Baltimore - NY Yankees 2 ( 11-10 ) porażka 
W drużynie NYY na kopiec wyjdzie Mike Mussina ( ERA 4.96 zwycięstwa 11 - porażki 10 ). W ostatnim czasie ten doświadczony picher odnotował znaczący wzrost formy ( wygrał ostatnie 3 decyzje a jego ERA wyniosło 1.37 ). W tym roku dwukrotnie spotykał się z drużyną Baltimore bilans 1-1. Jeżeli dostanie odpowiednie wsparcie od drużyny a na to można liczyć najlepsza offensywa w lidze to zwycięstwo będzie pewne.
Baltimore przegrało ostatnie 26 z 36 spotkań.
Ostatnio edytowany przez mm-misiek (2007-10-08 23:07:20)
Na dziś proponuje zagrać coś takiego :
Sparta Rotterdam - Ajax Amsterdam 1 2 - 2 
Gra warta jest świeczki ponieważ w Amsterdamie panuje chaos, po przegranej w pucharze UEFA ( piłkarze grali 120 min ).
Sparta to typowy średniak Eredivisie, jeszcze co prawda nie odnieśli zwycięstwa , ale dziś powinno się to zmienić.
Drużynę z Amsterdamu prześladuje nadomiar złego plaga kontuzji.
Sam trener jest pod wielką presją i krążą plotki o jego zmianie.
Ajaksowi w Rotterdamie zawsze ciężko się grało.
Ja ryzykuje kurs powyżej 6 czego więcej chcieć
Dla mniej odważnych 1X około 2,7 - też ładny 

Było naprawdę blisko tak nie wiele brakowało.
Ostatnio edytowany przez mm-misiek (2007-10-07 15:08:51)
mm-misiek napisał:
Na dziś proponuje zagrać coś takiego :
Sparta Rotterdam - Ajax Amsterdam 1
Gra warta jest świeczki ponieważ w Amsterdamie panuje chaos, po przegranej w pucharze UEFA ( piłkarze grali 120 min ).
Sparta to typowy średniak Eredivisie, jeszcze co prawda nie odnieśli zwycięstwa , ale dziś powinno się to zmienić.
Drużynę z Amsterdamu prześladuje nadomiar złego plaga kontuzji.
Sam trener jest pod wielką presją i krążą plotki o jego zmianie.
Ajaksowi w Rotterdamie zawsze ciężko się grało.
Ja ryzykuje kurs powyżej 6 czego więcej chcieć
Dla mniej odważnych 1X około 2,7 - też ładny
Bardzo ciekawa propozycja ale chyba na 1 zbyt optymistyczna 1x podoba mi się.
Nie wiem gdzie patrzyłeś na kursy ale w expekt jest tak:
12:30 Sparta - Ajax Hol. Eredivisie 8.50 4.40 1.35
Ostatnio edytowany przez woof (2007-10-07 11:45:54)
IFK Norrköping - IF Sirius FK 1 2 - 1
Dlaczego ???. Bo nie sądzę by gospodarze przegrali drugi raz z rzędu przed własną publiką.
Zgodnie z przewidywaniem trafione
.
Ostatnio edytowany przez mm-misiek (2007-10-26 15:00:25)
GIF Sundsvall - Örgryte IS X2 2 - 0 
Warto przemyśleć - w tym meczu może być każdy wynik ja ryzykuje kurs powyżej 2,3 kuszący
Wierzyłem bardzo że może się sprawdzić ale niestety porażka
Ostatnio edytowany przez mm-misiek (2007-10-09 21:07:31)
Karlsruher - Bielefeld X2 0 - 0 
Dlaczego :
To tylko moje osobiste przypuszczenia - Właśnie po tym meczu będzie wiadomo czy Karlsruher jest wstanie naprawdę zamieszać w bundeslidze - już wiemy że potrafi grać z silnymi uznanymi markami a jak w takim razie zagram z nieco słabszą drużyną gdzie motywacja do meczu może być odrobinę mniejsza. Ja właśnie tu upatruje szanse dla Bielefeld-u które od 4 meczy nie zdobyło nawet punktu a Karlsruer, natomiast wygrało już 3 mecze z rzędu możliwe potknięcie??? Kto to wie;) Ja Ryzykuje bo wiadomo kto nie ryzykuje ten:)
... to do niedzieli.
Ciesze się że weszło
Ostatnio edytowany przez mm-misiek (2007-10-21 19:02:18)
Coś z OE :
Ruch Chorzow - GKS Belchatow 1 1 - 1 
Chorzowianie chyba wychodzą z kryzysu a górnicy hmm znowu zawiodą nas
Jagiellonia Bialystok - Zaglebie Lubin 2 0 - 0 
Pora by mistrz się obudził choć na jadze ciężko się gra
Zaglebie Sosnowiec - Kielce Korona 1 2 - 3 
Jak nie dziś to kiedy do boju Zagłębie
To tylko moje typy osobiście nikomu poza sobą ich nie doradzam post wyżej jest o wiele ciekawszy
Ostatnio edytowany przez mm-misiek (2007-10-19 22:23:25)
Eintracht Frankfurt - Hannover 96 1 0 - 0 
Co zaobserwowałem - mianowicie spory spadek kursu na Hannover 96!!! coś dziwnego?? zapewne nie, ponieważ drużyna Żurawa całkiem dobrze sobie radzi w bundeslidze. Od czterech meczy bez porażki, zdobyli w tym czasie 10 pkt. w tym dwa zwycięstwa na wyjazdach ( w sumie tylko 1 porażka z Bayernem ). Natomiast Eintracht gra w " kratkę " ale to właśnie w nim upatruje faworyta - u siebie zawsze potrafią zagrać ciekawy football, rozklepać defensywę przeciwnika. W obu ekipach wystąpią najlepsi strzelcy sezonu:
A. Meier Eintracht Frankfurt 4
Hanke Hannover 96 4
Jak zwykle wynik zweryfikuje boisko oby na moją korzyść 
Znowu nie wyszło
Spotkanie wyrównane ze wskazaniem na gospodarzy wynika jak najbardziej zasłużony
Ps. Mam nadzieję że nie gracie moich typów 
Ostatnio edytowany przez mm-misiek (2007-10-27 13:39:42)
Odnośnie wczorajszego spotkania pomiędzy :
Crystal Palace - Watford 0 - 2
To co do tej pory pokazało Watford - wskazuje jednoznacznie że ta drużyna zasłużyła na powrót do Premier League. Grają zawodnikami z zeszłego sezonu, nie zaszło wiele roszad dzięki czemu mają zgraną pakę, na którą ciężko znaleźć rywala który ich pokona. Warto na nich stawiać przynajmniej w obecnej chwili, ich akcje są poprostu piękne i aż się chce oglądać ich spotkania w tv.
wiesz co misek, to ze Watford wygrało to spotkanie (nie oglądałem ale sam na nich postawiłem) to nie niespodzianka, to było jedyne możliwe rozstrzygnięcie tego spotkania bowiem:
-Watford obecnie jest na 1 miejscu z 10/13 wygranych
-Crystal Palace jest na 22 miejscu na 24 drużyny, nie mają formy, o ile się nie mylę 2 kontuzje z pierwszej 11
Więc proszę cię nie opisuj tu meczy takich, tylko bardziej wyrównanych, bo jeśli chcesz pokazać że Watford jest dobre to każdy widzi po miejscu w tabeli i po wynikach, a to jak kto z kim gra czy ładnie czy brzydko, czy ofensywnie czy defensywnie to zależy od wielu czynników - sam gram to wiem
Pozdrawiam
Miami Heat - Charlotte Bobcats (-7.5/+7.5) 2 110 - 90 
Miami ciągle w dołku, zawodzą i odnoszą sporo porażek. Bobcats natomiast rozpoczeli sezon dobrze mają wyrównany zespół 3-4 graczy punktuje w meczu przyzwoicie i myślę że dziś nie tylko wygrają dzięki handi ale ogólnie zwycięstwo będzie po ich stronie.
No to ładnie się przejechałem
Ostatnio edytowany przez mm-misiek (2007-12-02 16:21:28)
Na dziś polecam
AZ Alkmaar - Larisa Ael 1 1 - 0 
CF Getafe - Hapoel Tel Aviv 1 1 - 2 
Krótko skomentuje gospodarze mają formę zwyżkująca grają ładnie solidnie, goście prezentują się natomiast odwrotnie nie najlepiej w lidze w pucharze więc warto zagrać tą parę.
Nie mam pojęcia co się stało w drugim meczu czyżby Getafe odpuściło
Ostatnio edytowany przez mm-misiek (2007-12-02 16:22:01)
NEC Nijmegen - Heerenveen 2
Dlamnie "dwójeczka" jak nic w tym meczu Heerenveen po ostatniej porażce u siebie i maym blamażu pokarze na co ich stać tak naprawdę. Kursik fajny coś koło 2,4 więc gramy !!! 

mm-misiek napisał:
NEC Nijmegen - Heerenveen 2 0 - 1
Dlamnie "dwójeczka" jak nic w tym meczu Heerenveen po ostatniej porażce u siebie i maym blamażu pokarze na co ich stać tak naprawdę. Kursik fajny coś koło 2,4 więc gramy !!!
Chociaż to mi weszło
bo ostatnio z moimi typami coś nie tak 
Ostatnio edytowany przez mm-misiek (2007-12-02 16:22:23)
Chicago Bulls - Dallas Mavericks 2 98 - 103
[-2,5pkt] ???? 
Dlaczego Mavericks bo wyjątkowo dobrze grają z Bykami na 18 ost. potyczek 16 razy wychodzili zwycięsko pozatym mają 3 przegrane na obcych parkietach natomiast Chicago 2 razy już u siebie wygrało czyli gramy na przełamanie. Dodatkowo można spróbować zagrać na Dallas - 2,5 pkt. bo jak już wygrają to myślę z przekonaniem. Na koniec myślę że będzie w tym meczu underek 188,5 pkt bo jak już Chicago przegrywało u siebie to za wiele nie rzucali. Pozdro
kursy odpowiednio
na zwycięstwo Dallas 1,65 
Dallas - 2,5pkt 1,85 
Under 188,5 1,85 
Ładnie weszło to co miało wejść czyli zwycięstwo Dallas oraz Dallas - 2,5 pkt. Under w tym wypadku był loterią choć przemawiały za underem wyniki.
Ostatnio edytowany przez mm-misiek (2007-12-04 20:05:15)
Dziś tylko :
Golden State Warriors - Milwaukee Bucks (-9.5/+9.5) 1 120 - 90 
Ponieważ wczoraj zespół Milwaukee odniósł niespodziewane zwycięstwo nad ekipą Clippers - a na wyjazdach nie spisują się najlepiej. O dwa zwycięstwa z rzędu więc będzie trudno. Dlaczego handi - bo Golden SW jak odnosili zwycięstwa to czynili to z lekkim zapasem 
Znowu ładnie siadło
Ostatnio edytowany przez mm-misiek (2007-12-06 20:28:16)
Coś tym razem z hokeja podam na tę noc :
Tampa Bay Lightning - Carolina Hurricanes (under/over 5.5) 2 - 1 
W spotkaniach tych drużyn, gdy stają na przeciw siebie często pada over. A biorąc fakt że wczoraj Carolina miała z tyło "0" śmiem uważać że może paść sporo bramek ja zagrałem ten typ na over 6 - tylko jak padnie akurat 6 bramek to zwrot dlatego radze na 5,5 
Dodatkowo zastanawiałem się na postawienie na zwycięstwo Tampy ale jednak zrezygnowałem ale zobaczymy co wyjdzie w praniu miejmy nadzieję że piękny wynik.
Ehh szkoda, że nie weszło
Ostatnio edytowany przez mm-misiek (2007-12-07 14:08:40)
Atlanta Hawks - Memphis Grizzlies (under/over 205.5)
Toronto Maple Leafs - Boston Bruins
Nashville Predators - Anaheim Ducks
San Jose Sharks - Buffalo Sabres
mm-misiek napisał:
Atlanta Hawks - Memphis Grizzlies (under/over 205.5) 86 -78
Toronto Maple Leafs - Boston Bruins 1 - 2
Nashville Predators - Anaheim Ducks 4 - 2
San Jose Sharks - Buffalo Sabres 1 - 7
Ta noc była bardzo udana 
Ładne ako z tego wyszło : 32,58 
Ostatnio edytowany przez mm-misiek (2007-12-09 09:37:00)
WOW ako piekne 

pogratulowac tylko 

gooro33 napisał:
WOW ako piekne
pogratulowac tylko
Dzięki mam nadzieję że to dopiero początek 
Philadelphia 76ers - Houston Rockets (under/over 182.5) 1,85 100 - 88 
Dallas Stars - Edmonton Oilers 1 1,75 4 - 4 
Niestety trafione pół na pół
Ostatnio edytowany przez mm-misiek (2007-12-11 20:24:26)
Golden State Warriors - San Antonio Spurs (under/over 213.5) 96 - 84 
trochę bukmacher przesadził z punktami ale jak już nie raz pisałem wynik zweryfikuje parkiet.
Wszystk zgodnie z planem
Ostatnio edytowany przez mm-misiek (2007-12-12 20:45:18)
Toronto - Dallas 1 +6,5
Indiana - Chicago over 198,5 pkt
Boston - Sacramento 2 + 15,5 pkt
Phoenix 1 - 6,5 pkt
Wszystko NBA mam nadzieję że kto zagra nie pożałuje :]
mm-misiek napisał:
Toronto - Dallas 1 +6,5 92 - 76
Indiana - Chicago over 198,5 pkt 117 - 102
Boston - Sacramento 2 + 15,5 pkt 90 - 78
Phoenix 1 - 6,5 pkt 103 -98![]()
Wszystko NBA mam nadzieję że kto zagra nie pożałuje :]
Mam nadzieję że komuś pomogłem kurs wszędzie był po 1,85