Statystyka kombinacji w blokach
Sortowanie na ilosc wystapien
Sortowanie na numer bloku
Ostatnio edytowany przez Piotr_P (2010-03-20 19:20:09)
Statystyka kombinacji szczegolowy rozklad na bloki (Blok 1 - 7)

Ostatnio edytowany przez Piotr_P (2010-03-20 19:31:44)
Statystyka kombinacji szczegolowy rozklad na bloki (Blok 8 - 14)

Ostatnio edytowany przez Piotr_P (2010-03-20 19:49:17)
Podzial na dekady
De1 - Liczby (01-09)
De2 - Liczby (10-19)
De3 - Liczby (20-29)
De4 - Liczby (30-39)
De5 - Liczby (40-49)
Dokladny podzial wystapien:
Ostatnio edytowany przez Piotr_P (2010-03-20 20:12:04)
Podzial na liczby poziome
Po1 - Liczby (01-07)
Po2 - Liczby (08-14)
Po3 - Liczby (15-21)
Po4 - Liczby (22-28)
Po5 - Liczby (29-35)
Po6 - Liczby (36-42)
Po7 - Liczby (43-49)
Ostatnio edytowany przez Piotr_P (2010-03-20 20:17:07)
Stosunek liczb zewnetrznych do srodkowych
Liczby "Z-E-W-N-E-T-R-Z-N-E"
Liczby "S-R-O-D-K-O-W-E"
Bilans stosunku liczb zewnetrznych do srodkowych:

Ostatnio edytowany przez Piotr_P (2010-03-20 20:39:12)
Piotr_P Masz jakąś metode na wygrywanie ? 
Tyle statystyk podałeś że chyba zgarniasz wszystkie wygrane I stopnia
.
serek5555 napisał:
Tyle statystyk podałeś że chyba zgarniasz wszystkie wygrane I stopnia.
Halo serek5555
no niestety nie mam 100% metody na wygrywanie.
Jak widziesz te kombinacje na tych kuponach w naszym tescie jada na "minusie".
Mam nadzieje, ze to sie jeszcze zmieni.......czas pokarze......
Che zeby te statystyki pokazaly mi kierunek w ktora "strone isc" azeby nie grac na slepo.....
Jesli komus te statystyki pomogly wyciagnac odpowiednie wnioski
i umozliwily wytypowac te odpowiednie liczby to na cos sie to wszystko przydalo............
Pozdrowienia
dla wszystkich obserwatorow tego watku
Piotr_P
Piotr_P napisał:
serek5555 napisał:
Tyle statystyk podałeś że chyba zgarniasz wszystkie wygrane I stopnia.
Halo serek5555
no niestety nie mam 100% metody na wygrywanie.
Jak widziesz te kombinacje na tych kuponach w naszym tescie jada na "minusie".
Mam nadzieje, ze to sie jeszcze zmieni.......czas pokarze......
Che zeby te statystyki pokazaly mi kierunek w ktora "strone isc" azeby nie grac na slepo.....
Jesli komus te statystyki pomogly wyciagnac odpowiednie wnioski
i umozliwily wytypowac te odpowiednie liczby to na cos sie to wszystko przydalo............
Pozdrowienia
dla wszystkich obserwatorow tego watku
Piotr_P
Piotrek Widzę że jesteś wporządku facet, dlatego zaufaj mi i nie marnuj swojego czasu na jakiekolwiek analizy itp. Opierając się na analizach, wyszukujesz błędy maszyny losującej w losowaniach, co de fakto podważa wiarygodność Totalizatora Sportowego. Uwierz mi proszę, że TS nie podkopywałby pod siebie dołki, gdyż oni wiedzą co robią
a ich losowania są nie do przewidzenia. Mówię to również jako osoba która zjadła zęby na tym. Jeżeli ktoś z ponad 13 milionów kombinacji szuka tej jedynej to musi byc szalony, oj bardzo szalony.
Pozdrawiam i na prawde nie marnuj swojego cennego czasu.
Jak dalej chcesz szukać metody, to np. za 10 lat powróć do tego tematu i wpisz mi proszę czy miałem racje lub nie
.
Halo serek5555
troche podcioles mi skrzydla tym twoim wpisem..................
Takze wiem, ze TS zrobil sie malowiarygodna firma z duza iloscia znakow zapytania...............
Ale to nie zmienia mojego podejscia do gier losowych.......i do prowadzenia tego testu
Nie wiem jak bede jeszcze dlugo ten test prowadzil ale bede wracal do twojej wypowiedzi.......
Pozdrowienia
Piotr_P
Ostatnio edytowany przez Piotr_P (2010-01-15 16:11:39)
Postanowilem wprowadzic moje prywatne typy, ktore gram.
Nie bede prowadzil statystyk do tych typow, bede tylko notowal trafienia.
Podzielcie sie waszymi typami.............
Typ1-Na losowanie w dniu 14.01.2010- Godzina wpisu 16:20
Ostatnio edytowany przez Piotr_P (2010-02-07 14:31:23)
serek5555 napisał:
Jak dalej chcesz szukać metody, to np. za 10 lat powróć do tego tematu i wpisz mi proszę czy miałem racje lub nie.
Potwierdzam w całej rozciągłości. Lepiej zająć się algorytmami poszukiwania korzystnych kursów na zdarzenia sportowe, w sensie znalezienia ciekawych zależności, np. że w danym kraju w danym okresie roku (np. zima) zwiększają się i o ile szanse na under 2.5 lub 3.5 w stosunku do wystawianych kursów. Takich wieści nam trzeba.
Typ2-Na losowanie w dniu 16.01.2010- Godzina wpisu 20:00
Trafienia
Ostatnio edytowany przez Piotr_P (2010-02-07 14:34:50)
magnumator napisał:
serek5555 napisał:
Jak dalej chcesz szukać metody, to np. za 10 lat powróć do tego tematu i wpisz mi proszę czy miałem racje lub nie.
Potwierdzam w całej rozciągłości. Lepiej zająć się algorytmami poszukiwania korzystnych kursów na zdarzenia sportowe, w sensie znalezienia ciekawych zależności, np. że w danym kraju w danym okresie roku (np. zima) zwiększają się i o ile szanse na under 2.5 lub 3.5 w stosunku do wystawianych kursów. Takich wieści nam trzeba.
Powiem tak, szanse wygrania w grze Lotto to jak 1 do ponad 13 mln a gra np. 1X2 w bukmacherce to 1 do 3 
Aby trafić tą cholerną trójkę w Lotto, to ile trzeba się tego nawysyłać, szkoda mówić nawet.
Piotr_P napisał:
Halo serek5555
troche podcioles mi skrzydla tym twoim wpisem..................
Takze wiem, ze TS zrobil sie malowiarygodna firma z duza iloscia znakow zapytania...............
Ale to nie zmienia mojego podejscia do gier losowych.......i do prowadzenia tego testu
Nie wiem jak bede jeszcze dlugo ten test prowadzil ale bede wracal do twojej wypowiedzi.......
Pozdrowienia
Piotr_P
Piotrek Nie chciałem w żaden sposób podciąć Tobie skrzydeł itp., poprostu na najlepszym forum w necie, wypada dzielić się dobrymi radami i ja chciałem też dołożyć swoją cegiełke do super społeczności forumowej. Dobrze, nie będe chwalił forum bo dostanę bana
hihi, ale taka jest prawda, lepszej społeczności forumowej nie znajdzie się.
Tak na marginesie typy wpisuj, bo mimo iż już dawno w Lotto nie gram, to lubie sobie popatrzeć na Twoje numerki
.
Pozdrawiam wszystkich.
Właściwie to mógłbym się zgodzić ze zdaniem, że to syzyfowa robota, ale po przemyśleniu jednak nie całkiem ponieważ jest to świetny trening matematyzno logiczny i nabranie w tym dużej biegłości pomoże w prawidłowej ocenie szans, a dodatkowo pozwoli szybko przejść do gry bukmacherskiej, która jako jedyna daje szanse na wygrywanie większości grającym.
Jestem bardzo daleki od krytyki tych poszukiwań ponieważ wiem jaka to frajda posiedzieć nad tego typu problemami i mimo, że sam za wiele nie zajmowałem się totkiem to ogrom czasu spędziłem nad permutacjami do gry w Totalizatorze Sportowym w tak zwaną "13"
Jak ktoś lubi to nie ma co Go zniechęcać, a wszelkie poszukiwania metod, sposobów, systemów we wszelkich grach na pewno dadzą kiedyś rezultaty, albo uświadomią w co warto grać, a w co nie, na dodatek zwiększą wiedzę, rozwiną rozumowanie logiczne, itd.
Tak trzymać !!! 
woof napisał:
Właściwie to mógłbym się zgodzić ze zdaniem, że to syzyfowa robota, ale po przemyśleniu jednak nie całkiem ponieważ jest to świetny trening matematyzno logiczny i nabranie w tym dużej biegłości pomoże w prawidłowej ocenie szans, a dodatkowo pozwoli szybko przejść do gry bukmacherskiej, która jako jedyna daje szanse na wygrywanie większości grającym.
Jestem bardzo daleki od krytyki tych poszukiwań ponieważ wiem jaka to frajda posiedzieć nad tego typu problemami i mimo, że sam za wiele nie zajmowałem się totkiem to ogrom czasu spędziłem nad permutacjami do gry w Totalizatorze Sportowym w tak zwaną "13"
Jak ktoś lubi to nie ma co Go zniechęcać, a wszelkie poszukiwania metod, sposobów, systemów we wszelkich grach na pewno dadzą kiedyś rezultaty, albo uświadomią w co warto grać, a w co nie, na dodatek zwiększą wiedzę, rozwiną rozumowanie logiczne, itd.
Tak trzymać !!!
Woof Ja nie chciałem nikogo zniechęcać, tylko po co marnować czas i energię na coś, co nic oprócz trafionej trójki raz na ruski rok, nic nie da.
Straciłem około 20 lat aby to rozgryść, o pieniądzach nie wspomne.
Żeby mi oddali to co straciłem na Dużym Lotku, to niezła sumka by się nazbierała i chromoliłbym ich wygrane
.
woof napisał:
to świetny trening matematyzno logiczny
Co mi po treningu jak z portfela nam ubywa, a przybyć ni cholerki nie chce
.
Typ3-Na losowanie w dniu 23.01.2010- Godzina wpisu 22:20
Ostatnio edytowany przez Piotr_P (2010-02-07 14:42:12)
Typ4-Na losowanie w dniu 09.02.2010- Godzina wpisu 10:00
Trafienia:
Ostatnio edytowany przez Piotr_P (2010-03-20 20:52:10)
Typ5-Na losowanie w dniu 23.02.2010- Godzina wpisu 13:30
woof napisał:
...
Jak ktoś lubi to nie ma co Go zniechęcać, a wszelkie poszukiwania metod, sposobów, systemów we wszelkich grach na pewno dadzą kiedyś rezultaty, albo uświadomią w co warto grać, a w co nie, na dodatek zwiększą wiedzę, rozwiną rozumowanie logiczne, itd. ...
Popieram i dorzucę od siebie, że w b.r. trafiłem "trójkę" i "czwórkę"
Dla mnie jednak cała zabawa w Lotto polega na BŁĘDACH maszyny losującej. W idealnych warunkach bowiem (przy takiej samej sile nadmuchu z dyszy, ciśnieniu atmosferycznym itd.) za każdym razem otrzymywalibyśmy te same wyniki losowania.
LEPIEJ WIĘC POZNAĆ BUDOWĘ MASZYNY LOSUJĄCEJ I UPEWNIĆ SIĘ ŻE LOSOWANIE JEST UCZCIWE
(rozkład prawdopodobieństwa nie ma cech rozkładu normalnego, charakterystycznego dla większości zjawisk występujących w przyrodzie)
Osobiście nie wierzę w zdarzenia losowe - albo brakuje nam wiedzy albo nie mamy możliwości zdefiniowania wszystkich czynników wpływających na dane zjawisko.
Model Emerald maszyny losującej jest sterowany... cyfrowo. Tzw. procesory losowe opierają się na algorytmach, czyli schematach. Złamanie takiego schematu może być jednak trudniejsze niż złamanie klucza 128 Bit-owego i przy użyciu zwykłego PC-ta może zająć więcej czasu niż będzie trwał żywot maszyny
http://smartplay.com/Products/3-Lotto-Air-Mix.html
PS: warto łamać schematy 
Wylosowane kombinacje jako koordynaty
Analiza gry 6 z 49 z wykorzystaniem matrycy 7x7
Dokladny opis analizy znajdziecie tutaj:
http://free4web.pl/3/2,149811,403282,79 … hread.html
Wylosowane kombinacje oraz ich kod dwojkowy i koordynaty:

Ostatnio edytowany przez Piotr_P (2010-03-20 21:31:28)
Wylosowane kombinacje jako koordynaty
Grafika 4 ostatnich losowan

Ostatnio edytowany przez Piotr_P (2010-03-20 22:33:34)