Strony: 1
Primera Division
Gymnasia Y Esgrima La Plata - Gimnasia Y Esgrima Jujuy
Start: Niedziela 18:00
Gospodarze to drużyna środka tabeli. Goście zajmują dopiero przedostatnie miejsce, ale to efekt ich bardzo słabej gry na własnym boisku. Występy gościnne piłkarzom z Jujuy (czyt. Chuchui) wychodzą znacznie lepiej – trzy zwycięstwa, trzy remisy i trzy przegrane. Przy czym z dwóch ostatnich wycieczek 19 obecnie drużyna argentyńskiej ekstraklasy przywoziła komplet punktów – wygrane z Arsenalem de Sarandi i San Martin de Tucuman. Gimnasia La Plata jak dotąd w meczach rozgrywanych przed własną widownią nie zachwyca – trzy zwycięstwa, trzy remisy i dwie porażki. Drużynami, które wygrały w La Placie są San Lorenzo i Tigre, a więc drużyny niżej notowane od gospodarzy. Ekipa Chuchui (rzeczywiście brzmi to nieciekawie) przegrała cztery ostatnie mecze wyjazdowy Gimnasia y Esgrima La Plata. Stawiamy, że polegnie też teraz.
Nasz typ: 1, kurs 1.68, buk: Betako
Jak dla mnie nie jest to żadna analiza spotkania tylko zamiana liczb statystycznych na slowa, jesli ktos przegrywa cztery spotkania to nie znaczy ze musi przegrac piate, takim mysleniem nie wygrala by juz nigdy.
Gość napisał:
Jak dla mnie nie jest to żadna analiza spotkania tylko zamiana liczb statystycznych na slowa, jesli ktos przegrywa cztery spotkania to nie znaczy ze musi przegrac piate, takim mysleniem nie wygrala by juz nigdy.
Dzięki - z Twojego postu to już wiem wszystko

Gość napisał:
Wynik 2:0. I jak tam z twoim myśleniem?
Strony: 1