Sprawdź maila.
Niestety voucher zostal juz wykorzystany ;/ wysylam Ci numer konta bankowego na maila tak jak prosiles.
edekq12 napisał:
kiedy zostanie przelana nagroda miesiaca?
Zapewne w tym tygodniu
edekq12 napisał:
dlaczego trafiajac kurs 6.6 za prawie 60.000 punków mam tylko 27%zyskownosci?
hmm... sprawdzam i widzę, że masz 560.47% zyskowności.
Moglibyście pokazać jak liczycie zyskowność, jeśli ktoś gra kilka kuponów? Bo w regulaminie jest pokazane ale tylko z jednego kuponu.
kowal-tbg napisał:
Moglibyście pokazać jak liczycie zyskowność, jeśli ktoś gra kilka kuponów? Bo w regulaminie jest pokazane ale tylko z jednego kuponu.
- dodajesz zysk z wygranych kuponów i odejmujesz od tej sumy stawki z przegranych kuponów.
Sory w tym konkursie jet to troszczkę inaczj liczone choć w sumie wychodzi na to samo.
Zyskowność = (wygrana / stawka * 100) – 100
Np. Gracz stworzył kupon z AKO równym 3.5. Postawił na ten kupon 3000 punktów. Kupon okazał się wytypowany poprawnie. Gracz uzyskał więc następującą zyskowność
Wygrana=3.5 * 3000=10 500
Zyskowność = (10 500 / 3000 * 100) – 100 = 250 procent
- w tym wypadku nalezy dodać wszystkie wygrane z trafionych kuponów i podzielić to przez sumę wszystkich stawek ze wszystkich kuponów // przegranych i wygranych //
admin napisz kiedy kod bedzie:D
chyba nigdy,
2010-03-19 wygrałem, wysłałem co trzeba, czekam na kod...
york napisał:
Witam ! Zwycięski dzień to 04.04.2010 lecz konto w Betsson mam od jakiegoś czasu użytkownik
JMACIEK2 czy jest szansa na nagrodę? pozdrawiam york.
Aby otrzymać nagrodę należy przesłać na adres podany w regulaminie swój login w betsson. Jeżeli konto nie zostało założone przez stronę betplatform to nagroda może zostać nieprzyznana. Niemniej jednak wysłać maila nie zaszkodzi. Niczego przecież nie ryzykujesz.
czy moj mail dodarl z loginem??
dotarł
witam dostalem mailem kod vouchera ale niestety komunikat wyskakuje ze voucher juz wykorzystany!!! wyslalem maila z komunikatem do admina!! prosze o wyjasnienie tej sprawy.....
dostałem kod i zrealizowałem go, z tym że wylądował on w spamie Gmaila ;]
Mam pytanie, ile razy trezba obrócić pieniądze wygrane za typera dnia zeby mozna było je wypłacić na betsson.com?
witam ponownie , pytanie do admina co z moim voucherem ??? wczesniej pisalem o tym ze jest juz wykorzystany taki mialem komunikat na betssonie!!!!
Mam pytanie czy doszły moje dane?ne e-mail?
kokosek1960 napisał:
witam ponownie , pytanie do admina co z moim voucherem ??? wczesniej pisalem o tym ze jest juz wykorzystany taki mialem komunikat na betssonie!!!!
Przyczyną może być to, że wykorzystałeś wcześniej inny voucher z innego konkursu na 22 zł. Betsson ma tak, że jeden użytkownik nie może u nich zrealizować 2 voucherów na tą samą kwotę.
xdbartekxd napisał:
mail doszedł
administrator napisał:
kokosek1960 napisał:
Przyczyną może być to, że wykorzystałeś wcześniej inny voucher z innego konkursu na 22 zł. Betsson ma tak, że jeden użytkownik nie może u nich zrealizować 2 voucherów na tą samą kwotę.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
dziekuje adminowi za maila na ktory wyjasnil moj problem zwiazany z ``voucherem`` i mysle ze sprawa bedzie zalatwiona pozytywnie przez aministratora zgodnie z jego propozycjami w mailu i moimi wyjasnianami z tym zwiazanym tematem.xdbartekxd napisał:
mail doszedł