e-mail:

Zarejestruj się
porady bukmacherskie
Analizy bukmacherskie
Średnie kursy bukmacherów
Forum sportowe
Wyniki online
Aktualności sportowe
Narzędzia
Poker

#1 2009-05-23 10:28:45

gr3gor
Junior

Wielki Szlem/Masters ATP

Rolland Garros

http://88.87.211.197/MEBO/imagenes/Evento/roland_garros.png

http://www.rolandgarros.com/en_FR/score … index.html

Drabinka turnieju.

Już w pierwszej rundzie masa ciekawych pojedynków: Ferrero - Ljubicić, Baghdatis - Monaco, Gil - Ferrer, Gulbis - Querrey, Tipsarevic - Montanes.

Polska Wunderwaffe Łukasz U-bot trafiła na Victora Troickiego. Ciężko bedzie o drugą rundę, oj cięzko, nie wiem czy Łukasza stać na dobre 3 sety ze zdecydowanie lepszym rywalem, w kwalach sie już troszkę męczył, ale trzeba być dobrej myśli.

Zapraszam do dyskusji i podawania typów.

Ciekawostki:

Nadal To Lose A Set in French Open 2009?   
YES - 1,20
NO - 4,00

Will the final be between Nadal and Federer in French Open 2009?   
NO - 1,30
YES - 3,20

I nie pytaj mnie o nią, znasz ją doskonale
Nie pytaj co Tobie da, lecz co Ty możesz zrobić dla niej

#2 2009-05-23 20:54:33

gr3gor
Junior

Re: Wielki Szlem/Masters ATP

Z takich moich luźnych rozkmin:

Lleyton Hewitt - Ivo Karlovic 1  =>1,50 
Kangur nie odpadnie w pierwszej rundzie. Najlepsze lata ma za soba, ale bez przesady, na doktorka powinno starczyć mu umiejętności. Karlovic traci atuty na takim wolniejszym korcie jak w Paryżu gdzie piłka odbija się dośc wysoko. Jak on ma wygrać te trzy sety? Biegając za każdym razem do siatki i grając woleje? No way, Kangur warty stawki 5/10

Querrey - Gulbis 1  =>1,94

Drewniany Sam jakieś tam postępy zrobił, za to Gulbis w  tym roku gra cieniznę, w ostatnich 6 meczach na clayu tylko 2 zwycięstwo nie wrózy nic dobrego.

Jako że gra 2 niepełnosprytnych to uwaga ze stawkami w typach na któregokolwiek z nich. Ja na Sama 2/10

Warto chyba zagrąc taśmę z faworytów : Rafy, Fedexa, Djoka, Davidienki, Soderlinga, Fernando Gonzaleza.  Kurs bedzie smieszny ale mecze raczej pewne.

Bagieta też raczej nie podoła z Monaco, ostatnio przegrał z Kubotem 6:4 6:1, brak formy technicznej(od ok. roku) i wytrzrymałościowej (od zawsze).

Jutro coś się postaram szerzej naskrobać jak troche lepiej ogarnę temat

#3 2009-05-24 09:40:37

gr3gor
Junior

Odesnik - Simon  1 =>4,75 Jetbull

Simon się psychicznie pogubił po przegranej z Ljubicicem, poza tym słabo na clayu w tym sezonie, Odesnik nie dońca jest takim hardowym nawalaczem, umie grać na linii, kursy zawyzone.

Polansky - Petzschner  1=>1,80 Interwetten

Gram na utalentowanego Kanadyjczyka, po kwalifikacjach zna już dobrze kort, zresztą przeszedł je jak burza. Petzshner to deblista, do tego na szybsze nawierzchnie.

Gremelmayr - Golubev   1  =>2,00 Betsson Exchange
Seppi - Guilermo Garcia Lopez 1 =>1,60 Betsafe

Pierwszy dzień RG bardzo bardzo źle. Szczerze mówiąc nie rozumiem wielu dzisiejszych wyników. Przepraszam tych którzy się sugerowali moimi typami. Ja osobiscie gdybym nie grał tego w miarę lekko to ogołociłbym dzisiaj konto. Na razie najgorszy Szlem w mojej typerskiej karierze . Falstart.

Ostatnio edytowany przez gr3gor (2009-05-24 22:08:18)

#4 2009-06-02 22:32:47

Ricko
Młodzik

Del Potro - Robredo  2 => 3.40  (toto-mix)

pierwszy raz postanawiam cos napisac o tenisie tutaj a wiec na korzyść Robredo przemawia nawierzchnia clay'owa którą jak widać lubi. Natomiast Del Potro preferuje nawierzchnie typu hard. W 2007-10-17 wygrał  Del Potro lecz trzeba zaznaczyc iz obaj zawodnicy grali w madrycie na nawierzchni Hard mimo tego Potro mial problemy z pokonaniem Robredo. Dodatkowo Robredo jest szczuplejszy od przeciwnika co czyni go bardziej zwinnym a to liczy sie na nawierzchni clayowej.

Warto za taki kurs postawic na Robredo

W tenisie siedze od nie dawna wiec pewien nie jestem lecz sam postawie na ten zakład

Ostatnio edytowany przez Ricko (2009-06-02 22:33:37)

#5 2009-06-20 10:46:24

gr3gor
Junior

http://nonstriker.files.wordpress.com/2007/06/wimbledon.jpg

Po zakończeniu pomniejszych turniejów na trawie pora na danie główne: Wimbledon.

Zanim rozpocznie się turniej główny, Interwetten przygotowało dla nas ciekawą promocję:

Jeśli do poniedziałku zagramy na zwycięzce turnieju za kwotę maksimum 5 euro, stawka ta zostanie nam zwrócona od razu po zarwierdzeniu zakładu. Faworytem jest Federer (1,80) i wg mnie to on najprawdopodobniej zgarnie tytuł, realną szanse ma takze Andy Murray po wygraniu urnieju w Queens Club (3,20) Jeśli ktoś chce zagrać na Federera (jak ja) radzę sie pośpieszyć, bo kursy spadają. W innych firmach jest około 2,00.

#6 2009-06-22 09:18:36

pawelu
Kadet
Serwis

Opisze krótko mecze, które wybrałem:

Minar I. - Gonzalez M.
Typ - Typ: 2 2,70

Minar jest ostatnio bez formy, w ostatnich 5 turniejach odpadł w 1 rundzie (2 odbyły się na trawie). Gonzalez jest co prawda zawodnikiem pod inny typ nawierzchni, a jego forma jest nieznana, bo nie pojawił się na korcie od RG, ale wg mnie może zrobić niespodziankę.

Spadea V. - Capdeville P.
Typ - Typ: 2 1,85

Dwóch zawodników challengerowych, jeden słabszy od drugiego . Bukmacherzy przesadzili z kursem na Capdeville. Przegrał już dwa razy z Spadeą, ale to nie oznacza, że przegra 3 raz. Uważam, że ma duże szanse wygrać jeżeli tylko sie przyłoży.

Malisse X. - Schüttler R.
Typ - Typ: 2 1,85

Zapowiada się arcyciekawy pojedynek. Schuttler jest ostatnio w bardzo dobrej dyspozycji. Malissowi też dobrze sobie radzi, z pozytywnej strony pokazał się w Londynie, a kwalifikacje do Wimbledony przemknął jak burza. Jednak uważam, ze jest to za mało aby pokonać Niemca i to on jest moim faworytem

Querrey S.
- Ljubicic I.
Typ - Typ: 1 1,55

Tutaj nie ma co się bardzo rozpisywać nad powodem tej decyzji. Po ostatnim turnieju Ljubicic doznał kontuzji i kreczował w meczu z Santoro. Jeżeli wogóle wyjdzie na kort i będzie walczył, to i tak wg mnie ma małe szanse przeciwko amerykaninowi.

chcesz zacząć wygrywać ??
napisz do mnie na mail

#7 2009-06-22 14:47:04

gr3gor
Junior

Ljubićić na temat swojej kostki:

"My ankle is better,I'm working every day on it and now I can walk normally,so I'm hoping for performance.With consideration on my past negative experiences(four times in his career slipping to pass the first round in Wimbledon) and situation with my health it would be very arogant to talk about my potential opponents after the first round.Eventual passing in the second round in this moment for me would be real sensation!I have never felt comfortable on grass and my return is probably not good enough for good results in Wimbledon,but I always believe that next Wimbledon for me will be the best."

Z tego co wiem, to lekare wyrazili zgodę na jego grę, Ljubicic zawsze na Wimbledonie grał fatalnie, nawet w pełnie zdrowy, prawie zawsze konczy turniej na 1 rundzie. Choć Querrey pozostał patałachem i wrodzonej awersji do technicznej gry już nie wyleczy, to jednak serwis i poprawiona gra z głebi kortu powinny w zupełności wystarczyć na Chorwata. Grać w bukach które rozliczają krecz jako przegraną!

Z Schuttlerem też się zgadzam, reszta dla mnie no bet.

Dymitrov - Kunitsyn  1 => 1,72

Dymitrov to juniorski mistrz Wimbledonu. Kunitsyna w tym roku chyba w ogóle nie widziałem w żadnym turnieju ATP, chłop się chyba zmarnował.

Stopka forum

Nasi użytkownicy napisali 71049 wiadomości
Mamy 14593 zarejestrowanych użytkowników
Ostatnio zarejestrował się siey
Na Forum jest 23 użytkowników :: 2 Zarejestrowany i 21 Gości
Zarejestrowani na forum: verkov, addam44

Forum bukmacherskie Powered by PunBB
© Copyright 2002–2005 Rickard Andersson

Forum bukmacherskie Kontakt | Polityka prywatności |
forum bukmacherskie