polis7 napisał:
polis7 napisał:
007 zakład - próg 7 - Expekt
ANGLIA: Premier League 2009-10-31 16:00
Everton - Aston Villa 2.55 / 3.15 / 2.75 [x] [1:1]
stawka*(kurs-1) = 12.47 zł * 2.15 = 26.81 zł
kapitał = 1007.13 złTego chyba nie da rady przegrac...
- mozna również otrzymać nagrody za dotarcie do niższych progów 

woof napisał:
>>>>>>>>> UWAGA <<<<<<<<<
Z dniem 15.09.2009r nastąpi zmiana w regulaminie konkursu dotycząca nagród.
- aby uatrakcyjnić konkurs ponownie dokonuję zmian w przyznawaniu nagród dodatkowych.
- poniższa wersja jest tymczasowa i obowiązuje do odwołania.
Nagroda główna pozostaje taka sama i w/g takich samych zasad jak do tej pory.
Ustala się dodatkowe - mniejsze nagrody za:
- dogranie do 8 progu // nagroda wynosi 5 zł.
- nagrodę 5 zł należy wygrać przynajmniej 2 razy ponieważ najniższa wypłata wynosi 10 zł
- dogranie do 9 progu // nagroda wynosi 10 zł.
- dogranie do 10 progu // nagroda wynosi 20 zł.
- dogranie do 11 progu // nagroda wynosi 30 zł.
- dogranie do 12 progu // nagroda wynosi 40 zł.
- dogranie do 13 progu // nagroda wynosi 50 zł.
Każdy grający w konkursie może sam zdecydować do jakiego progu chce zagrać i jeżeli osiągnie np 8 próg może zdecydować, że odbiera nagrodę 5 zł, lub gra dalej i odbiera dopiero nagrodę z następnego/ następnych progów, albo decyduje się grać do końca i wygrać nagrodę główną 200 zł.
Nagród się nie sumuje tzn, że jeżeli grający dotarł do 8 progu i zdecydował się zagrać próg 9, 10 11,12 i 13 to jeżeli wygra otrzyma nagrodę w wysokości 50 zł jeżeli tak zadeklaruje, że chce taką nagrodę odebrać, jednak taka decyzja powoduje, że nie może grać dalej i odebrać nagrody głównej w tej samej progresji.
Każda deklaracja o odebraniu nagrody powoduje, że następną grę należy rozpocząć od pierwszego progu.
Jeżeli grający dograł do 8 progu i zdecydował się grać dalej o wyższą nagrodę musi liczyć się z tym, że jeżeli przegra na następnych progach to nie otrzyma żadnej nagrody.
RedDevil napisał:
011 zakład - próg 1 - Expekt
Czechy > Gambrinus liga
01/03/10 17:30 Brujas - Zeledon 2.20 / 3.00 / 3.10 [x]
stawka*(kurs-1) = 0,50 zł * ? = ? zł
kapitał = ? zł
Dzisiaj podałem taki oto typ. Wszystko byłoby cacy gdyby nie błędne drużyny które zapomniałem zmienić. Liga czas i godzina się zgadza, lecz nie drużyny.
Zobaczyłem to dopiero teraz, gdy i tak jest już po meczu a spotkanie zakończyło się wynikiem 0:0.
Pytanie tylko czy mam rozliczyć to spotkanie jako nie ważne czy normalnie zgodnie z regulaminem dopisać sobie "wygraną" kwotę co kapitału ?