może ktos rówiez chciałby sie podzielić, swoimi taktykami itp
gracie bardziej cash games? czy turnieje? macie jakieś sukcesy?
ja osobiscie narazie sie miotam i próbuje wszystkiego po trochu na kilku pokerroomach 
ostatnio podobaja mi sie turnieje double or nothing
ale zobaczymy jak bedzie w przyszłości 
najwiekszy sukces to 3 miejsce w daily 300$ freeroll
i +20$
narazie tyle czekam na wasze wypowiedzi :d
Pzdr
Ja gram na Titanie cash games na NL2 
Wynik jest boski jak na ilość rozegrań, niestety wszytko tracę w połowie/na koniec sesji kiedy z nudów wchodzę all in z bezsensownymi kartami, pewnie wielu ma z tego radochę, ale i tak jestem na +, może za jakiś czas, przejdzie mi all inowanie 
Ja tez mam manie na all inny ;p ale to głównie pod wpływem tiltu ;p jak przegram pare np na nizsza pare to juz mi sie sypie strategia
i z byle czym potrafie wejsc za wszystko ;p wychodze wtedy z zalozenia ze kazdy układ moze wygrac
staram sie z tym walczyc ale jak narazie ciezko 
pozdrawiam i zycze powodzenia
Ja swoje doświadczenia w pokerze dopiero zbieram - głównie poprzez freerolle i jakieś darmowe satelitki (na Everest Poker i Betsson), tak więc mówiąc krótko - wciąż jestem fishem
Z takich ciekawostek jakie zauważyłem - polecałbym granie na freerollach w Betsson. Dlaczego? Już tłumaczę.
Po pierwsze - dużo osób trafia tam dzięki zakładom piłkarskim - w myśl zasady "zobaczymy co tam mają". Nie angażują swojej kasy, więc grają we freerollach. Po drugie - poziom tych graczy wydaje mi się naprawdę słaby... W sobotę, grając po naprawdę niezłej dawce alkoholu freerolla 250$ Omaha ukończyłem na 20 miejscu, a przez dłuższy moment byłem nawet chip leaderem. Gdyby nie alko wlewane w siebie i co za tym idzie, zaburzenia wzroku (oraz myślenia
), kto wie, czy nie byłbym w pierwszej trójce, może piątce... I to nie pierwszy raz mam coś takiego na Betsson (oczywiście piszę o grze, a nie o alko
) Ja wiem, że gra przez 2-3 godziny tylko po to, aby zgarnąć od 3 do 10$ wydaje się nieopłacalna, ale jak ktoś chce się przyłożyć, to może zbudować niezły bankroll. Tym bardziej, że wszystkie freerolle mają ograniczenia liczby osób do 2000 (na Everku bywa nawet 5000 maniaków) - niestety, nie wyrzucają samoczynnie wszystkich sit-outów (jak w Everku), więc bywa to nieco kłopotliwe....
Zielonkowicz napisał:
... W sobotę, grając po naprawdę niezłej dawce alkoholu freerolla 250$ Omaha ukończyłem na 20 miejscu, a przez dłuższy moment byłem nawet chip leaderem. Gdyby nie alko wlewane w siebie i co za tym idzie, zaburzenia wzroku (oraz myślenia
)....
Dobre:D
Teksty jakies leciały?
Poprawiłes mi humor tym wpisem-dzieki 
Sprawdze tego Betssona i polecam freerolle w Tobecie
Najwazniejsze,to sie dobrze bawic i tyle.
Pozdrawiam
freerolla jeszcze ale co do turków za wpisowe powyzej 3$ mam postanowienie - nie grac pod wpływem alkoholu
;p bo odnotowałem duzo gorsze wyniki
moze to poprostu zbieg okoliczności, ale jestem przezorny
Najgorsze w tych turniejach wieloosobowych (>3000) jest to ze czasem mozna grac 3-4h i odpasc pare miejsc przed płatnymi. Ja pare razy miałem ochote rzucic laptopem, jak tak odpadłem po ewidentnie moim błedzie
co to freeroll to moge jeszcze polecic na pokerstarsach turniej dla polaków
pozdrawiam i czekam na kolejne wypowiedzi 
generalni nie ważne jak i gdzie grasz, tylko jak umiesz się zachować 
http://www .....edit >>> woof << - chcesz bana za podawanie linka bez pozwolenia ???