stronie głównej nadal mam:
Aby sprawdzić kursy zdeponuj..
Łącznie dostępnych: €0.00
Konto główne: ładowanie
Tylko w zakładce Moje Konto>Stan konta widnieje że tranzakcja się odbyła. Pokazuje również Saldo konta.
Napisałem już maila do supportu bo nie wiem o co w tym śmiga 
Po dwóch godzinach naszło mnie żeby sprawdzić na innej przeglądarce
Opera mi jak widać cos szfankuje
Na IE wszystko wporządku i już pierwszy zakładzik w dodatku na live poszedł 
Sam widzisz, że trzeba trochę sie obswoić ze stroną i poszperać, pokombinować.
Jak już grasz to spokojnie, bo przegrać w betfair łatwo jak sie podpalisz.
- pamietaj o lay, że tam się liczy inaczej / stawka *( kurs - 1) = zobowiązanie / i tyle zdejmą z konta w razie przgranej.
10 euro * ( kurs 3 - 1) = 10 * 2 = 20 euro <<< tyle zdejmą z konta jak przegrasz.
Tak zgadza się.. O tyle dobrze, że wszystko jest w miare czytelny sposób pokazany - nasze zobowiązania. Narazie będę grał chyba tylko na back, bo jakoś do lay nie jestem jeszcze przekonany.
Złapałem dzisiaj jeszcze Twój typ na remis w spotkaniu Monachium - Kaiserslautern po kursie 2.64
Stawka: 4.45 Zysk: 7,30 Prowizja: 0,37 wiec zysk po odliczeniu prowizji mniejszy.
Troszkę dużo moim zdaniem odciągają. Biorąc pod uwagę fakt że przy wpłacie policzyli mi euro po kursie ok 4.30 to 4.30 * 0.37 = 1.59 mniej. Moim zdaniem dużo.
Z drugiej strony patrząc gdybym zagrał np. w expekt zanim jeszcze spotkanie się rozpoczeło i w betfair w tym samym czasie to zarobiłbym jakieś 2 euro więcej właśnie w betfair bo kurs tutaj był dużo lepszy. I nawet odciągniecie prowizji dałoby sporo większy plus. Dlatego chyba z tą prowizja nie jest wcale tak źle.
Jeden wielki plus, że w miare szybko to wszystko poszło. Drugi za bardzo szybkie rozliczenie zakładu, bo u innych jednak dłużej to trawa.
A przy ewentualnej wypłacie żądają jeszcze jakiś dokumentów?
Ostatnio edytowany przez WhiteWolf (2009-04-20 22:46:28)
WhiteWolf śledź mój temacik w tym Dziale... Gram tam na LAY jak trochę popatrzysz, zobaczysz jakie to proste
. Śmiało zadawaj pytania
.
A jeśli chodzi o wyświetlanie stanu konta to czasem potrafi się stronka zawiesić i wyświetlać cały czas 0.00 euro pomimo tego że jakaś kasa powinna być. Trzeba zawsze odczekać pewien czas dopiero później załaduje nasze prawdziwe saldo.
Przy wypłacie zapewne coś będą chcieli, ale co to sam nie wiem, bo kiedyś było znacznie prościej, ale jak poznali Polaków - kombinatorów
, to znacznie zaostrzyli warunki.
Odnośnie stanu konta po rozegranym meczu, to trzeba odświeżać stronę co jakiś czas / ja nie miałem z tym problemów, a jak coś się zaciełó to wylogowałem się i ponownie zalogowałem i było ok.
Co do meczu Monachium - Kaiserslautern, to remis podobno cudem wszedł.
obrót wykonałem, bonus został przyzany
sprawnie i szybko. Teraz jeszcze obrót bonusem. Z tego co kojarze, bo gdzieś to chyba u nich wyczytałem, to musze też do jakieś kwoty zrobić obrót żebyś ty >>>woof<<< dostał bonus za polecenie tak? orientujesz sie jaka to kwota? to pogram sobie u nich dłużej, żeby wykonać ten ewentualny obrót.
Ostatnio edytowany przez WhiteWolf (2009-04-25 14:43:27)
WhiteWolf napisał:
obrót wykonałem, bonus został przyzany
sprawnie i szybko. Teraz jeszcze obrót bonusem. Z tego co kojarze, bo gdzieś to chyba u nich wyczytałem, to musze też do jakieś kwoty zrobić obrót żebyś ty >>>woof<<< dostał bonus za polecenie tak? orientujesz sie jaka to kwota? to pogram sobie u nich dłużej, żeby wykonać ten ewentualny obrót.
Obrót musi wynieść 200euro aby woof otrzymał bonus
.
To czy ja otrzymam bonus nie ma znaczenia // graj tak jak Tobie odpowiada i nie przejmuj się niczym innym.
Znaczenia może nie ma... ale skoro jest coś takiego to czemu z tego nie skorzystać, zwłaszcza, że pieniądze rozdają za free 
dzisiejsze puszczone typy przekroczyły granice obrotu 200 ojro, także powinni Ci chyba coś dopisac 
WhiteWolf napisał:
dzisiejsze puszczone typy przekroczyły granice obrotu 200 ojro, także powinni Ci chyba coś dopisac
- tak jest dopisali i to jest mój pierwszy grosz uzyskany dzięki userowi z forum.
- dzięki / potraktuję to jako gratyfikację za te kilka mam nadzieję dość merytorycznych postów jakie tutaj napisałem.
Jeszcze raz dzięki dla >>> WhiteWolf <<<
Ps.
Napisz jak Ci idzie gra u tego bukmachera, bo jak zrobiłeś 200 obrotu to chyba troszeczkę wygrałeś?
woof napisał:
WhiteWolf napisał:
- tak jest dopisali i to jest mój pierwszy grosz uzyskany dzięki userowi z forum.
- dzięki / potraktuję to jako gratyfikację za te kilka mam nadzieję dość merytorycznych postów jakie tutaj napisałem.
Jeszcze raz dzięki dla >>> WhiteWolf <<<
Ps.
Napisz jak Ci idzie gra u tego bukmachera, bo jak zrobiłeś 200 obrotu to chyba troszeczkę wygrałeś?
Nie ma za co dziękować, bo w końcu się należało za pomoc jaką uzyskałem w tym dziale
a skoro bukmacher daje takie rarystasy to czemu z nich nie korzystac?
Bukmacher jest bardzo fajny i tak na prawdę tylko początek jest u niego trudny. Wystarczy zagrać 2 - 3 zakłady i można załapać jak to wszystko funkcjionuje.
A jesli chodzi o wygrane.. to gram spokojnie. Stawki od 30 - 50zł w przeliczeniu na euro, kursy 1.5 - 1.8 . Nigdzie mi się nieśpieszy i powoli jakoś to się wszystko wykręca
Wliczając bonus na chwile obecną mam jakieś 200% zysku od wpłaconego wkładu, więc nie jest źle.
Jedno jest pewne, narazie gram u nich dalej
gdyż jestem bardzo zadowolony z tego bukmachera...
Ostatnio edytowany przez WhiteWolf (2009-05-06 15:31:16)
>>> WhiteWolf <<<
A wiesz o tym, że możesz u tego bukmachera zagrać progresję od nawet 1 centa (0,01 euro) na pierwszym progu ???
- oczywiście sposobem.
Jak to możliwe? z tego co kojarze to chyba minimalna stawka to 2 euro... chyba, że sie myle
WhiteWolf napisał:
Jak to możliwe? z tego co kojarze to chyba minimalna stawka to 2 euro... chyba, że sie myle
- pomyśl jak postawić na back i lay w tym samym zdarzeniu aby wyszedł zysk jakby zagrać za 0,10 euro, czyli około 50 groszy.
- na niskich kursach nie jest potrzbny wielki kapitał na wysokich odpowiednio większy.
Zacznij od zysku myślenie
arti142 napisał:
Witam zarejestrowałem się na bet fair podałem twój kod do bonusu lecz nic nie otrzymałem o co chodzi?
woof napisał:
arti142 napisał:
Witam zarejestrowałem się na bet fair podałem twój kod do bonusu lecz nic nie otrzymałem o co chodzi?
- poczytaj na stronach w temacie:
http://www.betplatform.com/pl/forum/p42 … tml#p42751
- sorki / mam dzis trochę kłopotów w domu z elektryką / remont
- może wieczorem coś więcej wyjaśnię.
WhiteWolf napisał:
arti142 napisał:
Bonus otrzymasz w momencie gdy obrócisz/postawisz cała kwotę depozytu. Wystarczy, że zagrasz zakłady po kursie nawet 1.01 (z tego co pamiętam ) na łączną kwotę 35 euro, możesz grać mniejszymi kwotami ale łączna suma euro w zakładach musi przekroczyć 35 euro wtedy otrzymasz bonusa
Szczerze polecam serdecznie
arti142 napisał:
- w pierwszej kolejności dzięki >>> WhiteWolf <<< za pomoc.
Bonus otrzymasz dopiero wtedy jak wpłacisz depozyt 35 euro i dokonasz tym depozytem obrotu jeden raz i nie ma znaczenia po jakim kursie zagrasz za tą kwotę, oraz możesz dokonać ten obrót na raty, czyli nie musisz grać od razu za całą kwotę - możesz zagrać dowolną liczbę zakładów i w momencie kiedy dokonasz w sumie obrót 35 euro otrzymasz w tej kwocie bonus w tej samej wysokości.
Pytanie do eksperta ,czy mozna by przybliżyć taki temat jak trading,wydaje sie być dość interesujący i daje wiele możliwości.
czarnamamba napisał:
Pytanie do eksperta ,czy mozna by przybliżyć taki temat jak trading,wydaje sie być dość interesujący i daje wiele możliwości.
Dokładniej proszę napisać pytanie.
O jaką zmienność chodzi / na jakim etapie.
Temat jest dość szeroki i przydałaby mi się pomoc w opisaniu podstaw.
Cuż przedewszystkim co do samego betfair,wygląda to tak że powtażają sie tutaj posty tylko kilku osób,na samym początku i ja byłem aktywny bo mnie to interesuje może nawet bardziej niż gra u zwykłego buka ale nie odzywałem sie bo mnie nie było w kraju przez ostatnie kilka miesięcy,co do tradingu to może zabrzmi głupio ale od czego zacząć?wiem że kluczem do sukcesu jest przewidzenie wachań kursowych,ale jak do tego się zabrać.
witam wszystkich interesujacych sie tradowaniem. mam pytanko czy jest ktos kto chce porozmaiwac o tradingu na wyścigi konne, w tym temacie wiecej było dyskusji o przyznawaniu bonusów niż o samej strategii wiec czekm na respond. osobiscie gram na rynku koni, uzywam bettradera, szukam ciagle nowych prawidłowości w ruchu kursów, no coz tyle o mnie...
pozdrawiam
Nie szkoda Ci kasy na betradara. Wejdź w dział kursy na betplatform i masz to samo za darmo.