Witam, mam taki oto problem...
Zawsze brałem średnie kursy w typach zwykłych (1x2) jakiejkolwiek dyscypliny, ale jak mam to zrobić gdy tak jak dzisiaj chcę zagrać handicap? Nie wiedziałem jak to zrobić więc sam wyliczyłem średnią z kursów z buków którzy mieli w ofercie te -14.5 punkta i lekko zaniżyłem kurs, by nie było do mnie pretensji. Ale dowiedzieć się chciałem czy coś źle robie, jak znaleźć te średnie kursy na handicapy / poniżej/powyżej itp.? Dzięki z góry za odpowiedź, pzdr
mln napisał:
Witam, mam taki oto problem...
Zawsze brałem średnie kursy w typach zwykłych (1x2) jakiejkolwiek dyscypliny, ale jak mam to zrobić gdy tak jak dzisiaj chcę zagrać handicap? Nie wiedziałem jak to zrobić więc sam wyliczyłem średnią z kursów z buków którzy mieli w ofercie te -14.5 punkta i lekko zaniżyłem kurs, by nie było do mnie pretensji. Ale dowiedzieć się chciałem czy coś źle robie, jak znaleźć te średnie kursy na handicapy / poniżej/powyżej itp.? Dzięki z góry za odpowiedź, pzdr
- klikasz na stronie w "KURSY" i poniżej masz ofertę z tym co jest dostępne
- handicapy i u/o dziś są dostępne i pokazane jest to grubszą czcionką.
Piłka Nożna - Średnie kursy bukmacherów
Piłka Nożna»
akumulacyjne (538)
dokładny wynik
liczba punktów
powyżej/poniżej (411)
połowa czasu
połowa/pełny czas
pierwszy punkt
ostatni punkt
która minuta
handicap (357)
podwójna szansa
długoterminowe (9)
woof napisał:
czempion6 napisał:
mam podobny problem jak user stskarol wygrałem 20 PLN w tygodniu od 04.05. do 10.05. 2009r i jeszcze nie otrzymałem nagrody???
- a wysłałeś wtedy mail o wygranej i z danymi do konta ?
- trzeba to zrobić po każdej wygranej / jeżeli wysłałeś i nie dostałeś to proszę napisz jeszcze raz i przypomnij się / sory za zwłokę i pomyłki / administracja się przeprowadza i w biurze jest troszeczkę bałaganu.
- adres na jaki trzeba wysłać gadżety wyślij także na mail admina >>> administrator <<<
Tak po każdym wpisaniu mnie jako zwycięzcy w wątku tabela wyników wysyłałem dane mojego konta bankowego.
Woof byłbym wdzięczny jakbyś założył wątek tak do 15:30, ponieważ napisałem już analizę meczu Brazylia-Egipt i chciałbym ją tam zamieścić.
Pozdro
dzelo1990 napisał:
Woof byłbym wdzięczny jakbyś założył wątek tak do 15:30, ponieważ napisałem już analizę meczu Brazylia-Egipt i chciałbym ją tam zamieścić.
Pozdro
Mam nadzieje, że >>>woof<<< mnie nie zabije jeśli założę ten wątek według jego schematu
ale ponieważ go nie widać, a ludzie analizy piszą i nie mają gdzie wkleić to zakładam, najwyżej mi się oberwie 
Mam nadzieję, że i do mnie nikt pretensji nie będzie miał o założenie tematu, próbowałem zrobić to starannie.
od 8 czerwca do 14 czerwca mam już podsumowywać czy czekać na ocenę woofa ?
fran78 napisał:
- czekaj na przyznanie pkt i wtedy podliczysz.
woof napisał:
fran78 napisał:
- czekaj na przyznanie pkt i wtedy podliczysz.
Ile mam jeszcze czekać ?
- a ile bys chciał ?
woof napisał:
- a ile bys chciał ?
Jesteś poważny ?
fran78 napisał:
woof napisał:
- a ile bys chciał ?
Jesteś poważny ?
- oczywiście tak samo jak Ty.
- odpowiedź jest w zasadach konkursu, a ja staram się przyznawać punkty jak najszybciej w wolnej chwili po przeczytaniu i sprawdzeniu Waszych analiz / zabiera to troszeczkę czasu - sam wiesz , że błedy się przytrafiają nawet w rozliczeniach/
- zamiast odpowiadać na oczywiste sprawy tutaj i teraz już bym sprawdził w tym czasie ze 2 skromne analizy.
fran78 napisał:
- czekam abys podliczył, bo pewnie wygrałes
gadżety są
ale kubeczek przyszedł w częściach 
Kiedy można spodziewać się oficjalnych wyników za tydzień XX?
Kliknij na forum w temat:
" betfair "
- następnie kliknij wątek:
>>>Giełda Bukmacherska - "Betfair" <<<
- w pierwszym poście jest nasz link promocyjny, należy kliknąć link i otworzy się strona bukmacherska betfair.
Na tej stronie w lewym górnym rogu jest przycisk "Otwórz Konto " w który należy kliknąć.
Po kliknięciu otwiera się strona rejestracyjna którą należy dokładnie bez błędów wypełnić i trzeba to starannie zrobić ponieważ prostowanie błędów będzie bardzo kłopotliwe.
Na stronie rejestracyjnej prawie na samum dole jest napis :
Czy posiadasz kod promocyjny lub kod ‘Polecaj i Zarabiaj’? Tak Nie
- trzeba kliknąć tak i pojawi się pole na wpisanie mojego kodu.
- wpisz kod i nie zapomnij poniżej zaakceptować regulamin.
Proszę o przeniesienie mojego wczorajszego typu na dzisiaj. Z powodu deszczu wczoraj nie zdążyli wyjść na kort.
mln napisał:
Proszę o przeniesienie mojego wczorajszego typu na dzisiaj. Z powodu deszczu wczoraj nie zdążyli wyjść na kort.
- możesz sam to zrobić / rozliczyć z poprzedniego dnia typ jako przełożony i wkleić na następny dzień ten sam typ jeżeli oczywiście chcesz nadal go zagrać.
Rozpoczęli zanim mi odpisałeś więc zostawiłem jako spotkanie z 7 lipca, mam nadzieję że nie będzie to problem.
bardzo proszę usunąć mój pierwszy typ w dniu 12 lipca. Chodzi o mecz Sivassport - Chivas mecz ma się rozpocząć o godzinie 19.00 więc jest sporo przed meczem. 
Przy wklejaniu analizy pomyliły mi się tematy i zamiast na 08.08, to ja wkleiłem do 09.08. Byłbym wdzięczny jakby ktoś z moderatorów/adminów usunął mój typ z 09.08
>>>>>> UWAGA <<<<<<
Z dniem 30 sierpnia 2009r - niedziela konkurs zostanie zakończony.
Od razu napiszę żeby nikt mnie tu nie oskarżał moja dzisiejsza analiza jest autorstwa mojego oraz Wita (mojego kumpla) jest zamieszczona w tym konkursie(przeze mnie) oraz w konkursie na innym portalu (przez wita).