Temat poświęcony występom naszych piłkarzy którzy grają w zagranicznych klubach. Zapraszam do dyskusji. Na sam początek, jak wygląda dla was forma Żurawskiego po przejściu do Larissy?
bardzo dobry temat, miti.
Żurawski? Strzelił 3 gole, 1 asysta, liczby nie są az takie złe jak na 10., ale nie jestem pewien czy to jest poziom odpowiedni do jednej z największych gwiazd reprezentacji, która jest w 16. najlepszych zespołów Europy.
Ja mam inne pytanie: JAK IDZIE FRANKOWSKIEMU? MLS już się rozpoczęła? Franek strzelił coś(jesli się nie rozpoczęła MLS, to chodzi mi o sparingi)?
Wczoraj Krzynio zdobył brameczke dla Wolfsburga. Czyżby trener w końcu zauważył że forma poszla w górę? Jop dostał czerwoną 
Ostatnio edytowany przez miti (2008-03-29 15:12:41)
miti napisał:
Wczoraj Krzynio zdobył brameczke dla Wolfsburga. Czyżby trener w końcu zauważył że forma poszla w górę?
Wcześniej też mu dawał szanse, tym razem 23 minuty, i w następnym spotkaniu zapewne da mu szanse od początku 
MLS rozpoczyna się dzisiaj wieczorem, ale meczu Chicago Fire niestety nie ma w tv...
Bysiu napisał:
MLS rozpoczyna się dzisiaj wieczorem, ale meczu Chicago Fire niestety nie ma w tv...
Mecz Chicago Fire, znalazłem na soccer-live.pl -> o godz. 23:00. [program sopcast]
Dziś Przemysław Tytoń wychowanek Hetmana Zamość wreszcie zadebiutował w barwach Rody Kerkrade. Polak zagrał 90 minut w zremisowanym 0:0 przeciwko Heraclesowi Almelo. Jak bronił, i oczywista ile miał roboty - nie wiem.
Ostatnio edytowany przez miti (2008-03-30 10:38:45)
A Maciek Zurawski strzelił gola i zaliczył asystę.
Jest to jego 4 gol i bodajże 2 asysta w lidze.
Ps. Franek zadebiutował w Chicago- z tego co czytałem zagrał 78 minut i nie zaprezentował się najlepiej.
Ostatnio edytowany przez schalkers (2008-03-30 21:38:42)
Franek strzelił dwa gole w 2. kolejce MLS
.