polis7 napisał:
polis7 napisał:
007 zakład - próg 7 - Expekt
ANGLIA: Premier League 2009-10-31 16:00
Everton - Aston Villa 2.55 / 3.15 / 2.75 [x] [1:1]
stawka*(kurs-1) = 12.47 zł * 2.15 = 26.81 zł
kapitał = 1007.13 złTego chyba nie da rady przegrac...
- mozna również otrzymać nagrody za dotarcie do niższych progów 

woof napisał:
>>>>>>>>> UWAGA <<<<<<<<<
Z dniem 15.09.2009r nastąpi zmiana w regulaminie konkursu dotycząca nagród.
- aby uatrakcyjnić konkurs ponownie dokonuję zmian w przyznawaniu nagród dodatkowych.
- poniższa wersja jest tymczasowa i obowiązuje do odwołania.
Nagroda główna pozostaje taka sama i w/g takich samych zasad jak do tej pory.
Ustala się dodatkowe - mniejsze nagrody za:
- dogranie do 8 progu // nagroda wynosi 5 zł.
- nagrodę 5 zł należy wygrać przynajmniej 2 razy ponieważ najniższa wypłata wynosi 10 zł
- dogranie do 9 progu // nagroda wynosi 10 zł.
- dogranie do 10 progu // nagroda wynosi 20 zł.
- dogranie do 11 progu // nagroda wynosi 30 zł.
- dogranie do 12 progu // nagroda wynosi 40 zł.
- dogranie do 13 progu // nagroda wynosi 50 zł.
Każdy grający w konkursie może sam zdecydować do jakiego progu chce zagrać i jeżeli osiągnie np 8 próg może zdecydować, że odbiera nagrodę 5 zł, lub gra dalej i odbiera dopiero nagrodę z następnego/ następnych progów, albo decyduje się grać do końca i wygrać nagrodę główną 200 zł.
Nagród się nie sumuje tzn, że jeżeli grający dotarł do 8 progu i zdecydował się zagrać próg 9, 10 11,12 i 13 to jeżeli wygra otrzyma nagrodę w wysokości 50 zł jeżeli tak zadeklaruje, że chce taką nagrodę odebrać, jednak taka decyzja powoduje, że nie może grać dalej i odebrać nagrody głównej w tej samej progresji.
Każda deklaracja o odebraniu nagrody powoduje, że następną grę należy rozpocząć od pierwszego progu.
Jeżeli grający dograł do 8 progu i zdecydował się grać dalej o wyższą nagrodę musi liczyć się z tym, że jeżeli przegra na następnych progach to nie otrzyma żadnej nagrody.
RedDevil napisał:
011 zakład - próg 1 - Expekt
Czechy > Gambrinus liga
01/03/10 17:30 Brujas - Zeledon 2.20 / 3.00 / 3.10 [x]
stawka*(kurs-1) = 0,50 zł * ? = ? zł
kapitał = ? zł
Dzisiaj podałem taki oto typ. Wszystko byłoby cacy gdyby nie błędne drużyny które zapomniałem zmienić. Liga czas i godzina się zgadza, lecz nie drużyny.
Zobaczyłem to dopiero teraz, gdy i tak jest już po meczu a spotkanie zakończyło się wynikiem 0:0.
Pytanie tylko czy mam rozliczyć to spotkanie jako nie ważne czy normalnie zgodnie z regulaminem dopisać sobie "wygraną" kwotę co kapitału ?
- nie można grać lig i zespołów gdzie % ich remisów wynosi poniżej 20% {w/g statystyk z tego lub ubiegłego sezonu jeżeli zostało rozegranych mniej niż 6 meczyw nowym sezonie.
Gdzie znajde info o % remisów w danej lidze?
Czy w ogóle ktoś z uczestników sprawdza takie dane prze podaniem typów?
kowal-tbg napisał:
Czy w ogóle ktoś z uczestników sprawdza takie dane prze podaniem typów?
- w sezonie to % remisów łatwo policzyć z tabelidla zespołów, a dla lig zapewne gdzieś się znajdzie, bo widziałem takie dane w jakimś temacie.
- możesz nie sprawdzać ale jak wygrasz to wtedy ja sprawdzę i jak będzie złamany regulamin nie przyznam nagrody, bo wcale to nie kosztuje tyle pracy aby nawet samemu policzyć, a często to widać z tabeli nawet na oko.
Notabene jeżeli ktoś nie jest w stanie szybko ocenić podstawowych statystyk, to musi dążyć do tego aby jak najszybciej dojść do perfekcji w ocenieponieważ jest , to jeden z warunków wygrywania u bukmachera.
/nie czepiam się kolegi >>>kowal-tbg<<< lecz raczej proponuję brać to pod uwagę wszystkim/
kowal-tbg napisał:
Gdzie znajde info o % remisów w danej lidze?
A i przy okazji mam pytanie do Woofa. Tylko raz można wygrać w konkursie ??. Jakoś się tego nie doczytałem tego...
Irlandia północna, Główny
Cliftonville - Crusaders Belfast 08-04-10 20:45 2,20 3,20 2,75
Czy moge podawac typy do konkursu w takiej formie ? Pytam bo do wybierania typow dosc czesto uzywam telefonu. I poprostu taki sposob jest dla mnie wygodniejszy i szybszy. Natomiast rozliczenie typow bede podawal juz normalnie wedlug wzorow.
verkov napisał:
Irlandia północna, Główny
Cliftonville - Crusaders Belfast 08-04-10 20:45 2,20 3,20 2,75
Czy moge podawac typy do konkursu w takiej formie ? Pytam bo do wybierania typow dosc czesto uzywam telefonu. I poprostu taki sposob jest dla mnie wygodniejszy i szybszy. Natomiast rozliczenie typow bede podawal juz normalnie wedlug wzorow.
- sory umkneło mi to pytanie // możesz //
Lukic napisał:
A i przy okazji mam pytanie do Woofa. Tylko raz można wygrać w konkursie ??. Jakoś się tego nie doczytałem tego...
- można wygrywać do woli ile kto chce.
Przyglądam się temu konkursowi i tak sobie myślę co za gamoń to wymyślił 
- zastanowię się i chyba rozluźnię troszeczkę warunki, bo niewielu userów podejmuje rękawicę.
- od poniedziałku będzie można grać na nowych łatwiejszych warunkach.
Witam woof trzeba ten konkurs rozluźnić mam pytanie czy w tym okresie teraz co gra w tym konkursie mało userów i jest mało lig można np typować mecze towarzyskie według mnie w regulaminie nie powinno być punktu ze godziny nie mogą nachodzić się na siebie???
A i jeszcze jedno do jakiego buka ta nagroda jest???
mateo952 napisał:
Witam woof trzeba ten konkurs rozluźnić mam pytanie czy w tym okresie teraz co gra w tym konkursie mało userów i jest mało lig można np typować mecze towarzyskie według mnie w regulaminie nie powinno być punktu ze godziny nie mogą nachodzić się na siebie???
- nie mogę się zgodzić na to, że godziny mogły by zachodzić na siebie ponieważ konkurs jest jakby przygotowaniem do gry progresją, a w progresji jest to bezwzględny warunek i nie da się go pominąć.
Rozluźnię zasady konkursu od 01.06.2010r
mateo952 napisał:
Ha - nagroda jest na Mb / można wydać na co się chce \
- te 200 zł na konto Mb to lepiej niż 400zł u buka gdzie trzeba zrobić obroty i na dodatek nie przegrać.
woof napisał:
mateo952 napisał:
Ha - nagroda jest na Mb / można wydać na co się chce \
- te 200 zł na konto Mb to lepiej niż 400zł u buka gdzie trzeba zrobić obroty i na dodatek nie przegrać.
ok dzięki za odpowiedź czekam na rozluźnienie konkursu redukuje konto i gram ;p

niestety nie ma takiego bukmachera który chciałby sponsorować ten konkurs 

Rozluźnienie warunków konkursu jest bardzo dobrym pomysłem::26::
Może mi ktoś powiedzieć czy dobrze prowadzę swój temat w tym konkursie?
KrzysiekR napisał:
Może mi ktoś powiedzieć czy dobrze prowadzę swój temat w tym konkursie?
- robisz błędy // zła nr progów, za wysoki kurs na remis //
Woff a sprawdź mój wątek xddd
mateo952 napisał:
Woff a sprawdź mój wątek xddd
- też masz błędy // wcześniej z godzinami co się pokrywały mecze, teraz z datą i brak stawki \\
ALe godziny to już przeszłość bo i tak redukowałem konto i grałem od tyśiąca ale o jakie stawki chodzi przecierz nie zmieniałeś ich??
A mam nadzieję że jeśli ktoś wygra ten konkurs to nie będziesz tak surowy bo w tym konkursie tak uczestniczy garstka osób..