e-mail:

Zarejestruj się
porady bukmacherskie
Analizy bukmacherskie
Średnie kursy bukmacherów
Forum sportowe
Wyniki online
Aktualności sportowe
Narzędzia
Poker

#1 2009-07-02 17:00:44

administrator
Administrator

Gymnasia Y Esgrima La Plata - Gimnasia Y Esgrima Jujuy

Primera Division

Gymnasia Y Esgrima La Plata - Gimnasia Y Esgrima Jujuy

Start: Niedziela 18:00

Gospodarze to drużyna środka tabeli. Goście zajmują dopiero przedostatnie miejsce, ale to efekt ich bardzo słabej gry na własnym boisku. Występy gościnne piłkarzom z Jujuy (czyt. Chuchui) wychodzą znacznie lepiej – trzy zwycięstwa, trzy remisy i trzy przegrane. Przy czym z dwóch ostatnich wycieczek 19 obecnie drużyna argentyńskiej ekstraklasy przywoziła komplet punktów – wygrane z Arsenalem de Sarandi i San Martin de Tucuman. Gimnasia La Plata jak dotąd w meczach rozgrywanych przed własną widownią nie zachwyca – trzy zwycięstwa, trzy remisy i dwie porażki. Drużynami, które wygrały w La Placie są San Lorenzo i Tigre, a więc drużyny niżej notowane od gospodarzy. Ekipa Chuchui (rzeczywiście brzmi to nieciekawie) przegrała cztery ostatnie mecze wyjazdowy Gimnasia y Esgrima La Plata. Stawiamy, że polegnie też teraz.       

Nasz typ: 1,  kurs 1.68, buk:  Betako

#2 2009-07-03 22:22:03

Gość
Gość

Re: Gymnasia Y Esgrima La Plata - Gimnasia Y Esgrima Jujuy

Jak dla mnie nie jest to żadna analiza spotkania tylko zamiana liczb statystycznych na slowa, jesli ktos przegrywa cztery spotkania to nie znaczy ze musi przegrac piate, takim mysleniem nie wygrala by juz nigdy.

#3 2009-07-03 22:27:57

woof
Administrator

Gość napisał:

Jak dla mnie nie jest to żadna analiza spotkania tylko zamiana liczb statystycznych na slowa, jesli ktos przegrywa cztery spotkania to nie znaczy ze musi przegrac piate, takim mysleniem nie wygrala by juz nigdy.

Dzięki - z Twojego postu to już wiem wszystko  

Zarejestruj się w "betfair" i podaj mój kod referencyjny, a uzyskasz dodatkowy bonus

CNXPELYRX
- kod referencyjny

>>> umiesz wygrywać ? nie ! - to postaraj się przegrać w/g mojej strategii ! - ha !!!  moim zdaniem też to Ci się nie uda !!! <<<

#4 2009-07-05 20:04:41

fafo29
Młodzik

Gość napisał:

Wynik 2:0. I jak tam z twoim myśleniem?

Stopka forum

Nasi użytkownicy napisali 58208 wiadomości
Mamy 13007 zarejestrowanych użytkowników
Ostatnio zarejestrował się kowal-tbg
Na Forum jest 28 użytkowników :: 9 Zarejestrowany i 19 Gości
Zarejestrowani na forum: rimoraj, Alpana, doboshinho, orzecho, kaprys, gimek, bikej, gilik, dalia58

Forum bukmacherskie Powered by PunBB
© Copyright 2002–2005 Rickard Andersson

Forum bukmacherskie Kontakt | Polityka prywatności |
forum bukmacherskie
Agencja Reklamowa, Jak sprzedać reklamę , dom reklamy