Kod będzie niedługo. Czekajcie na newslettera.
Do końca tygodnia kod na 1000 pkt. jest aktywny. Należy go wpisać na stronie: www.betplatform.com/pl/bonus/
Kod to: sake
Witam,mam prośbe o wyjaśnienie sutuacji z konkursem na typera dnia. 21.11 zostałem typerem dnia,wysłałem maila z dodatkową uwagą,że jestem zaznaczony jako osoba,która wcześniej już była typerem dnia chociaż wcześniej nigdy nie byłem.Odpowiedż była,że jest ok ,bo jestem na zielono,pozostaje czekac na przesłanie kasy.Spoko.Kasy nie ma ,ale to szczegół.Coś mnie tknęło ,wpisalem date 21.11,no i okazuje się,że już nie jestem typerem dnia ,a jest nim Rambo_24.Ja jestem na miejscu 5.Kliknąlem w szczegóły i okazuje się,że do rozliczenia zyskowności zaliczono mi kupon z dnia poprzedniego z meczem Polonii Warszawa z Legią Warszawa ,który odbył się 20.11,wic nie mogłem go obstawić 21.11. Dnia 21.11 miałem tylko jeden kupon,właśnie ten wygrany,zyskowność 180,45%.Mam nadzieję,że kolega Administrator zajmie sie moim przypadkiem-pozdrawiam.
Damvic2 i daniel2109x, na maila zostały przesłane wam vouchery z wygranymi. Odbieracie czasami email?
Sorki,ale na maila dostalem tylko kod na dodatkowe 1000 punktów,a wygrana nie idzie automatycznie na konto w Bettson?Na koncie dalej nic więc nie wiem o co biega.No i ta statystyka z dnia 21.11 nadal jest jak była.
Damvic2 napisał:
Sorki,ale na maila dostalem tylko kod na dodatkowe 1000 punktów,a wygrana nie idzie automatycznie na konto w Bettson?Na koncie dalej nic więc nie wiem o co biega.No i ta statystyka z dnia 21.11 nadal jest jak była.
Wysłałem jeszcze taz. Sprawdź email.
Wszystko gra,kod działa,nagroda na koncie,dzięki kolego -pozdrawiam:)
halo ktos tu urzeduje????ciezko to idzie
dostaniesz od administratora na e-mail kod vouchera, który należy wpisać na betsson i wtedy dopiero będziesz miał kasę u tego buka. Czekaj cierpliwie:D
- prawie na każdej stronie tego tematu jest odpowiedż na takie pytanie.
dobra czekam i grzecznie ...
Widzę, że bez odzewu 
Mam propozycje , może administrator poda kod na dodatkowe punkty do konkursu w rmach prezentu Gwiazdkwego:)?
Jak tylko admin >>> administrator <<< znajdzie chwilkę czasu to odpowie na wszelkie pytania ponieważ właśnie On jest prowadzącym ten konkurs.
witam w nowym roku ,mam pytanie kto zostal typerem miesiaca???
Witam,admin,znowu beda kody aby otrzymac doladowanie?czy cos innego?
Czy ten konkurs jest jeszcze aktywny ?
maksim napisał:
Po jakim czasie otrzymam ten bonus w betssonie?
Maksymalnie do 14 dni ale w praktyce zawsze szybciej.
chciałbym wziąć udział w konkursie Najlepszy Typer ale wcześniej przegrałem punkty Co teraz zrobić aby móc uczestniczyć ?
Co jakiś czas wysyłamy na email użytkowników kody na 1000 punktów. Można również otrzymać dodatkowe punkty za polecenie znajomego: http://www.betplatform.com/pl/best-typer-promotion/