kowal-tbg napisał:
Chcę wziąć udział w tym konkursie i jak klikam w link partnerski to przechodzi mi na główną stronę Unibet a nie do rejestracji. Tak to ma wyglądać?
- tak.
A mogę zacząć typować teraz tzn. w środku miesiąca?
Halo?
kowal-tbg napisał:
Takie pytanie i odpowiedzi już padały - możesz zacząć typować w dowolnym momencie miesiąca, ale nie możesz podać typów za minione dekady miesiąca. Zaczynając dzisiaj (20 marca) możesz podać 15 typów ale muszą być koniecznie z dzisiaj, no a od jutra 21/03 do 31/03 możesz podać kolejne 15 typów.
do Admina .. prosze sprawdzic uklad tabeli poniewaz uczestnik konkursu ``endrju``cos tabele pozmieniał!!! od tego momentu jest balagan!!
kowal-tbg napisał:
- zacząć możesz, ale to się mija z celem ponieważ tych typów z p[oprzednich dekad nie możesz uzupełnić
kokosek1960 napisał:
do Admina .. prosze sprawdzic uklad tabeli poniewaz uczestnik konkursu ``endrju``cos tabele pozmieniał!!! od tego momentu jest balagan!!
- nie ma sensu sprawdzać.
- Każdy może podać swoją aktualną punktację i tabela sama się wyprostuje.
- ja sprawdzę po rostrzygnięciu konkursu w tym miesiącu.
Witam. Kiedy zostanie podliczony i roztrzygnięty konkurs za miesiąc marzec?
>>>>>> UWAGA <<<<<<
Z przyjemnością powiadamiam, że konkurs w kwietniu będzie kontynowany.
Proszę rozliczyć konkurs z marca do dn 08.04.2010 r.
Reklamacje można składać w temacie organizacyjnym, lub na mój e-mail do dn 10.04. 2010 r.
Przepraszam za zwłokę // święta //
witam czy mogę podac typ zastępczy za 1 dekade bo jeden mecz miałem odwołany z 10 kwietnia z ligi polskiej. chodzi mi czy teraz mogę podać 16 typów w 2 dekadzie. dzięki z góry za odpowiedź.
>>>lukaszanna<<<35,90 (30)
>>>maksim<<<34,09 (30)
>>>mariusz133<<< 29.10 (29)
>>>wlodek02<<< 27.28 (30)
>>>pitersen77<<<23,67(15)
>>>lukaszanna<<< 20,25 (15)
>>>pistacjuszek20<<<17,9 (15)
>>>damian18<<<16,25 (15)
>>>kokosek1960<<<12.94(15)
>>>gimek<<<12,40(15)
>>>wlodek02<<< 12.18 (15)
>>>TCksp<<< 10.98 (14
włodek02 - chyba w "wyniki konkursu" powinieneś dokonania po 15 typach w I dekadzie wykreślić. Co innego ze mną bo ja dopiero zacząłem typować w II dekadzie. Sądzę że będzie po prostu czytelniej.
Ile się zwykle czeka aż wygrana będzie na koncie?
Dawno powinieneś mieć wygraną na koncie. Jeśli nie masz napisz do mnie, a ja będę się dowiadywał w unibecie czemu nie doładowali Ci konta.
wczoraj pomylilem sie i 2 razy dalem to samo zdarzenie , ale poprawke sprostowalem poz .10, pomylkowo dalem to co w poz .7 czy moge dac typ zastepczy??
woof mam pytanie jak to jest z tym wpłaceniem 50% nagrody. bo niewiem czy już mam wpłacać na Unibet bo z moich obliczeń wychodzi że jestem 3 za kwiecień. czy czekać na oficjalne wyniki i dopiero wpłacić.
mariusz133 napisał:
woof mam pytanie jak to jest z tym wpłaceniem 50% nagrody. bo niewiem czy już mam wpłacać na Unibet bo z moich obliczeń wychodzi że jestem 3 za kwiecień. czy czekać na oficjalne wyniki i dopiero wpłacić.
- witam // proszę wyjaśnij mi dlaczego uważasz, że zajołeś 3 miejsce //
- mam mało czasu i dlatego proszę o wyjaśnienie, bo widzę Ciebie na 4 miejscu.
Wyjaśnienie możesz podać tutaj lub na mój e-mail.
woof napisał:
mariusz133 napisał:
Wyjaśnienie możesz podać tutaj lub na mój e-mail.
no bo lukaszana zajoł 2 mięsce w marcu a teraz jest też w czołówce.
mariusz133 napisał:
woof napisał:
mariusz133 napisał:
Wyjaśnienie możesz podać tutaj lub na mój e-mail.no bo lukaszana zajoł 2 mięsce w marcu a teraz jest też w czołówce.
no chyba że teraz ten co dostał w tym roku i też wpłaci 50 % nagrody to teraz też dostanie ponownie nagrodę. a jak tak jest to sorki za pytanie.
mariusz133 - niestety nawet jeżeli kolega nie wpłaci odpowiedniej kwoty to Ty nie uzyskasz nagrody
// sory //
maksim napisał:
Czy aby odebrać nagrodę wystarczy wysłać login w unibet czy coś więcej?
wystarczy
>>>>>> UWAGA <<<<<<
Z przyjemnością powiadamiam, że konkurs w czerwcu będzie kontynowany.
Proszę rozliczyć konkurs z maja do dn 04.06.2010 r.
Reklamacje można składać w temacie organizacyjnym, lub na mój e-mail do dn 06.06. 2010 r.
Wstępna lista:
>>>adrian1000<<<60.71(45)
>>>kluczu5<<<45,62(45)
>>>gimek<<<45,51 (45)
>>>TCksp<<<32.00 (30)
>>>kokosek1960<<< 31.99 (30)
>>>janik85<<<29.56 (30)
>>>urbanz<<<28.78 (30)
>>>wlodek02<<< (24.73)5)
>>>piotrus191<<<18.13 (15)
>>>Designby<<<17.07 (15)
>>>janik85<<<16.08 (15)
>>>pitersen77<<<14,47(15)
>>>duszek000<<< 12,23 (10)
>>>maksim<<<8 (15)
>>>pistacjuszek20<<<7,65(14)
>>>adamtg<<< 7,19 (15)
>>>lukaszanna<<< 6,95 (10)
>>>mariusz133<<< 6,60 (15)
7. Każde spotkanie może być wykorzystane w typowaniu tylko raz.
Ten punkt regulaminu konkursu również dotyczy janik85, nieprawdaż?