chyba ze cie żle zrozumiałem 9B/12 i chodziło ci ze postawiłeś cos w nocy z 20-21 a ze to była 1 w nocy to czyli ze 21 a jezeli w twoim poscie pisze ze jest to 20 a mecz postawiony został na III dekade to według regulaminu taki typ nie bedzie brany pod uwage.
i tutaj mam pytanie do admina jeśli osoba o nicku 9B/12 postawiła mecz na III dekade czerwca a mecz odbywany był 20 czerwca więc typ ten nie wchodzi w gre tak?? Bo 2 typy są postawione u tego pana na III dekade a odbywały się 20 czerwca. U innych osób tez tak widziałem np u Polis7 ma postawiony mecz na III dekade czerwca a mecz oidbył się 20 czerwca ( np: typ 3 Aalesund-Rosenborg który był trafiony więc nie bedzie breany pod uwage??)
Sorki ze tak pisze i inni gracze sie mogą wkurzac ale jak jest regulamin to trzeba go przestrzegac tak przynajmniej ja myśle.
Każdy kto będzie pretendował do nagrody musi się liczyś z tym, że jego temat konkursowy zostanie dokładnie sprawdzony i wszelkie odstępstwa od regulaminu nie bedą tolerowane, a ewentualne kary zapewne wpłyną na ogólny wynik.
W tym konkursie tak już bywało, że w wypadku reklamacji innych userów nawet drobne odstępstwa od regulaminu były karane ponieważ ten kto przestrzegał zawsze bedzie miał rację.
Jeżeli ktoś grając popełni błąd i sam się poprawi zawsze może liczyć na ulgowe potraktowanie, a w powyżej opisanych przypadkach można nieregulaminowe typy pominąć w rozliczeniu, napisać post wyjaśniający i te typy zastąpić nowymi, ale tylko w takim przypadku jeżeli te typy weszły, jeżeli nie weszły niestety jest to strata i jakby kara za błedy.
Każdy bład zauważony przed czasem rozpoczęcia się meczu można poprawić nowym postem, można także dokonać zamiany typów jeżeli zrobi się to wcześniej o te regulaminowe 30 min.
Po zakończeniu edycji zawsze daję czas na reklamacje i wtedy oczekuję na pomoc ze strony userów, a uwagi userów w trakcie edycji świadczą o uczciwości i grze fer play, bo pozwala łamiącym regulamin poprawić swoje błędy i uniknąć ewentualnych kar, lub je znacznie zmniejszyć dokonując poprawek w rozliczeniu końcowym.
Właśnie nie widziałem i oczekiwałem odpowiedzi , bo to wynikało z mojego niedopatrzenia x czasu temu w regulamin , teraz wiem o co kaman i poprawię to,bo fartem jakoś weszły mi te typy , więc mogę zastępcze wnieść.
Mam pytanko. Czy konkurs bedzie kontynuowany w lipcu???
snajperxxx napisał:
Mam pytanko. Czy konkurs bedzie kontynuowany w lipcu???
Tak
Zapraszam do udziału w konkursie >>> BAH i wszystko jasne <<<
>>>>>>>> Uwaga <<<<<<<<
W dn 28.06.2009 r konkurs >>> BAH i wszystko jasne <<< zostaje otwarty dla wszystkich userów zarejestrowanych na naszym forum i posiadających konto bukmacherskie u sponsora.
- dostęp do konkursu jest tylko jednodniowy i kto nie zagra temu przepadnie szansa.
>>>>>> UWAGA <<<<<<
Z przyjemnością powiadamiam, że konkurs w lipcu będzie kontynowany.
Proszę rozliczyć konkurs z czerwca do dn 03.07.2009 r.
Reklamacje można składać w tym temacie lub na mój e-mail do dn 05.07. 2009 r.
To się nazywa szybkość dzisiaj po 14 oficjalne wyniki konkursu były a ja już mam kasę na koncie. To mi się podoba 
Witam. Zgadzam sie z czempionem6 tez juz mam kase na koncie dziękuje bardzo i pozdrawiam... A pozostałym graczą co jeszcze nie wygrali zycze powodzenia...
Szybkie doładowanie kont świadczy jak najlepiej o unibet. Nigdy nie karzą długo czekać swoim graczom na pieniądze. W tej kwestii firma jest niezawodna. Duży plus za to.
Witam mam prośbę, czy mógłbym rozliczyć 2 dekadę lipca 17stego dnia tego miesiąca, ponieważ później mnie nie będzie bo wyjeżdżam na tydzień i nie będę miał jak tego rozliczyć.
Woof, mam takie pytanie, nie wyczytałem w regulaminie. Mogę dołączyć do konkursu od tej chwili ? czy można się zapisać tylko przed rozpoczęciem edycji miesięcznej konkursu ?
rogusz9 napisał:
Witam mam prośbę, czy mógłbym rozliczyć 2 dekadę lipca 17stego dnia tego miesiąca, ponieważ później mnie nie będzie bo wyjeżdżam na tydzień i nie będę miał jak tego rozliczyć.
- tak
Colter napisał:
Woof, mam takie pytanie, nie wyczytałem w regulaminie. Mogę dołączyć do konkursu od tej chwili ? czy można się zapisać tylko przed rozpoczęciem edycji miesięcznej konkursu ?
- można dołączyć w każdej chwili.
Cześć jestem tu nowy mam problem z konkursem unibet a dokładniej nie wiem oco chodzi z rozliczeniem wiem że punkty to jest kurs jaki ci siadnie ale nie wiem oco chodzi w tym
>>>rogusz9<<< 16,52 pkt (15)
>>>ullevi<<< 16,25 pkt (15)
>>>benass<<< 15,08 pkt (15)
>>> mln <<< 14,52 pkt (15) przeczytałem regulamin ale niewiem oco w tym chodzi jak sie mam rozliczać z 3 dekad czy mam kopowiac to podliczone i jak mam naprzykład więcej punktów niż rogusz9 to mam napisac się nad nim i dopiero taki post dodać czy co?? I czy te dekady obowiązujom dnych dni czy dziele sobie miesiąc na 3 dekady jak chce??? Prosze o pomoc z poważaniem mateo952!!!!!!!!
Dobra już się domyśliłem oco biega a może mi ktoś powiedzieć oco chodzi w tych cyfrach w nawiasie
mateo952 napisał:
Dobra już się domyśliłem oco biega a może mi ktoś powiedzieć oco chodzi w tych cyfrach w nawiasie
- w nawiasie jest / powinna być aktualna liczba zagranych typów.
mateo952 napisał:
Hejka mam pytanie ale inne jak caczołem grac w konkursie unibet i odrazy założyłem przez przypadek 2 dekade to moge po drugiej pierwszom a potem trzeciom????
Dekady w miesiącu wyglądają następująco
01.07.2009r do 10.07.2009r
11.07.2009r do 20.07.2009r
21.07.2009r do 31.07.2009r
- zaczołeś grać po 10.07.2009r to pierwsza dekada Ci przepadła i możesz zagrać od 2 dekady.
OK DZIEKI
Mam pytanie jesli postawiłem na tenis więcej gemów niż 21 i był KRECZ moge zrobic zastępczego???
hejka ma inne pytanie czy może być taka dekada od 16 lipca do 23 ?????
Radze poczytać regulamin konkursu. Skoro już grasz, to nie rozumiem dlaczego chcesz grać od nowa?!
Na pewno odpada. Założyłeś już wątek i w nim powinieneś grać.
To, że nie poszło nie znaczy że można zakładać nowe wątki i grać jeszcze raz.
Takie moje zdanie w tej sprawie, a jeśli się mylę, choć wątpię
to proszę admina o informację