e-mail:

Zarejestruj się
porady bukmacherskie
Analizy bukmacherskie
Średnie kursy bukmacherów
Forum sportowe
Wyniki online
Aktualności sportowe
Narzędzia
Poker
  • Forum
  •  » Tenis
  •  » 

ATP s-Hertogenbosch, Holandia | 14. - 21. Czerwiec, 2009

#1 2009-06-14 17:31:00

pawelu
Kadet
Serwis

http://www.tenisdecamp.ro/logo/denbosch08.jpg

Informacja o Turnieju   
Data wydarzenia     14. - 21. Czerwiec, 2009
Uczestnicy     32
Nawierzchnia     Trawa
Kontynent     Europa
Najlepszy z     3 sety
Pula nagród     EUR450,000

chcesz zacząć wygrywać ??
napisz do mnie na mail

#2 2009-06-14 19:34:46

pawelu
Kadet
Serwis

Re: ATP s-Hertogenbosch, Holandia | 14. - 21. Czerwiec, 2009

Gicquel M. - Darcis S.
Typ - Typ: 2    1,85

Mimo, iż w rankingu ATP dzieli ich obeznie 33 pozycje, są to dwaj równi zawodnicy. Darcis'owi osatnio bardzo dobrze się powodzi, z ostatnich 5 turniejów, w 4 dochodził bardzo wysoko. To samo możemy powiedzieć o francuzie, chociaż wypada słabiej na tle rywala. Dwa razy w pojedynkach między tymi zawodnikami wygrywał Steve Darcis, chociaż warto zauważyć, że tamte turnieje rozgrywane były na innych nawierzchniach. Nie mniej jednak uważam, ze w tym pojedynku górą będzie znowu belgijczyk. To, że dobrze radzi sobie na trawie potwierdził na turnieju w  Londynie. Jest on moim faworytem, chociaż nie wykluczam niespodzianki.

chcesz zacząć wygrywać ??
napisz do mnie na mail

#3 2009-06-16 12:20:07

glazik2
Młodzik

witam wszystkich Ponieważ tu jest sporo o tenisie postanowiłem wszyskich zapytać sie o kilka spraw,za wszystkie uwagi i porady z góry dziękuje.Po pierwsze nie bardzo znam sie na sporcie ,ale bardzo interesują mnie zamieszczane na tej stronce surebety.Niestety nie zawsze sa one prawidłowe .Chodzi mi głównie o hindicapy tenisowe,np w bet at home sa one na sety ,a nieraz proponowany tu surebet do tego w betway był na gemy.Na czym niestety umoczyłem troszke kasy.Moje pytanko czy ktoświe jak to wygląda w Priaclesport,hindicapy sa na gemy czy na sety.Jeszcze jakby ktoś mógł powiedzieć dokładnie jak tam zawiera się zakłady,bo z założeniem konta chyba jakoś sobie poradze,mój angielski jest nikły.Amoże ktoś słyszał czy Prinaclesport ma zamiar mieć polską stronke.Chętnie wogóle posłucham opini na temat surebetów czy wart się wto bawic.Cieszyła by nawet mała sumka do budżetu domowego

#4 2009-06-16 17:44:48

gr3gor
Junior

1. Zastanów się na przyszłosć w jakim temacie piszesz - czy to jest topic o Pinnacle albo o surebetach? Nie wydaje mi się. Na forum sa dużo odpowiedniejsze tematy do takich spraw.
2. W Pinnacle na 100% są handicapy na gemy.
3. Jako że jest to amerykańska firma, to wszystko jest do góry nogami i zawieranie zakładu jest troche inaczej niż w europejskich, ale żeby to sprawdzić trzeba być zalogowanym.
4. Pinnacle w najbliższej przyszłości nie zamierza mieć polskiej strony, bo nie jest skierowane na polskich klientów.
5. Jeśli piszesz ze jesteś początkujący to stanowczo odradzam grę tam, ta firma niejako z definicji preferuje wyłącznie profesjonalnych graczy, którzy grają single za kilkaset zł/euro (nie zawsze da się tam zagrać więcej niż 1 zdarzenie na kuponie).
6. Zeby bawic się w surebety wg mnie trzeba przynajmniej 2 000 zł kapitału początkowego rozłożonego w kilku firmach. Na forum o tym jest, poczytaj.

>>>Pawelu - fajnie że prowadzisz ten dział za mnie, ale chyba nie ma potrzeby tworzenia nowego tematu do każdego turnieju, wystarczy temat zbiorczy, odzielny do Wlk Szlemów , oddzielny do mniejszych turniejów.

P.S. Woofie, dlaczego nie mam uprawnień moderatorskich w tym dziale? Przecież tak się umawialiśmy

Ostatnio edytowany przez gr3gor (2009-06-16 17:47:05)

I nie pytaj mnie o nią, znasz ją doskonale
Nie pytaj co Tobie da, lecz co Ty możesz zrobić dla niej

• Forum
  •  » Tenis
  •  » 

Stopka forum

Nasi użytkownicy napisali 58758 wiadomości
Mamy 13094 zarejestrowanych użytkowników
Ostatnio zarejestrował się Qrek
Na Forum jest 24 użytkowników :: 5 Zarejestrowany i 19 Gości
Zarejestrowani na forum: garri, woof, mm-misiek, gimek, grzegorz150