Załóż konto gracza TERAZ, a my podwoimy Twój pierwszy depozyt aż do 100zł!
Jak odebrać bonus:
Załóż konto gracza w Centrebet i podczas rejestracji wpisz kod promocji: POLBONUS
Dokonaj swojej pierwszej wpłaty.
Otrzymaj od nas 100% EKSTRA aż do 100zł!
Przykład:
Wpłacasz 50zł a na koncie gracza będziesz miał 100zł!
Wpłacasz 100zł a na koncie gracza będziesz miał 200zł!
Wpłacasz 200zł a na koncie gracza będziesz miał 300zł!
Regulamin promocji:
Aby skorzystać z promocji 100% bonus od pierwszej wpłaty należy założyć konto w Centrebet i podczas rejestracji w polu "Kod promocji" wpisać: POLBONUS
Bonus przysługuje tylko osobom, które rejestrują się w Centrebet po raz pierwszy i wybierają PLN jako walutę konta.
Maksymalna kwota przyznanego bonusa to 100 PLN. Jeśli wpłacisz mniej to także otrzymasz 100% bonus od kwoty dokonanej wpłaty.
Bonus pojawi się na Twoim koncie gracza w przeciągu 24 godz. od dokonania depozytu. Jeśli po upływie 48 godz. bonus nie będzie widniał na koncie, prosimy o email na polska@centrebet.com a nasze Biuro Obsługi Klienta dopisze niezwłocznie bonus i dodatkowo da Ci w prezencie darmowy zakład (freebet) o wartości 25 PLN.
Po otrzymaniu bonusa należy dokonać 5-krotny obrót kwotą przyznanego bonusa po min. kursie 1.80 przed dokonaniem wypłaty z konta. W przeciwnym razie bonus przepada i zostanie odjęty z konta.
Zakłady na żywo oraz kombosy (zakłady akumulowane) liczą się do wykonanego obrotu. W kombosach kurs końcowy kuponu musi wynieść min. 1.80 (pojecyńcze typy na kuponie mogą mieć mniejszy kurs).
Bonus 100% od pierwszej wpłaty dotyczy wszystkich form płatności (przelew bankowy, karta płatnicza, Moneybookers, itd.).
Na każdą osobę/domostwo/IP przysługuje jeden bonus.
Promocja dotyczy kont założonych od 1.05.2008 do 7.07.2008. Aby otrzymać bonus pierwsza wpłata musi nastąpić do 7.08.2008.
Centrebet zastrzega sobie prawo do zmiany warunków promocji lub jej wycofania w dowolnym momencie, bez wcześniejszego powiadomienia.
Nie wiem za wiele o tym bukmacherze ale bonus przyznają bez problemów jednak należy najpierw dokładnie przeczytać wszystkie ich regulaminy aby zaraz na początku nie złamać jakiejś zasady i tym sposobem pozbawić się możliwości otrzymania go.
... a wpisując podczas rejestracji 150BONUS otrzymujemy nie 100 a 150 zł
. Nic tylko korzystać, póki można:http://promos.centrebet.com/europe/promocja/
woof napisał:
Nie wiem za wiele o tym bukmacherze ale bonus przyznają bez problemów jednak należy najpierw dokładnie przeczytać wszystkie ich regulaminy aby zaraz na początku nie złamać jakiejś zasady i tym sposobem pozbawić się możliwości otrzymania go.
CENTREBET to bukmacher rodem z krainy kangurów, kolejny chcący zdobyć rynek polski. Osobiście polecem Centrebet jako solidnego i pewnego buka. Jest to duża i wiarygodna firma.
... i znowu mała korekta : wpisujemy 200BONUS i możemy otrzymać 200zł bonusa ale może lepiej poczekać aż zaczną dawać z 500 
http://promos.centrebet.com/europe/pol_ … index.html
Centerbet to uczciwy bukmacher.
Jego jedyna wada to czekanie za wypłatą. Sam przelew na Moneybookers trwał u znajomego 3 dni i 16h.
Gram u tego buka i musze przyznać że jest on bardzo dobry. Nie ma limiitu co do właty, bonus dostałem na drugi dzień. Nie wiem jak z wypłatą bo na razie zbieram kase, bo nie chce wybierac małych kwot ale jak na początek jest spoko bukmacher. Polecam
Bardzo dobry - bukmacher - całkiem dobry i szybki suport, po przesłaniu skanu paszportu, wypłata przelewem w ciągu 2 dni! Polecam
Znalazłem bardzo fajną promocję w Centrebet.
30 zł za darmo. Promocja jest dostępna dla nowych, a także dla stałych klientów.
Aby otrzymać bonus należy wejść w WPŁATA>>>Moje Darmowe Zakłady i tam wpisać kod promocji: MORE4YOU.
Promocja ważna do 25.09.09.
Swój darmowy zakłady należy postawić w całości na jeden kupon, nie można go rozdzielić na kilka mniejszych. Naszą wygraną jest czysty zysk, czyli wygrana minus 30 zł.
Dla przykładu:
Jutrzejszy mecz Polska-Bułgaria w siatkówkę. Kurs w Centrebet na zwycięstwo Polaków wynosi 2,10, czyli stawiamy na Polskę 30 zł
, wygrywamy 63zł, a nasz czysty zysk wynosi 33zł i tyle mamy kasy na koncie, z którą robimy co chcemy. 
Pozdrawiam